جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳
۲۰:۱۴ - ۱۵ تير ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۴۰۳۷۵۷
محیط زیست و گردشگری

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست:

معافیت مالیاتی فعالیت‌های مرتبط با پسماند

اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,محیط زیست
رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست از دو طرح بزرگ و مهم کشور در زمینه پسماند و سرمایه گذاری در مناطق حفاظت شده خبرداد.

به گزارش ایسنا معصومه ابتکار امروز در جلسه شورای اداری استانداری مازندران در ساری با اشاره به اینکه محیط زیست بحث یک سازمان و یک بخش نیست و متعلق به تمام بخش‌ها و حاکمیت است، تصریح کرد: همه بخش‌ها در حفظ محیط زیست مسئولیت و تعهد دارند و قوانین و مقررات نیز در این زمینه تدوین شده است. موضوع محیط زیست، فرابخشی است و باید به اهداف کلان برسیم.

 

وی افزود: در اهداف توسعه پایدار و ایجاد اشتغال باید به دنبال حفظ زیست بود. در تمام دنیا توسعه پایدار در کنار محیط زیست میسر شده است. بحران‌های محیط زیستی که به عنوان مثال در مازندران رخ می دهد را باید با رویکرد متعادل رفع کنیم و در کنار اشتغال ایجاد شود.

 

ابتکار با بیان اینکه بسیاری از مشکلات زیست‌محیطی و موانع توسعه با طرح‌های آمایشی رفع می‌شود،گفت: برای توسعه و ایجاد اشتغال باید آمایش سرزمینی صورت گیرد تا در کنار ایجاد توسعه،محیط زیست صدمه نبیند و اگر روندهای بهره‌برداری و توسعه با آلودگی و تخریب محیط زیست همراه باشد، نتیجه‌اش از میان رفتن جنگل و دریا خواهد بود. ایجاد اشتغال نباید با تخریب محیط زیست همراه باشد زیرا به لحاظ اقتصادی نیز هزینه‌هایی به کشور در حوزه بهداشتی و اجتماعی تحمیل می‌کند.

 

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه گفته می شود برای توسعه نباید ترمز داشت، اظهارکرد: این گفته صحیح نیست زیرا هیچ روندی بدون توقف و ترمز نیست از این رو به جای ترمز باید از ضوابط استفاده کرد. برای توسعه باید ضابطه داشت و از ضوابط استفاده کرد. به عنوان مثال در سدسازی ضوابطی وجود دارد که باید رعایت شود. در دولت یازدهم طبق فرمایشات مقام معظم رهبری تاکید شد که حفاظت از محیط زیست به چرخه توسعه در کشور صدمه می زند همچنین به دلیل بی‌توجهی به ملاحظات زیست‌محیطی و پافشاری بر توسعه و چرخش دوره‌ای آسیب‌های زیادی به کشور وارد شد. در ابتدای دولت یازدهم وضعیت دریاچه ارومیه زنگ بیدارباش بود و امروز نیز در مازندران، میانکاله به سرنوشت ارومیه دچار می‌شود.

 

وی با تاکید بر اینکه دولت یازدهم به اشتغال در کنار حفظ محیط زیست توجه دارد،گفت: مازندران یک استان گردشگری است اما اگر به محیط زیست آن توجه نشود گردشگری مازندران نیز نابود می شود. بزرگترین مزیت مازندران و بزرگترین منبع درآمد آن گردشگری است و این گردشگری از طریق سرمایه‌های طبیعی مازندران حاصل شده است.

 

ابتکار با اشاره به اینکه در دولت یازدهم برای نخستین بار مواهب طبیعی و زیست محیطی کشور ارزش گذاری شده است، اظهارکرد: ۱۴تالاب ایران در استان‌ها ارزش‌گذاری اقتصادی شده که بیش از ۱۲ درصد تولید ناخالص داخلی ایران ارزش این تالاب ها است اما در کشورمان بیش از ۲۰۰ تالاب وجود دارد که ارزش بالای اقتصادی دارند. در مازندران نیز ۳۰۰تالاب وجود دارد و این ثروت مازندران است و باید مدیریت شود.

 

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه بی‌توجهی به مسایل زیست‌محیطی مشکلاتی را به وجود می آورد که بعدها جبران ناپذیر خواهد بود، گفت: اگرچه ریزگردها از دلایل متعددی ناشی می‌شود اما مطمئن هستیم که یکی از دلایل آن سدسازی هایی بوده که بدون توجه به ضوابط صورت گرفته است این در حالیست که برای سدسازی باید ارزیابی زیست محیطی صورت گیرد.

 

به گزارش ایسنا، رئیس سازمان محیط زیست در بخش دیگری از سخنانش با اعلام اینکه قانون هوای پاک به زودی ابلاغ می شود، گفت: باید ضوابط استقرار واحدهای صنعتی رعایت شود و در این زمینه محیط زیست کم کار است و به واحدهایی که با اولویت شهرک های صنعتی دایر می شوند مجوز می ‌دهد اما باید قوانین زیست محیطی رعایت شود.

 

ابتکار با بیان اینکه خوشبختانه برای طرح «مسیر سبز ساحل پاک» با استانداران تفاهمنامه امضا شد و به مدیریت پسماند استان‌ها نیز پرداخته شده است،تاکید کرد: یکی از مولفه‌های اقتصاد مقاومتی مدیریت پسماند است. از محل پسماند خانگی، نخاله‌ها و پسماند صنعتی می‌توانیم الگوی اقتصادی را به یک گردش اقتصادی تبدیل کنیم.

 

وی با اشاره به اینکه در دولت یازدهم به منظور توجه به چرخه پسماند و تفکیک زباله و اقتصادی کردن مدیریت پسماند هیات وزیران مصوبه‌ای را امضا کرده است، گفت: امیدواریم بتوانیم این لایحه در مجلس تبدیل به مصوبه شود تا برای معافیت مالیاتی فعالیت‌های مرتبط با پسماند اقدام‌های لازم صورت گیرد. امروز از امور مهم  و کیفیت زندگی، سلامت مردم است از این رو باید معافیت مالیاتی داشته باشد.

 

ابتکار از امکان سرمایه گذاری و رونق گردشگری در مناطق آزاد و مناطق حفاظت شده در کشور خبرداد و گفت: آمادگی برای سرمایه گذاری در مناطق حفاظت شده وجود دارد. در شورای عالی محیط زیست قرق‌های اختصاصی دارای مجوز شده است و امکان سرمایه‌گذاری مردم در مناطق آزاد  و خارج از مناطق حفاظت شده وجود دارد تا همه از منافع آن منتفع شوند. تمام این فعالیت‌ها باید با رعایت قوانین مربوط به محیط زیست صورت گیرد.

 

 

 

  • 9
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش