دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۹:۵۳ - ۲۹ آذر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۹۰۸۱۹۵
محیط زیست و گردشگری

راه‌اندازی اسنپ توریسم/ تهران چند نقطه گردشگری دارد؟

اسنپ توریسم,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,محیط زیست
معاون رئیس جمهور با مطرح کردن راه‌اندازی اسنپ توریسم به تعداد مناطق گردشگری تهران پرداخت. همچنین عنوان شد خارجی‌ها بدون نیاز به شناخت شهر یا حمل پول و یا اینکه زبان فارسی بلد باشد می‌توانند تمام خدمات حمل‌ونقل را از طریق اپلیکیشن اسنپ دریافت کنند.

به‌گزارش  تسنیم، علی‌اصغر مونسان - رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری در دیدار با محمد رازینی - مدیرعامل اسنپ اظهار کرد: «در چند سال آینده بدون شک گردشگری و حوزه‌های پیرامون آن نقش مهمی را در اقتصاد کشور ایفا خواهد کرد. گردشگری در حال حاضر به اقتصاد سوم دنیا تبدیل شده است. اکنون که دنیا به‌سمت هوشمندسازی پیش می‌رود حوزه‌هایی نظیر بانک‌ها و بیمه‌ها یا با افول مواجه می‌شوند یا ناگزیر به تغییر پارادایم خواهند شد و یکی از صنایعی که با هوشمند‌سازی توسعه پیدا خواهد کرد گردشگری است.» 

 

وی افزود: «کشور دارای ظرفیت‌های فراوانی در حوزه میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری است. مشکل اصلی کشور در حوزه گردشگری کمبود زیرساخت‌های گردشگری نیست، بلکه مسئله اصلی بحث معرفی کشور و تبلیغات است.» 

 

معاون رئیس‌جمهوری با اشاره به لزوم معرفی فرهنگ، تمدن، هنر و ظرفیت‌های ایران افزود: «هر گردشگر خارجی ارز بسیار زیادی را با خود وارد کشور می‌کند. بر اساس اعلام سازمان جهانی گردشگری، هر گردشگر بین‌المللی ۱۲۰۰ تا ۱۵۰۰ دلار ارز را با خود به کشور وارد می‌کند. خوشبختانه پس از برجام گردشگری ورود گردشگران اروپایی به کشور با رشد خوبی مواجه بود البته هنوز با عدد مطلوب در این حوزه بسیار فاصله داریم.» 

 

رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری با بیان اینکه مهم‌ترین مسئله در حوزه گردشگری، صنایع‌دستی و میراث‌فرهنگی بحث معرفی و تبلیغات است، گفت: «ما به‌خوبی نتوانسته‌ایم ظرفیت‌های مختلف کشور را به جهانیان بشناسانیم، متأسفانه در کشور مدیران دولتی حاضر نیستند برای تبلیغات هزینه چندانی بپردازند، در صورتی که با استفاده از تبلیغات و بازاریابی می‌توان ظرفیت‌های کشور را معرفی و وضعیت سه حوزه مربوط به سازمان را بهبود بخشید.» 

 

وی تأکید کرد: «گردشگر خارجی به‌ویژه گردشگران اروپایی در سفر به ایران به‌دنبال اقامت در هتل‌های مجلل نیستند بلکه اکثر این گردشگران، گردشگران فرهنگی‌تاریخی‌ هستند که بیشتر تمایل دارند در اقامتگاه‌های بوم‌گردی سکونت داشته باشند.» 

 

مونسان با بیان اینکه متأسفانه کاری جدی در حوزه گردشگری صورت نگرفته است، گفت: «با بازاریابی به شیوه‌های قدیمی نمی‌توان راه به جایی برد و صنعت گردشگری را در کشور توسعه داد، بلکه باید از تجارت الکترونیک و فضای مجازی بهترین استفاده را برای معرفی و توسعه صنعت گردشگری کرد.» 

 

وی تصریح کرد: «رویکرد ما در سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استفاده و مشارکت دادن بخش خصوصی است. شرکت‌هایی نظیر شرکت شما به‌واسطه تجارت الکترونیک ارزان، خدمات الکترونیک، گسترده، ایمن، سریع و... می‌توانند تحول بزرگی را در صنعت گردشگری ایجاد کنند.» 

 

راه‌اندازی پورتال جامع گردشگری کشور برای معرفی ظرفیت‌های استان‌ها

معاون رئیس‌جمهوری بیان کرد: «ما در سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری در حال راه‌اندازی پورتال جامع گردشگری هستیم تا بتوانیم استان‌ها و شهرهای کشور را به‌خوبی معرفی کنیم، همچنین قرار است امکانی فراهم شود تا هر کاربر بتواند عکس جاذبه‌های طبیعی، تاریخی و فرهنگی کشور را بر روی این پورتال بارگذاری کند.» 

 

وی پیشنهاد راه‌اندازی اسنپ توریسم را مطرح کرد و گفت: «شما در کنار اسنپ، اسنپ‌فود و... می‌توانید اپلیکیشن اسنپ‌توریسم را نیز راه‌اندازی کنید تا علاوه بر خدمات حمل‌ونقل، به گردشگران خدمات گردشگری درون‌شهری و برون‌شهری ارائه کنید. برای شروع می‌توان این امکان را برای گردشگران داخلی مهیا کرد.» 

 

رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری عنوان کرد: «از آن‌جاکه سازمان میراث‌فرهنگی متولی ستاد خدمات سفر است و همه دستگاه‌ها نیز در این ستاد عضو هستند ما می‌توانیم تمام پشتیبانی لازم را از شما برای راه‌اندازی اسنپ‌توریسم داشته باشیم. با راه‌اندازی این اپلیکیشن می‌توان مسیرهای گردشگری را برای گردشگران داخلی و خارجی معرفی کرد.» 

 

مشارکت اسنپ در رالی‌تور نوروز ۹۷

وی با اشاره به لزوم ایجاد خطوط گردشگری در شهر‌ها به‌ویژه در شهر تهران گفت: «این مسئله اکنون در شهرداری تهران جدی گرفته شده است. می‌توان از طریق یک تفاهم‌نامه مشترک میان سازمان میراث‌فرهنگی، شهرداری تهران و اسنپ این خطوط گردشگری را در تهران ایجاد کرد، این تمایل در شهرداری نیز وجود دارد. تهران دارای ۳۰۰ نقطه گردشگری است که متأسفانه کسی از این ظرفیت ویژه خبر ندارد. همچنین می‌توان با راه‌اندازی اتوبوس‌های گردشگری علاوه بر این‌که گردشگری را در تهران توسعه داد، چهره‌ای مفرح و جذابی به شهر تهران بخشید.» 

 

مونسان با اشاره به برگزاری رالی‌تور خانوادگی در نوروز ۹۷ گفت: «ما در سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری به‌دنبال این هستیم تا با این رالی‌تور خانوادگی مسیرهای گردشگری زمینی داخلی و خارجی را فعال‌ کنیم. اسنپ می‌تواند به ما در برگزاری این رالی‌تور بسیار کمک کند. ما نیز آمادگی داریم که در تمام برنامه‌هایی که منجر به توسعه صنعت گردشگری کشور می‌شود به شما یاری رسانیم.»

 

جابه‌جایی ۴۰ هزار گردشگر خارجی در روز از طریق اسنپ

همچنین محمد رازینی - مدیرعامل اسنپ نیز با بیان اینکه شرکت‌های اسنپ، بامیلو (سایت خرید اینترنتی)، پین‌تاپین (رزرو آنلاین هتل)، اسکانو (آگهی املاک) و هیت (پایگاه خبری) زیرمجموعه گروه اینترنتی ایران هستند، گفت: «اسنپ دارای ۷ میلیون کاربر و ۲۲۰ هزار راننده است و از زمان تأسیس تاکنون ۱۲۰ میلیون سفر از طریق این اپلیکیشن در ۱۶ شهر کشور انجام شده است. بر اساس آخرین آمار جالب است که بدانید روزانه ۴۰ هزار خارجی با اسنپ در سراسر کشور جابه‌جا می‌شوند. یک گردشگر بدون نیاز به اینکه شهر را بشناسد، پول حمل کند، زبان فارسی بلد باشد و... می‌تواند تمام خدمات حمل‌ونقل را از طریق این اپلیکیشن دریافت کند.» 

 

وی افزود: «این حجم از میزان جابه‌جایی گردشگر خارجی به‌دست اسنپ نشان‌دهنده احساس امنیتی است که گردشگران خارجی در استفاده از این سیستم حمل‌ونقل دارند. اگر اسنپ به گردشگران خارجی به‌خوبی معرفی شود می‌تواند حس امنیت، آرامش، راحتی و... را به این گردشگران منتقل کند. همچنین می‌توان امکانی فراهم کرد که گردشگران خارجی با استفاده از این سیستم حمل‌ونقل با مکان‌ها، جاذبه‌ها و مسیرهای گردشگری کشور بهتر آشنا شوند.» 

 

مدیرعامل اسنپ ادامه داد: «با توجه به اینکه تقریبا سه ماه به آغاز سفرهای نوروزی مانده است می‌توانیم از طریق هماهنگی با سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری خدمات ویژه‌ای را به مسافران و گردشگران ارائه دهیم. حتی می‌توان از طریق اعطای کدهای تخفیفی برای سفر به مکان‌ها و جاذبه‌های دیدنی کشور، گردشگری داخلی و خارجی را توسعه داد و حتی می‌توان خدماتی جانبی از طریق سایر اپلیکیشن‌ها نظیر اسنپ‌فود، پین‌تاپین و... به گردشگران ارائه کرد.»

 

 

 

 

 

  • 19
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش