جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۸:۴۲ - ۱۳ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۳۶۸۰
محیط زیست و گردشگری

سامان‌دهی سایت‌های فروش آنلاین سفر

اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,محیط زیست
نشست هم‌اندیشی فعالان گردشگری الکترونیکی و سامانه‌های بزرگ آنلاین خدمات سفر به انگیزه بررسی مشکلات فروش آنلاین خدمات سفرهای داخلی و جلب عزم ملی برای رسیدگی به آن، برگزار شد.

به گزارش ایسنا، در این نشست که به همت جامعه گردشگری الکترونیکی ایران در هتل بزرگ تهران برگزار شد، پروانه سلحشوری ـ نماینده مجلس و عضو شورای عالی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، علی رفیعی ـ معاون گردشگری استان تهران ـ، سرهنگ کاکوان ـ رییس پلیس سابق فتا و مدیرکل ستاد ناجا ـ و سرهنگ گودرزی ـ معاون پلیس فتا و عضو هیأت مدیره جامعه گردشگری الکترونیکی ایران ـ به همراه جمعی از مدیران سامانه‌های بزرگ آنلاین خدمات گردشگری داخلی حضور داشتند که به بررسی مشکلات و ارائه راهکارهای ارتقاء کیفیت خدمات پرداختند.

 

حسن تقی‌زاده انصاری ـ رییس هیأت مدیره جامعه گردشگری الکترونیکی ایران ـ با ارائه گزارشی از اقدامات و برنامه‌های این جامعه، بر ضرورت همدلی و همکاری نزدیک سامانه‌های آنلاین تاکید کرد و حمایت دستگاه‌های مرتبط برای توسعه فعالیت‌های سامانه‌های مجاز در امور مالی، تخفیف‌های مالیاتی و تهیه مقررات و قراردادهای استاندارد خدمات و کمک به بهینه‌سازی فضای کسب و کار به منظور جلوگیری از رقابت‌های غیرحرفه‌ای که خسارت‌هایی را به سرمایه‌گذاران این عرصه وارد خواهد کرد و همچنین کاهش بروکراسی اداری و سازمانی برای توسعه هر چه بیشتر این بخش تأثیرگذار در اقتصاد گردشگری را خواستار شد.

 

سرهنگ کاکوان ـ رییس پلیس سابق فتا و مدیرکل ستاد ناجا ـ نیز با تاکید بر این‌که گردشگری ایران باید به صنعت اول منطقه تبدیل شود، به ضرورت حضور گردشگری در فضای مجازی اشاره کرد و افزود: در این حوزه حضور افراد متخصص در صنعت گردشگری و IT ضروری و فعالیت آن‌ها بیش از گذشته احساس می‌شود.

او همچنین توضیحاتی درباره شیوه‌ی همکاری جامعه گردشگری الکترونیکی و سازمان متولی برای ساماندهی بهتر این حوزه با همکاری پلیس فتا ارائه کرد.

 

پروانه سلحشوری ـ نماینده مردم تهران در مجلس ـ نیز از اعلام آمادگی مجلس برای همکاری در زمینه پیش‌بینی قوانین لازم در این باره سخن گفت و افزود: مدتی است مجلس شورای اسلامی در خصوص روان‌سازی فعالیت‌های صنعت گردشگری به منظور رونق بخشیدن به آن که در بسیاری از عرصه‌ها مغفول مانده است، طرح تشکیل کمیسیون گردشگری را در دستور کار و برنامه دارد.

 

او همچنین از پیگیری سه ماده واحده در برنامه ششم توسعه که مرتبط با گردشگری است در کمیسیون مجلس و همچنین تلاش برای اجرا شدن طرح تبدیل سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به وزارتخانه با هدف افزایش ظرفیت‌ها و جایگاه سازمان متولی برای بهبود و ثبات بیشتر این صنعت خبر داد.

 

علی رفیعی ـ معاون گردشگری استان تهران ـ نیز با اشاره به مقررات فعالیت در فضای مجازی گردشگری در استان تهران به ثبت ۶۲۰ پرونده اشاره کرد و افزود: استان تهران پرمخاطب‌ترین اداره برای ثبت سامانه‌های خدمات آنلاین سفر و دریافت گواهی‌نامه‌ی مرتبط است که اما از بین ۶۲۰ پرونده، ۱۵ متقاضی موفق به دریافت گواهی‌نامه فعالیت آنلاین شده‌اند.

 

او همچنین با تاکید بر ضرورت رعایت مقررات و حقوق فی‌مابین شرکت‌ها، سامانه‌ها و گردشگری، به حضور برخی شرکت‌های خارجی برای فروش خدمات آنلاین سفر اشاره کرد و گفت: ما هنوز نتوانستیم نظارت کافی در این عرصه داشته باشیم و همکاری این جامعه می‌تواند در بهبود کسب و کار خدمات آنلاین سفر نتایج مطلوب داشته باشد.

 

حسین‌زاده ـ دبیر جامعه گردشگری الکترونیکی ایران ـ نیز یادآور شد: پس از تلاش دو ساله‌ی جامعه در ابتدای دولت تدبیر، طرح اعطای نشان اطمینان گردشگری در سال ۹۲ به تأیید سازمان میراث فرهنگی و گردشگری رسید و سپس به کلیه ادارات ابلاغ شد، اما پس از تشکیل پرونده بیش از ۶۰ شرکت به دلیل جابه‌جایی معاون گردشگری، این طرح به مدت دو سال متوقف شد، هر چند که دوباره براساس دستورالعمل جدید به جریان افتاده است.

 

وی بیان کرد: از تفاوت‌های مهم کسب و کار اینترنتی در گردشگری با سایر صنوف این است که سامانه‌های خدمات سفر، انسان را جابه‌جا می‌کنند و باید به نیازهای مختلف او توجه داشته باشند در صورتی که سایر صنوف کالا جابه‌جا می‌کنند، بنابراین ضرورت و حساسیت‌های ویژه‌ای با در نظر گرفتن سلایق و علایق مختلف وجود دارد که در این صنف مورد توجه قرار می‌گیرد.

 

وی با توجه به استقرار سامانه‌های بزرگ برای همکاری با کارگروه خدمات رزرواسیون آنلاین، افزود: با حضور مستمر موضوعات مالیاتی، دامپینگ، رفتارهای غیرحرفه‌ای، رقابت‌های ناسالم و بسیاری از مسائل احصاء و از طریق دستگاه‌های مختلف پیگیری‌های لازم و اقدامات قانونی برای ساماندهی انجام می‌شود.

 

در ادامه این نشست، هر یک از مدیران سامانه‌های آنلاین توضیحاتی درباره مشکلات جاری با هتل‌ها، گردشگران و سایر موضوعات به ویژه خسارات ناشی از دامپینگ در فضای کسب و کار ارائه کردند.

 

خزایی، یکی از مدیران این سامانه‌ها بیان کرد: هزینه‌های قابل توجه این کسب و کار و اشتغال‌زاییِ بیش از ۵۰ نفر در هر سامانه از یک طرف و از طرف دیگر نبود حمایت کافی از طرف دستگاه‌های مرتبط و رعایت نشدن اصول حرفه‌ای فعالیت از سوی سامانه‌های تازه‌کار بخشی از مشکلات است.

 

وی سپس با ارائه پیشنهادهایی درخواست کرد؛ راهکارهایی در دستور کار فوری جامعه و سازمان‌های مختلف قرار گیرد.

 

افشاری از دیگر مدیران سامانه‌های بزرگ رزرواسیون بیان کرد: وحدت و همدلی نیاز ضروری امروز سامانه‌ها و نیز تهیه قراردادهای تیپ و هماهنگی در چارچوب‌های کلی قراردادها و همکاری جدید مدیران ارشد سامانه‌های معتبر در نرخ‌گذاری، در جلسات منظم هفتگی تأثیر بسزایی در ایجاد فضای سالم کسب و کار دارد.

 

در این نشست مدیران حاضر، با امضای صورت جلسه به رعایت موضوعات مورد توافق برای حفظ حقوق همکاران و گردشگران متعهد شدند. تعدادی از این مدیران مسؤولیت گرفتند با بررسی و رصد روزانه کسب و کار اینترنتی، مشکلات پیش آمده را از طریق جامعه گردشگری الکترونیک به سازمان‌های مرتبط منعکس کنند و از این پس در جلسات دو هفته یکبار مدیران سامانه‌ها این موضوعات را بررسی و پیگیری کنند.

 

 

 

  • 12
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش