به گزارش ایسنا، سیدحسن موسویچلک ادامه داد: در حوزه مددکاری اجتماعی اینکه بگوییم چه تعداد ساعت باید کار شود، وجود ندارد و برحسب شرایط فرد این خدمات ارائه میشود و آنچه که مهم است، این است که برنامهریزیهایی کمک میکند، افراد در کوتاهترین زمان ممکن به بهترین شکل به جامعه برگردند و این نگاهی است که در سازمان بهزیستی برای توانمندسازی افراد وجود دارد و این را محدود به یک بازه زمانی نکردیم.
در اسفند ۹۶، هم معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوهقضائیه با اشاره به اینکه ۲۰ سال است آسیبهای اجتماعی کشور را فرا گرفته است، گفت: تنها دو یا سه سال است به موضوع آسیبهای اجتماعی بهصورت جدی پرداخته شده است. محمد باقر الفت تصریح کرد: آسیبها متوجه یک جامعه ۸۰میلیون نفری شده است و باید به این ۸۰میلیون بگوییم که آسیبدیده شدهاند. ما فکر میکنیم خودمان دچار آسیب نشدیم و این موضوعات فقط متوجه دیگران است اما واقعیت این نیست و آسیب وقتی بیاید، همه را آلوده میکند.
در ادامه موسوی چلک با اشاره به اینکه طلاق یک جزیره نیست، بلکه پدیده اجتماعی است که عوامل مختلفی باعث بروز آن میشود، گفت: بخشی از این موضوع مربوط به توانایی زوجها برای ایجاد یک زندگی خوب و مشاوره پیش از ازدواج میشود، اما آموزش مشاوره ازدواج را باید از درون خانوادهها و مدارس شروع کنیم و این مستلزم آموزش و پرورش است که تفکر اجتماعی داشته باشد و امور اجتماعی در اولویت آموزش و پرورش باشد، طبیعتا بخش دیگر تسهیل دسترسی مردم به خدمات اجتماعی است که ارزانتر و راحتتر در خدمت مردم قرار گیرد. به گزارش ایسنا، این مسئول ادامه داد: مردم تصور میکنند که زندگی اجتماعی نیاز به سواد اجتماعی ندارد.
این در حالی است که برای داشتن زندگی بهتر نیازمند داشتن دانش و سواد اجتماعی هستیم، طبیعتا مشاوره پیش از ازدواج میتواند در این زمینه کمک کند. همچنین میتوان اذعان کرد که در طی شش سال گذشته ازدواج ۳۳درصد تغییرات منفی داشت و طلاق ۲۲درصد تغییرات مثبت داشت که بیانگر این است که علاقه افراد به ازدواج دائم در حال کاهش است در صورتی که جمعیت در سنین ازدواج ما در حال افزایش است.
- 12
- 6