به گزارش ایرنا از روز چهارشنبه پایگاه خبری پلیس، سردار "محمدحسین حمیدی" در این باره خاطرنشان کرد: به محض تصمیم گیری و ابلاغ، تغییر ساعتها لحاظ خواهد شد.
شایان ذکر است که پس از شیوع کرونا ممنوعیت تردد خودروهای شخصی از ساعت ۲۲ تا سه بامداد در حال اجراست.
وی همچنین با اعلام محدودیتهای ترافیکی ایام عزاداری آقا اباعبدالله الحسین (ع) بیان داشت: با توجه به فرارسیدن دهه اول محرم شرایط ترافیکی و محدودیت های متفاوتی برقرار خواهد شد که این طرحها متناسب با شرایط هیاتهای عزاداری است چرا که با اجرای مراسم در فضای باز و شبکه معابر بخشی از خطوط ویژه، میادین و سطح معابر به مراسم عزاداری تعلق خواهد گرفت.
حمیدی با بیان این مطلب که یکی از آسیبهای این ایام به بحث تصادفات عابر پیاده برمیگردد، خاطرنشان کرد: تاریکی شب، لباس مشکی عابران و خستگی برخی از رانندگان در ساعات پایانی روز و نداشتن تمرکز میتواند حوادث ترافیکی ناخوشایندی را رقم بزند بنابراین از عزاداران و رانندگان تقاضا میکنیم که در حاشیه شبکه معابر و هیئتهای عزاداری با تمرکز و دقت بیشتری تردد کنند تا کمترین حادثه را شاهد باشیم.
رئیس پلیس راهور تهران از روسای هیئات عزاداری درخواست کرد که با جانمایی و چینش درست، تخصیص جای پارک مناسب برای خودروها و همچنین تامین روشنایی و استقرار مناسب موکبها در ارتقای ایمنی عزاداران کوشا باشند.
وی همچنین درباره ساعات تردد کامیون ها در ایام محرم در معابر تهران خاطرنشان کرد: تردد کامیونها و وسایل نقلیه سنگین در ایام محرم از ۳۰ دقیقه بامداد تا ۶:۳۰ صبح مجاز است.
سامانه نوبت دهی تعویض پلاک خودرو هیچ اختلالی ندارد
معاون اجرایی پلیس راهور ناجا، با رد وجود اختلال در سامانه نوبت دهی اینترنتی مراکز تعویض پلاک خودرو گفت: فقط ظرفیت پذیرش در سامانه کاهش یافته است.
nobatdehi.epolice.ir : سرهنگ حسین رمضانی معاون اجرایی پلیس راهور ناجا در ارتباط اینترنتی با برنامه پیگیری گفت:در وضعیت کرونایی بر اساس مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا باید مراکز تعویض پلاک تعطیل باشند، اما طبق تجارب پلیس راهور در پیک های کروناهای قبلی؛ این تعطیلی باعث افزایش درخواست های مردم در حوزه نقل و انتقال خودرو می شود و پس از آنکه شهر در حالت نارنجی یا زرد قرار می گیرد با حجم انبوهی از این درخواست ها مواجه می شویم.
وی گفت:بر همین اساس طبق بررسی های کارشناسی، درخواستی را به وزراتخانه های کشور و بهداشت ارسال کردیم تا بتوانیم با رعایت دستور العمل های بهداشتی مراکز خدمات خود را در حوزه نقل و انتقال خودرو فعال نگه داریم، اما با ظرفیت محدود و اکنون در شرایط کرونایی و به جهت حفظ سلامت مردم با یک سوم ظرفیت این مراکز پذیرش می کنند.
سرهنگ رمضانی افزود:بر این اساس سامانه اینترنتی نوبت دهی هم بر اساس یک سوم ظرفیت تنظیم شده است و مردم گمان می کنند سامانه دچار مشکل شده است.
سرهنگ رمضانی افزود:۴۶ مرکز تعویض پلاک در سراسر کشور وجود دارد که روزانه حدود ۱۷ تا ۲۰ هزار تعویض پلاک انجام می پذیرد.
وی اظهارکرد:در چند روز اخیر برخی از مردم از طریق سایت راهور ۱۲۰ در حال اخذ نوبت هستند، اما به علت افزایش مراجعه ها امکان ثبت نام برای همه متقاضیان وجود ندارد بنابراین از مردم عزیز می خواهیم که در این زمینه صبور باشند.
افزایش ساعت فعالیت مراکز تعویض پلاک خودرو
معاون اجرایی پلیس راهور ناجا همچنین گفت:به دلیل افزایش مراجعه به مراکز تعویض پلاک؛ فعالیت این مراکز در سراسر کشور از ساعت ۱۵ به ساعت ۱۶ افزایش پیدا می کند.
سرهنگ رمضانی ادامه داد:ساعتهای کار مراکز تعویض پلاک از ۸ صبح تا ۱۶ خواهد بود.
معاون اجرایی پلیس راهور ناجا از خریداران هم خواست به هیچ وجه در هنگام خرید به صورت وکالتی خودرویی را خرید نکنند و در صورت اجبار به صورت وکالتی خرید را انجام دهند، اما تاریخ وکالت را از فروشنده چند ماهه بگیرند.
سرهنگ رمضانی افزود:البته خرید وکالتی مشکل خاص خود را دارد، زیرا در صورت تخلف از طرف خریدار امکان دارد جریمه برای فروشنده لحاظ شود که این از مشکلات خرید وکالتی خودرو است و ما توصیه می کنیم خرید و فروش حتماً به صورت حضوری باشد.
- 16
- -1