دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۴:۱۲ - ۰۱ مهر ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۷۰۰۳۲
حقوقی، قضایی و انتظامی

رئیس مرکز حفاظت اطلاعات قوه قضائیه: مسئول صیانت از زندانیان هستیم

رئیس مرکز حفاظت اطلاعات قوه قضائیه,حجت الاسلام علی عبداللهی
رئیس مرکز حفاظت اطلاعات قوه قضائیه تاکید کرد: باید توجه نمود قبل از تربیت و اصلاح زندانیان، می‌بایست به اصلاح صحیح و منطقی خودمان بپردازیم و قصور خودمان را شناسایی و جبران کنیم، از سوی دیگر ما در مقابل جمعیتی که مورد لغزش و فریب قرار گرفتند مسئولیت داریم و این مسئولیت، صیانت از آن‌ها و شناسایی علل و عوامل لغزش‌های آنان است.

به گزارش ایسنا به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت الاسلام علی عبداللهی رئیس مرکز حفاظت اطلاعات قوه قضائیه در نشست شورای معاونان سازمان زندان‌ها که با حضور مدیران زندان‌های سراسر کشور و به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد ضمن گرامیداشت ایام اربعین حسینی و دهه آخر ماه صفر خاطر نشان کرد: انقلاب و نهضت حسینی با امامت و رهبری امام سجاد علیه السلام و مدیریت و شجاعت زینب کبری سلام الله علی‌ها در تاریخ تثبیت و در سراسر جهان گسترش پیدا کرد، به گونه‌ای که این نهضت حتی در پایتخت دشمنان اهل بیت نیز جایگاه خود را حفظ نمود.

وی در ادامه با گرامیداشت یاد و خاطره امام (ره)، شهدا و ایثارگران در هفته دفاع مقدس اضافه کرد: در دفاع مقدس جوانان و نوجوانانی داشتیم که جنگ با دنیا را مدیریت می¬کردند، به گونه‌ای که اقتدار امروزی ما در منطقه و جهان حاصل آن رشادت‌ها است.

عبداللهی در ادامه خطاب به مدیران عالی زندان‌های سراسر کشور تاکید کرد: ما در مقابل جمعیتی که مورد لغزش و فریب قرار گرفتند مسئولیت داریم و این مسئولیت، صیانت از آن‌ها و شناسایی علل و عوامل لغزش‌های آنان است.

رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه با اشاره به تفاوت مسئولیت زندان بانی در کشور ما با سایر کشورها اظهار داشت: در ایران اسلامی به تبعیت از ولایت و معارف دینی باید رفتار زندان بانی نیز در چارچوب رفتار اسلامی و قانونی باشد. عمق و گستره این موضوع تا آنجا است که در فرد مطرود از جامعه که خطایی کوچک یا بزرگ مرتکب شده و به صورت کوتاه مدت یا دراز مدت در زندان به سر می‌برد، باید چنان تعالیمی به وی داده شود که متعالی‌تر از قبل به جامعه بازگردد تا ریشه برخی مسائل و مشکلات و انحرافات اجتماعی خشکیده شود.

این عضو شورای عالی قوه قضائیه با بیان مسئولیت خطیر تربیتی که بر عهده مسئولان و مدیران زندان‌ها قرار داده شده افزود: زندان می‌تواند دانشگاهی باشد که همه افراد با استعدادهای مختلف و آموزش‌ها و برنامه‌های فرهنگی که برای آنان ترتیب داده شده، آموزش لازم را ببینند تا به هدف تربیتی مورد نظر برسند.

عبداللهی در ادامه با ذکر این نکته که «باید توجه نمود قبل از تربیت زندانیان، ابتدا می‌بایست به امور اصلاحی خودمان بپردازیم و قصور خودمان را شناسایی و جبران کنیم» تصریح کرد: ۴۲ سال از انقلاب اسلامی گذشته است و اینکه در حوزه ماموریتی یک مدیر، اتفاقی رقم بخورد و وی پاسخگو نباشد یا بگوید من نمی‌دانستم، ظلم به خود است و جای گلایه دارد.

وی با بیان این‌که «امروز دشمن در بحث هسته‌ای و بحث موشکی و منطقه‌ای ناکام مانده و تنها پناهگاه آن دستاویز قرار دادن کلمه حقوق بشر است» افزود: یکی از شاخص‌های آنان برای سوء استفاده در قالب عنوان حقوق بشر، بحث زندان و زندانیان است. گرچه نمایندگان برخی از کشورها بازدیدهای مختلفی از زندان‌های ما داشته اند که خروجی همه آن‌ها این بوده که عملکرد و نحوه برخوردهای ما مورد تحسین و تعریف آنان قرار گرفته است.

وی همچنین بر اهتمام مدیران نسبت به مراقبت، هدایت و تربیت صحیح زندانیان برای جلوگیری از سوء استفاده دشمن در این خصوص تاکید نمود.

عبداللهی رئیس حفاظت اطلاعات قوه قضائیه با تشریح برخی از دغدغه‌های موجود در زندان‌ها در دوره تحول و تعالی تصریح کرد: توجه به ارائه برنامه‌های آموزشی براساس آسیب‌های شناسایی شده در جهت گسترش فعالیت‌های تربیتی، فرهنگی و مذهبی در داخل زندان ها، متناسب با شرایط زندان و زندانیان از امور ضروری است.

براساس این گزارش، توجه دادن مدیران و مسئولین زندان‌ها به سلامت و بهداشت زندان‌ها و اماکن ندامتگاه‌ها و اهتمام جدی نسبت به انجام کار مفید از جمله دیگر توصیه‌های رئیس مرکز حفاظت اطلاعات قوه قضائیه به مسئولان سازمان زندان‌ها بود.

عبداللهی همچنین در خصوص ضرورت توجه به امر پیشگیری و مقابله با فساد ادامه داد: یکی از موضوعات جدی که همواره در سطح عالی مدیران در مجموعه قضایی دنبال می‌شود مسئله نظارت و کنترل است.

این عضو شورای عالی قوه قضائیه در ادامه بر ضرورت شناخت کافی همه آسیب‌ها و تهدیدات و ترویج فرهنگ نظارت پذیری تاکید نمود و افزود: هدایت، تربیت و توجه به زندانی، خانواده زندانیان، کارکنان و نظارت بر عملکرد مجموعه زندان‌ها براساس آئین نامه دستور العمل‌ها و ابلاغیه‌های صادره مورد تاکید جدی است.

  • 11
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش