سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۷:۳۸ - ۱۵ خرداد ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۳۰۳۹۵۷
حقوقی، قضایی و انتظامی

دادستان کل کشور:

از پشت پرده کمپین بازگشت یک بازیگر سینمای پیش از انقلاب مطلع هستیم

محمدجعفر منتظری,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,حقوقی انتظامی
دادستان کل کشور با اشاره به انتقال اتاق جنگ آمریکا از وزارت دفاع این کشور به وزارت خزانه داری تاکید کرد دولت اگربخواهد در این جنگ اقتصادی پیروز شود باید به ترمیم تیم اقتصادی اقدام کند.

به گزارش ایلنا، حجت الاسلام محمدجعفر منتظری که در جمع راهپمیایان سالروز قیام ۱۵ خرداد ورامین در مصلی صاحب الزمان (عج) این شهر سخن می گفت، اظهار داشت: رییس جمهور باید به ترمیم تیم اقتصادی خود با توجه به شرایط جنگی بازنگری کند و این بدان معنی نیست که افراد ناتوان هستند بلکه چون این یک جنگ اقتصادی است، نیروها نیز باید متناسب با آن انتخاب شوند.

 

وی بیان کرد: وضع امروز اقتصاد کشور مناسب نیست و نباید تمام آن را به گردن تحریم ها انداخت چراکه بخشی از اقتصاد و مدیریت آن بر عهده دولت و البته بخشی دیگر دست مردم است، اگر تعامل و هم افزایی بین دولت و مردم نباشد، در جنگ اقتصادی آسیب می بینیم.

 

دادستان کشور با اشاره به مشکلات اقتصادی موجود در جامعه گفت: امروز همه باید گوش به فرمان رهبر معظم انقلاب که فرماندهی جنگ اقتصادی را بر عهده دارند به مساله اقتصاد مقاومتی که سال ها بر آن تأکید داشته اند توجه کنند و وضع اقتصاد کشور را سر و سامان دهند.

 

وی افزود: رهبر معظم انقلاب از مسئولان سه قوه خواستند با برگزاری جلسات مشترک، مشکلات را بررسی و آنها را برطرف کنند اما فقط یک جلسه برگزار شده است.

 

منتظری در ادامه از مبارزه نکردن با قاچاق کالا، حل نشدن مشکلات بنگاه های اقتصادی، تغییرنکردن وضع بانک ها، نبود مدیریت صحیح و واگذاری موسسات اقتصادی نیمه دولتی به عنوان بخشی از مشکلات اقتصادی کشور یاد کرد.

 

دادستان کل کشور در بخشی دیگر از سخنانش درباره کمپین هنرمندان برای بازگشت یک بازیگر سینمای پیش  از انقلاب واکنش نشان داد و گفت: این اقدام حساب شده ای است که ما از پشت پرده آن مطلع هستیم.

 

وی تصریح کرد: اینکه امروز عده ای از هنرمندان کمپینی به راه می اندازند و از فردی که فسادش در سینمای ایران علنی بود و پس از پیروزی انقلاب به دامان آمریکا فرار کرد حمایت می کنند و قصد برگرداندن او به کشور را دارند، اقدام حساب شده ای است که از عوامل پنهان اطلاع آن داریم.

 

منتظری تأکید کرد: هر ایرانی حق دارد به کشور خود بازگردد و هیچ مقامی نمی تواند مانع او شود، اما اگر کسی کارهای خلاف و جرم مرتکب شده باید بر اساس قانون با او برخورد کرد و اینطور نیست که هر کس بخواهد به ایران باز گردد برای او فرش قرمز پهن کنند.

 

وی گفت: نمی توان ارزش هایی که به قیمت خون ۲۰۰ هزار شهید و ۵۶۰ هزار جانباز و آزاده به دست آمده را نادیده گرفت، این افراد باید بدانند که اگر در برخی از مقاطع مسئولان سکوت کرده اند و به حاشیه ها نمی‌پردازند، مردم هیچگاه به آنها اجازه زیر پا گذاشتن خون شهیدان را نمی دهند.

 

دادستان کل کشور با بیان اینکه دشمن همواره تلاش دارد فرهنگ جامعه اسلامی را تغییر دهد، افزود: مقابله با این نفوذ تنها وظیفه دستگاه قضایی نیست و تمام افراد صاحب نفود همچون روحانیون، ائمه جمعه، معلمان ، مسئولان مراکز فرهنگی و والدین باید مقابل این نفوذ بایستند و فرهنگ جامعه را از هجمه دشمن نجات دهند.

 

منتظری همچنین با اشاره به موضوع فساد در کشور گفت: منکر فساد نیستیم و دستگاه قضایی وظیفه دارد با مفسدان برخورد کند اما ادعای نفوذ فساد در تار و پود نظام تصور اشتباهی است.

 

وی افزود: به فرموده مقام معظم رهبری دشمن به شدت روی فساد برخی دستگاه های اداری کشور کار می کند تا مردم اینگونه تصور کنند که تمام مسئولان نظام فاسدند.

 

دادستان کل کشور مهمترین هدف دشمن را ضربه زدن به ایران اسلامی  با نفود در میان تصمیم سازان نظام اعلام کرد و گفت: دشمن برای مقابله با ایران اسلامی از هیچ تلاشی فروگذار نیست و از روش های مختلفی برای این منظور استفاده می کند.

 

وی افزود: دشمن تلاش دارد با حذف هویت اسلامی از جامعه ، به رخوت کشاندن این ارزش ، ایجاد یاس و ناامیدی در میان مردم ، شایعه پراکنی و بزرگ جلوه دادن برخی از ضعف ها و مشکلات کشور ، به این نظام مقدس ضربه وارد کنند.

 

منتظری با اشاره به تلاش دشمن در نفود میان تصمیم سازان نظام گفت: تمامی مسئولان، دستگاه های اطلاعاتی و امنیتی، دولت و همه کسانی که ممکن است مورد هجمه دشمن قرار گیرند وظیفه دارند به نفوذ دشمن حساس باشند.

 

دادستان کل کشور در ادامه سخنان خود اظهار داشت: نفوذ دو تابعیتی ها مسئله ای است که بارها به دستگاههای مختلف تذکر داده شده است، افرادی که صدمات بسیاری را به کشور وارد کرده اند نباید در مدیریت های کلان و مراکز تصمیم گیری مسئولیت داشته باشند.

 

وی تأکید کرد: دستگاههای اطلاعاتی وظیفه دارند در صورت شناسایی مدیران دو تابعیتی ، زمینه برداشتن آنها از مسئولیت را فراهم کنند.

 

دادستان کل کشور همچنین در بخشی از سخنانش به پرونده دستگیری فعالان  محیط زیست اشاره کرد و گفت: دشمنان برای به دست آوردن اطلاعات مهم کشور بویژه در حوزه دفاعی هر کاری می کنند که نمونه آن را می توان در جریان نفوذ یکی از استادان دانشگاه در حوزه حفاظت از محیط زیست مشاهده کرد.

 

وی افزود: این فرد با ورود به مراکز حساس کشور، اقدام به تهیه فیلم و ارسال آن به آمریکا و اسرائیل می کرد، کسی که به گفته رئیس دانشگاه با رفتار مناسب خود حتی احتمال چنین اقدامی را از خود دور کرده بود.

 

منتظری افزود: پس از آنکه مسئولان به هویت اصلی وی پی بردند، در نخستین جلسه بازجویی با گرفتن فرصت، اقدام به خودکشی کرد و اطلاعات زیادی را با خود برد.

 

وی تأکید کرد: اینکه برخی جریانات و افراد تلاش دارند چنین افرادی را تطهیر کنند مصداق کامل نفوذ در مراکز تصمیم گیری کشور است.

 

دادستان کل کشور همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان قیام ۱۵ خرداد گفت: این قیام مردم دشت ورامین در صحیفه نورانی تاریخ انقلاب اسلامی همچون برگ زرینی است که از درخشش بسیاری به عنوان سرآغاز حرکت مردم ایران علیه رژیم ستمشاهی برخوردار است.

 

وی افزود: اینکه مردم در قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۴۲ سینه های خود را سپر تیرهای دشمن کردند نشان از این واقعیت دارد که مردم به عنوان عنصر اصلی انقلاب، به راه و امام خود ایمان داشتند.

 

منتظری دشمن شناسی را از بارزترین خصوصیات شهیدان ۱۵ خرداد یاد کرد و افزود: این شهیدان در خفقان دوران ستمشاهی، دشمن را بدرستی شناختند، اصلی که امروز نیز جامعه اسلامی برای مقابله و ایستادگی در برابر دشمن به آن نیاز دارد.

 

۵۵ سال پیش مردم دشت ورامین در پی دستگیری امام  خمینی (ره ) کفن پوش به سمت تهران حرکت کردند که در میان راه به دست مزدوران رژیم به خاک و خون کشیده شدند.

 

 

  • 11
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش