سرهنگ "داود معظمی گودرزی" در تشریح این خبر اظهار داشت: در رصدهای فضای مجازی مشخص شد بیست و پنجم مرداد ماه فردی در فضای مجازی پیش فروش واکسن کرونا را تبلیغ و با دریافت مبلغ ۳۰ میلیون ریال وعده تحویل آن را در آبان و آذرماه به کاربران فضای مجازی داده است.
این مقام سایبری با اشاره به اینکه در بررسی های اولیه هویت این فرد و مخفیگاهش شناسایی شد، تصریح کرد: در تحقیقات پلیسی مشخص شد که این فرد ۳۵ ساله و ساکن غرب تهران است.
وی گفت: با هماهنگی های قضائی متهم به پلیس فتا دعوت و انگیزه خود را از تبلیغ واکسن کرونا سرگرمی اعلام کرد که متاسفانه همین سرگرمی با احساسات و روح و روان مردم به ویژه خانوادههایی که بیمار کرونایی داشتند بازی کرده بود.رئیس پلیس فتا تهران بزرگ با بیان اینکه متهم با تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شد، از مردم خواست به هیچ عنوان به اینگونه تبلیغات در فضای مجازی توجهی نکنند و اگر مواردی در این زمینه مشاهده کردند حتما به پلیس فتا از طریق مرکز فوریت های سایبری به نشانی www.cyberpolice.ir اطلاع دهند تا برخورد لازم صورت پذیرد.
کلاهبرداری با ترفند فروش سؤالات امتحانی در شبکه اجتماعی
رئیس پلیس فتا استان مرکزی گفت: فردی که با راهاندازی و مدیریت کانال تلگرامی فروش سؤالات امتحانی، اقدام به کلاهبرداری از شهروندان می کرد، شناسایی و دستگیر شد.
پایگاه اطلاعرسانی پلیس فتا: سرهنگ احسان آنقی رئیس پلیس فتا استان مرکزی در تشریح این خبر اعلام کرد: در پی گزارش واصله از یکی از نهادهای آموزشی و پژوهشی، مبنی بر کلاهبرداری با عنوان فروش سؤالات امتحانی در کانال تلگرام، بررسی موضوع در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت.
وی گفت: پس از بررسیهای بهعملآمده توسط کارشناسان این پلیس مشخص شد عدهای سودجو با راهاندازی یک کانال تلگرامی اقدام به فروش سؤالات و تقلب در آزمونهای مجازی این مرکز نموده و با جایگزینی و شرکت در امتحانات آنلاین باعث تخلف در امر اجرای آموزش و عملکرد این نهاد شده اند .
این مقام انتظامی افزود: با جمعآوری ادله و مستندات پرونده و انجام اقدامات فنی و پلیسی توسط کارشناسان این پلیس، طی هماهنگی به عمل آمده با مقام قضایی متهم در محل سکونت خود دستگیر و تحویل مراجع قضایی شد.
این مقام مسئول تصریح کرد: طی تحقیقات تکمیلی مشخص شد متهم با راهاندازی کانال تلگرامی با ترفند فروش سؤالات امتحانی، کاربران را ترغیب به واریز وجه و اقدام به کلاهبرداری از آنها مینمود.
سرهنگ آنقی در ادامه بیان داشت: هرگونه خرید و فروش سؤالات امتحانی قبل از برگزاری آزمون در فضای مجازی جرم بوده و پلیس فتا با عاملان آن بهطور قانونی برخورد خواهد کرد. چراکه مجرمان با این شگرد طعمههای خود را به درگاه جعلی هدایت میکنند و یا سؤالات امتحانی سالهای گذشته را ارائه میدهند و در برخی موارد هم پس از دریافت پول هیچگونه خدماتی را ارائه نمیدهند.
رئیس پلیس فتا استان مرکزی بابیان اینکه امروزه بسیاری از فعالیتهای مجرمانه در فضای مجازی وجود دارند که درواقع طعمهای از سوی کلاهبرداران میباشند به کاربران هشدار داد: برخی از سودجویان در فضای مجازی با ترفند فروش جوابیه سؤالات آزمون یا شرکت در آزمون بجای دانشجوی واقعی، مبالغی به عنوان پیشپرداخت از متقاضیان دریافت و به این شکل از آنها کلاهبرداری مینمایند؛ که برگزاری امتحانات آنلاین، از طریق نرمافزارها و لینکهای معرفیشده که توسط مراکز آموزشی معرفی میشوند برگزار می شود ؛دانشجویان و دانش آموزان باید توجه داشته باشند که تبلیغاتی مانند فروش سؤالات امتحانی و آزمونهای آنلاین، غیرواقعی بوده و هدفی به غیر از کلاهبرداری در این تبلیغات وجود ندارد.
- 19
- 6