دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۸:۳۸ - ۰۴ آبان ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۸۰۰۱۵۵
حقوقی، قضایی و انتظامی

سردار اشتری: ۲ بار به نزدیکی خاوری رسیدیم اما پلیس کانادا برای بازداشت همراهی نکرد

سردار حسین اشتری,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,حقوقی انتظامی
رئیس پلیس کشور گفت: دو بار تا محل سکونت خاوری رفتیم و حتی به پلیس آنجا گفتیم که محل وی کجاست اما پلیس کانادا وی را بازداشت نکرد، در همین موضوع استرداد مدیرعامل بانک سرمایه، پلیس اینترپل نیز تعجب کرد که ما از کجا می‌دانیم این متهم در کجا زندگی می‌کند.

به گزارش تسنیم، سردار حسین اشتری در گفت‌وگوی تلویزیونی ضمن تشکر از کادر درمان کشور و نیروی انتظامی که در صحنه اصلی مقابله با کرونا هستند، اظهار کرد: پلیس بعد از کادر درمان در بیشترین معرض خطر ابتلا به کرونا قرار دارد.

اشتری با بیان اینکه نیروی انسانی، بهترین سرمایه ما است، درباره هوشمندسازی پلیس گفت: نیروی انتظامی یک نهاد امنیتی ـ انتظامی است اما نهادی خدمت‌گزار است، برای ارائه این خدمت باید از روشهای روز، فناوری نوین و تکنولوژی استفاده کنیم و سرعت و دقت خود را بالا ببریم.

رئیس پلیس کشور با بیان اینکه قبل از مطرح شدن دولت الکترونیک، پلیس به این سامانه‌ها مجهز شد، افزود: صِرف استفاده از خدمات الکترونیک کفایت نمی‌کند، به طور مثال زمانی هر فرد برای دریافت گذرنامه‌ها به ادارات مراجعه می‌کرد، سپس مراجعات به دفاتر الکترونیک هدایت شد اما اکنون دیگر نیاز به مراجعه به این دفاتر نیست و از منزل می‌توان این کار را انجام داد البته به شرطی که پیش از آن کار احراز هویت را انجام داده باشید.

وی بیان کرد: باید میز خدمت پلیس را به منازل ببریم و می‌خواهیم به این مرحله برسیم، در هفته نیروی انتظامی چند خدمت را افتتاح کردیم که البته ممکن است مدتی کندی داشته باشد اما تا پایان سال ۱۴۰۰ در پی هوشمند‌سازی کامل پلیس هستیم، اکنون افراد می‌توانند پس از احراز هویت، کار دریافت گذرنامه و استعلام ممنوعیت خروجی را انجام دهند.

این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: اکنون در بحث تعویض پلاک خودرو به صورت اینترنتی نوبت‌دهی انجام می‌شود همچنین خدمات برای دریافت گواهینامه و خلافی خودرو به صورت اینترنتی انجام خواهد شد.

اشتری عنوان کرد: ما چند سامانه را در هفته نیروی انتظامی راه‌اندازی کردیم که البته همانطور که گفتم ممکن است چند وقت این سامانه‌ها کندی داشته باشد، به طور مثال در پی این هستیم اگر خدای ناکرده خودروی فردی به سرقت رفت، دیگر نیاز به مراجعه به کلانتری نباشد و بتوانند سرقت را در سامانه‌های هوشمند اعلام کند.

فرمانده نیروی انتظامی درباره محدودیتهای پلیس در بحث کلانتریها و اماکن انتظامی خاطرنشان کرد: اکنون تعداد کلانتری‌ها یک سوم مصوبه  برنامه توسعه است و مسئولیت ساخت آن با متولیان است، به طور مثال در تهران مشخص شده که شهرداری و سایر ارگانها چه سهمی دارند و باید ساخت‌وساز کلانتری را انجام دهند، ما در این رابطه با وزیر کشور و شورای عالی امنیت ملی انجام دادیم که متأسفانه نهادهای ذیربط انجام ندادند، همانگونه که به مدرسه نیاز داریم به کلانتری نیز نیاز داریم، اگر امروز یک شهرک بزرگ راه‌اندازی می‌کنیم باید در طرح اولیه آن، احداث کلانتری نیز تعبیه شده باشد، در برنامه توسعه آمده که به ازای هر ۱۰۰۰ نفر باید پنج پلیس وجود داشته باشد که اکنون به ازای هر هزار نفر ۲.۸ نفر پلیس وجود دارد.

وی متذکر شد: اکنون از مجلس، دولت و سازمان برنامه و بودجه این مطالبات را پیگیر هستیم و به شورای امنیت کشور و شورای عالی امنیت ملی موضوع را گفتیم و آنها نیز پیگیری کردند اما متأسفانه به سرانجام نرسیده است البته ما خیران امنیت‌ساز را داریم.

این مقام ارشد انتظامی تأکید کرد: اکنون مأمور ما در برخی از جاده‌ها حضور ندارد اما دوربین به ما کمک می‌کند یعنی می‌توانیم با استفاده از تکنولوژی خلاء‌های روز را پر کنیم.

اشتری درباره مقابله با افرادی که به دنبال برهم زدن امنیت روانی جامعه و به دنبال انتشار اخبار کذب هستند، گفت: با افرادی که چه در فضای مجازی و حقیقی به حقوق مردم تعدی می‌کنند، برخورد می‌کنیم، موضوع شرط‌بندی اکنون بسیاری از جوانان را نابود می‌کند، به طور مثال اوباش‌گران در فضای مجازی شناسایی شدند یا افرادی که سوءاستفاده مالی می‌کنند را شناسایی و با آنها برخورد کردیم.

رئیس پلیس کشور با اشاره به راه‌اندازی رمز دوم پویا و کاهش ۵۰ تا ۶۰ درصدی جرائم در این رابطه، یادآور شد: با افرادی که سرقت به عنف و تعدی به حقوق مردم داشتند، برخورد کردیم، با هماهنگی دستگاه محترم قضائی این افراد را شناسایی و بازداشت کردیم، اگر افرادی در حال عربده‌کشی و ناامن کردن یک محیط بودند، باید در مقابل پلیس تسلیم شوند و اگر تسیلم نشدند و قمه یا اسلحه کشیدند با قاطعیت با وی برخورد خواهیم کرد.

سردار حسین اشتری,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,حقوقی انتظامی

وی تصریح کرد: حتماً با جدیت، انگیزه و مقتدرانه با هر فردی که بخواهد امنیت را برهم بزند، برخورد می‌کنیم، امنیت خط قرمز ما است، اگر این افراد را گرفتیم باید قانون را رعایت کنیم، مردم از چرخاندن اوباش استقبال کردند، به طور مثال در رشت اوباش به بیمارستان حمله کردند، نمی‌توانیم از آنها خواهش کنیم که این کار را نکنید، باید قلم پای آنها را خرد کنیم، باید با آنها محکم برخورد کنیم و تحویل قانون دهیم، در این مدت که با اوباش برخورد کردیم، اگر نظرسنجی صورت دهیم، محبوبیت نیروی انتظامی بیشتر شده است.

این مقام ارشد انتظامی درباره تصاویر منتشرشده مبنی بر بازداشت شروری که چند سال قبل نیز بازداشت شده بود، بیان کرد: اگر در این رابطه آسیب‌شناسی کنیم، شاید بگویم برخی از قوانین بازدارندگی لازم را ندارد، باید بنشینیم و و ببینیم چه راهکاری باید صورت گیرد، باید این افراد پس از خروج از زندان واقعاً نادم شوند.

اشتری درباره عدم استرداد برخی از متهمان فراری، بیان کرد: مشکل ما دستگاه قضائی و پلیس آن کشورها است که با ما همکاری نمی‌کنند، پروتکلهایی برای استرداد مجرمان وجود دارد که هر جا پلیس بین‌الملل به اینترپل اعلام کرد که فردی مجرم است، باید آن متهم به کشور مدنظر استرداد داده شود، در بحث مدیر بانک سرمایه، اینترپل و پلیس آن کشور با ما همکاری کرد البته اشراف داشتیم که آن شخص دقیقاً کجا قرار دارد.

فرمانده نیروی انتظامی خاطرنشان کرد: دو بار تا محل سکونت خاوری رفتیم و حتی به پلیس آنجا گفتیم که محل وی کجاست اما پلیس آنجا وی را بازداشت نکرد، در همین موضوع استرداد مدیرعامل بانک سرمایه، پلیس اینترپل نیز تعجب کرد که ما از کجا می‌دانیم این متهم در کجا زندگی می‌کند، محل سکونت درصد بالایی از این متهمان شناسایی شده و حتی پلیس آن کشورها محل سکونت آنها را نمی‌داند البته برخی مواقع موضوع حالت سیاسی پیدا می‌کند و همکاری مدنظر صورت نمی‌گیرد.

وی از جوانان خواست که در فضای مجازی مراقب دام کلاهبرداران و افراد شیاد باشند و گفت: باید از بستر فضای مجازی برای کارهای علمی و پیشرفتها استفاده کرد و اگر مراقبت نشود، ممکن است اتفاقات جبران‌ناپذیری صورت گیرد.

این مقام ارشد انتظامی خاطرنشان کرد: برخی از مواقع اتفاقاتی روی می‌دهد که مردم از ما می‌خواهند از طریق پلیس بین‌الملل موضوع را پیگیری کنیم.

  • 18
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۹
غیر قابل انتشار: ۹
جدیدترین
قدیمی ترین
پلیس اینترپل تعجب کرد ! چون شماها خیلی کار درستید ! خخخخخخ
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش