سرهنگ علی محمد رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا در گفت وگو باشگاه خبرنگاران، با بیان اینکه کاربران شبکه های اجتماعی هنگام انتشار اطلاعات، نهایت دقت را داشته باشند و تنها اطلاعاتی را انتشار کنند که برای شان از اهمیت کمتری برخوردار است، اعلام کرد:مجرمان سایبری در فضای مجازی به دنبال فرصتی هستند تا بتوانند اقدامات مجرمانه خود را عملی کنند و گاهی کاربران با اشتباهات خود این فرصت را برای مجرمان فراهم می کنند.
وی ادامه داد:یکی از جرایمی که در فضای مجازی نسبتا زیاد اتفاق می افتد سوءاستفاده از اطلاعات شخصی و خانوادگی افراد است که مجرمان از این اطلاعات برای ایجاد مزاحمت، اخاذی، تهدید، هتک حیثیت و ... استفاده کرده و مشکلات زیادی برای افراد ایجاد می کنند.
سرهنگ رجبی اعلام کرد :برای جلوگیری از اینگونه جرایم کاربران باید هنگام انتشار اطلاعات خود در فضای مجازی نهایت دقت را داشته باشند و قبل از انتشار اطلاعات در این فضا به تبعات آن فکر کنند.
وی با بیان اینکه کاربران مراقب کلاهبرداری با عنوان بازگشت وجه باشند، گفت:بانک هیچ وقت پیام حاوی لینک پرداخت را برای برگشت وجه به مشتریان خود ارسال نمی کند، در این روز ها کلاهبرداران با استفاده از ارسال پیامک شما را به صفحات جعلی هدایت می کنند تا از این طریق به اطلاعات حساب بانکی شما دست پیدا کنند.
پیوستن صنوف به مرکز هشدار الکترونیک اجباری می شود؟
رییس پلیس پیشگیری تهران بزرگ از احتمال اجباری شدن پیوستن صنوف به سامانه مرکز هشدار الکترونیک خبر داد.
چندسالی است که سامانه مها که برگرفته از حروف اول سه عبارت مرکز هشدار الکترونیک است، راه اندازی شده است. سامانه ای که اماکن مختلف اعم از تجاری، اداری و حتی مسکونی را به مراکز انتظامی متصل کرده و در صورت بروز هرگونه موارد امنیتی نظیر سرقت و ... پلیس را در جریان آنچه رخ داده قرار می دهد.
- 14
- 6