یکشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۳
۱۴:۲۶ - ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۱۲۰۱۱۹۳
حقوقی، قضایی و انتظامی

احتمال تغییر شهرهای زرد و قرمز در ترددهای نوروزی/ پروتکل‌های جدید سفرهای نوروزی ابلاغ می‌شود

احتمال تغییر محدودیتهای کرونایی,پروتکل‌های جدید سفرهای نوروزی
رئیس پلیس راهور ناجا تکلیف مردم برای رفتن یا نرفتن به سفرهای نوروزی را تشریح کرد و افزود: ممکن است با افزایش یا کاهش شهرهای قرمز وضعیت تردد تغییر کند.

به گزارش ایرنا، سردار سیدکمال هادیانفر روز یکشنبه در نشست خبری در تشریح عملکرد پلیس راهور در سال ۹۹ افرود: تکلیف مردم در سفرهای نوروزی، بر اساس آنچه دیروز ابلاغ شد این است که مردم به شهرهای قرمز و نارنجی سفر نکنند، همچنین تردد شبانه در همه شهرهای قرمز، نارنجی، زرد و آبی ممنوع خواهد بود اما ممکن است بر اساس افزایش یا کاهش شهرهای قرمز وضعیت ممنوعیت تغییر پیدا کند، شاخصه اصلی ما چهار رنگی است که توسط وزارت کشور ابلاغ می‌شود.

وی درباره پوشاندن پلاک توسط برخی رانندگان برای عدم جریمه در تردد شبان، گفت: افرادی که پلاک خود را می‌پوشانند، هم جریمه خواهند شد و هم وسیله‌نقلیه آنها توقیف می‌شود.

رئیس پلیس راهور ناجا عنوان کرد: در روزهای پایانی سال همیشه شاهد ترافیک بودیم، امسال نیز با توجه به شیوع کرونا شاهد افزایش بیشتر ترافیک هستیم.

سردار هادیانفر افزود: در بحث کرونا بیش از هشت میلیون و ۶۹ هزار اعمال قانون را انجام دادیم که چهار میلیون و ۸۱۸ هزار اعمال قانون قطعی شده و بقیه آن در حال بررسی است.

وی گفت: در بحث تردد جاده‌ای، از ابتدای اسفند امسال تا روز گذشته(شنبه) نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۳ درصد افزایش تردد داشتیم.

سردار هادیانفر متذکر شد: بر اساس مصوبات ستاد ملی کرونا، ورود به شهرهای قرمز و نارنجی برای پلاکهای غیربومی ممنوع خواهد بود همچنین پلاکهای بومی نیز نمی‌توانند از شهرهای مذکور خارج شوند.   

رئیس پلیس راهور افزود: اینکه شهرهای مسافرپذیر مشمول محدودیت خواهند شد یا نه در جلسات روزهای آتی مشخص می شود.

سردار هادیانفر افزود: ۸۵ درصد شهرها وضعیت آبی و زرد دارند از این رو پیش‌بینی می‌کنیم شاهد کاهش ۱۰ تا ۱۵ ترددهای جاده‌ای باشیم البته همه موضوعات به مصوبات ستاد ملی کرونا در ممنوعیت یا عدم ممنوعیت ترددها بستگی دارد.

وی گفت: پلیس راهور چهار ماموریت مدیریت ترافیک، تسهیل در عبور و مرور، کاهش تصادفات و سوانح رانندگی و ارائه خدمت سریع و آسان را در ۲۳۸ هزار کیلومتر از جاده‌های کشور و ۴۵۷ کیلومتر معابر درون‌شهری برعهده دارد.

رئیس پلیس راهور ناجا افزود: در ۱۱ ماه گذشته سال جاری بیش از ۳۶ میلیون خدمت را به مردم ارائه دادیم که شامل ۵۲ درصد خدمتی است که کل نیروی انتظامی به مردم ارائه می‌دهد.

به گفته وی، پلیس سهمی ۱۹ درصدی در کاهش تصادفات دارد و بقیه آن سهم دیگر دستگاه‌ها است.

احتمال تغییر محدودیتهای کرونایی,پروتکل‌های جدید سفرهای نوروزی

سردار هادیانفر با اشاره به اقدامات اساسی صورت گرفته در سال ۹۹ توسط پلیس راهور ادامه داد: ۶۲ میلیون شماره به پلاکها اختصاص دادیم که ۵۲ میلیون از این شماره‌ها به صورت شماره یا فیزیک خرج شده اما ۳۲ میلیون پلاک در شماره گذاری‌ها به اسم افراد از یک تا ۵۰۰ پلاک بلااستفاده بود که با مصوبه هیئت وزیران، پلاکهایی که یک سال از تاریخ استفاده آنها گذشته باشد به افراد دیگر واگذار می‌شود و دیگر آن پلاک به فرد قبلی اختصاص نخواهد یافت.

رئیس پلیس راهور ناجا عنوان کرد: از سال ۹۸ بحث ممنوعیت شماره‌گذاری خودروهای لوکس و آمریکایی به استثناء خودروهای دارای مجوز قانونی را پیگیری کردیم.

وی گفت: در سال جاری سقف مبلغ توقیف وسیله‌نقلیه از یک به سه میلیون افزایش یافت اما ابلاغ کردیم که در ایام نوروز خودروهایی که حتی سه میلیون تومان خلافی دارند و خانواده همراه آنها است، توقیف نشود.

رئیس پلیس راهور ناجا ادامه داد: از ابتدای سال جاری تا امروز ۲۱۱ هزار دستگاه موتورسیکلت رسوبی ترخیص و به مالکان آنها واگذار شده البته سن فرسودگی برابر قانون است و این طرح تا پایان سال ادامه دارد.

وی با بیان اینکه مجموع تصادفات فوتی، جرحی و خساراتی در ۱۱ ماهه سال جاری نسبت به سال گذشته ۳۵.۲ درصد کاهش یافته، یادآور شد: در سال جاری، در ۲۰ مورد از موضوعات، در همه شاخصه ا میزان رضایت‌مندی مردم از پلیس راهور افزایش یافته است.

سردار هادیانفر گفت: در جمع نوشماره خودرو در ۱۱ ماهه سال جاری نسبت به سال گذشته ۶.۶ درصد و در بحث نقل و انتقال خودرو در مدت مذکور نسبت به سال گذشته ۴.۳ درصد کاهش داشتیم.

رئیس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه ۳۰ درصد کل ناوگان کشور فرسوده است، تاکید کرد: در سال جاری در بحث صدور گواهینامه ۳۰ درصد افزایش داشتیم همچنین بیش از ۹۳ مجوز مدیریت و ۴۴۳ مجوز مربی‌گری آموزشگاه‌های رانندگی در سال جاری ابطال شد و تعداد ۱۰۴ آموزشگاه مجوز فعالیت دریافت کردند.

از فردا ساعات کاری مراکز شماره گذاری و تعویض پلاک افزایش می یابد 

وی ادامه داد: از فردا تا آخر سال ساعات کاری واحدهای شماره‌گذاری و تعویض پلاک تا ساعت ۱۷ افزایش پیدا می‌کند، حتی روز پنجشنبه آخر سال نیز تا ساعت ۱۷ خدمات به هموطنان عزیز ارائه خواهد شد.

سردار هادیانفر بیان کرد: در مجموع در سال جاری ۹۹ میلیون و ۴۴۱ هزار و ۶۷۷ اعمال قانون صورت گرفته و گواهینامه ۷۸ هزار و ۵۳۹ نفر در آستانه ضبط شدن و حدود ۱۱ هزار گواهینامه نیز ضبط شده است.

رئیس پلیس راهور خاطرنشان کرد: از ۱۸ آذر تا ۱۳ اسفند توقیف موتورسیکلت ها ۲۳ درصد کاهش یافته است.

سردار هادیانفر با بیان اینکه پیک زمان تصادفات در حوزه درون‌شهری از ساعت ۱۲ تا ۲۰ و در حوزه برون‌شهری از ساعت ۱۲ تا ۱۹ است، اظهار کرد: هر کسی به هر دلیلی در جاده‌ها سرعت و سرقت غیرمجاز داشته باشد، از یک ساعت، یک روز تا ۷۲ ساعت متوقف می‌شوند.

رئیس پلیس راهور ناجا با تاکید بر اینکه بستن کمربند برای همه سرنشینان وسایل‌نقلیه مخصوصاً در جاده‌های کشور الزامی است، افزود: شعار ما برای نوروز امسال «پرهیز از سفر، ایمنی و سلامت» است.

سردار هادیانفر خاطرنشان کرد: امسال از ظرفیت همیاران پلیس نیز مانند سالهای گذشته استفاده می‌شود.

پروتکل‌های جدید سفرهای نوروزی ابلاغ می‌شود/ کلیات طرح جامع کاهش آسیب های اجتماعی تصویب شد

وزیر کشور از تصویب کلیات طرح جامع کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی در آخرین جلسه شورای اجتماعی در سال جاری خبر داد.

احتمال تغییر محدودیتهای کرونایی,پروتکل‌های جدید سفرهای نوروزی

به گزارش ایسنا، عبدالرضا رحمانی فضلی در پایان جلسه شورای اجتماعی در جمع خبرنگاران گفت: امروز آخرین جلسه شورای اجتماعی در سال ۱۳۹۹ برگزار شد، تلاش ما این بود که یک هفته در میان علیرغم وجود کرونا و آثار آن در حوزه های مختلف، برگزاری جلسات شورای اجتماعی را در موعد خود تشکیل دهیم.

وی افزود: خوشبختانه تصمیمات خوبی در این جلسات اتخاذ شد و دستگاه های مسئول حول مسئولیت های تعیین شده خود گزارش هایی را ارائه کردند که نشان از عملکرد خوب آنها داشت. امروز در ادامه بحث جلسه گذشته بررسی آثار و آسیب های اجتماعی ناشی از شیوع کرونا مورد بررسی قرار گرفت.

وی گفت: از جلسه قبلی تا کنون کارگروه ها بررسی های دقیقی را انجام دادند و امروز دستگاه های مختلف گزارش هایی را ارائه کردند. همه دستگاه های مرتبط در حوزه شیوع کرونا از منظر آسیب شناسی در حوزه های اجتماعی قطعا با آسیب هایی مواجه هستند که همه این آسیب ها احصا شده اند. بر همین اساس دستگاه ها طرح ها، برنامه ها و اقدامات خود را در حوزه جلوگیری، کاهش و مدیریت این آسیب ها در حین شیوع کرونا و پس از آن باید به صورت دقیق تدوین و ارائه کنند و در این حین دستگاه های معین نیز به روشنی مشخص شوند.

وزیر کشور در بخش دیگری از صحبت های خود به طرح جامع کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی به عنوان یکی دیگر از دستورجلسات شورای اجتماعی اشاره کرد و افزود: پیشتر و از سال ۱۳۹۵ که شورای اجتماعی با نگاه جدید و با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری و رئیس جمهور، طرحی برای مقابله با آسیب های اجتماعی ارائه شده بود که در آن آسیب ها مشخص شده بود و تا امسال بر مبنای این طرح کار می کردیم؛ اما با توجه به تجربه و تکلیفی که قانون برنامه ششم مشخص کرده بود با تشکیل کارگروه های متشکل از کارشناسان و خبرگان این حوزه طرح جامع کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی مطرح و در جلسه امروز کلیات آن به تصویب رسید.

وی ادامه داد: در این طرح سیاست ها، برنامه ها و اولویت برنامه ها مشخص شده است. بی تردید برخی آسیب ها پیش برنده و برخی محرک های آسیب های بعدی هستند که این اولویت بندی برای بهره بهتر از منابع مالی و اجرا در زمان کوتاه انجام شده است.

رحمانی فضلی بررسی موضوع سفر در نوروز با توجه به شیوع کرونا را یکی دیگر از دستور جلسات امروز شورای اجتماعی خواند و افزود: قطعا موضوع سفر، سیاحت و زیارت امری اجتماعی است که در جلسه امروز مورد بررسی قرار گرفت. روز گذشته ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام کرد که به جز شهرهای قرمز و نارنجی شهروندان می توانند با رعایت پروتکل ها به صورت مضاعف سفر داشته باشند. قطعا پروتکل های جدید ابلاغ خواهد شد و برای دستگاه ها به صورت جداگانه وظایفی نوشته شده که باید به صورت کامل نسبت به اجرای آنها اقدام کنند.

وی تاکید کرد: امیدواریم با رعایت کامل پروتکل ها نوروزی با نشاط داشته باشیم و باید مراقب باشیم که پس از نوروز با یک شیوع دیگر مواجه نشویم که این نشاط و شادابی را به غم تبدیل کند.

وزارت بهداشت و ستاد ملی در همین راستا نگرانی هایی را مطرح می کنند. رهبر معظم انقلاب نیز روز گذشته اعلام کردند که خودشان به سفر نخواهند رفت و مردم نیز باید به سیاست های ستاد ملی مقابله با کرونا توجه کنند. بی تردید باید حداقل سفر و حداکثر رعایت پروتکل های بهداشتی محقق شود. در این راستا ما زمینه ها را فراهم می کنیم اما بیش از همه مشارکت مردم در این حوزه لازم است.

  • 11
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش