دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۲۱:۳۷ - ۱۳ آذر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۹۰۳۵۱۱
رفاه و آسیب های اجتماعی

کودکان در روز ۱۷۹ بار امر و نهی می‌شنوند

کودک افسردگی آزار,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,آسیب های اجتماعی
یک دکترای طب تکمیلی، شاخه روانشناسی گفت: روزانه هر فرد در خانواده بین ۱۵۰ تا ۳۰۰ جمله حرف می‌زند، افزود: در طول این تعداد جمله والدین، حدود ۱۷۰ جمله‌شان بار امر و نهی دارد.

به گزارش ایسنا، نادر بلوچ نژاد امروز ۱۳ آذرماه در همایش رویکردهای نوین در ارتباط با کودک که در محل باغ فرهنگ ترشیز کاشمر برگزار شد، با بیان اینکه کودکان دریافت کنندگان بسیار قوی هستند، گفت: بدون این‌که حتی نیاز به رد و بدل کردن کلمات باشد کودکان با سرعت بسیار بالایی می توانند احساسات را دریافت ‌کنند.

 

وی با اشاره به اینکه در گذشته از سوی بزرگ‌ترها به این نکته ساده اما بسیار مهم توجهی نمی‌شد، افزود: دامنه این آگاهی به قدری وسعت دارد که روانشناسان باور دارند کودک شیرخواره وقتی در آغوش گرفته می‌شود احساسات را به خوبی دریافت می‌کند.

 

بلوچ نژاد با اعلام اینکه به‌رغم توانایی‌های کودکان اما بیشتر بزرگ‌ترها اهمیت صحبت با کودکان را جدی نمی‌گیرند، گفت: بر اساس یک تحقیق انجام شده فشاری که به یک کودک در زمان قهر با دوستش وارد می‌شود با زمانی که یک فرد بزرگ‌سال عزیزی را از دست می‌دهد برابری می‌کند.

 

وی با اعلام اینکه متأسفانه هنوز نتوانسته‌ایم کودکان را باور کنیم و آن‌ها را جدی بگیریم، بیان کرد: به‌رغم اینکه والدین باید در برابر صحبت‌های کودکان خود شنونده خوبی باشند اما وقتی کودکان صحبت می‌کنند فکر و ذهنمان جای دیگری است. متاسفانه این روزها به خاطر دغدغه های والدین و هیاهویی که دارند کودکان خود را فراموش کرده‌اند.

 

این دکترای طب تکمیلی با اشاره به اینکه مشکل امروز کمیت توجه به کودکان نیست بلکه مهم کیفیت توجه به مسائل مربوط به کودکان است که به آن توجهی نمی‌شود، گفت: جامعه به اهمیتی که باید برای کودک قائل شود واقف است.

 

وی با اعلام اینکه اگر در شبانه‌روز ۱۰ دقیقه برای فرزند وقت می‌گذاریم در این مدت به معنای واقعی باید متعلق به کودک بوده و هیچ دغدغه دیگری نداشته باشیم، کیفیت‌بخشی در ارتباط با کودک را بسیار ساده دانست و عنوان کرد: کودکان به هیچ عنوان ارتباطات بدون پیش فرض و قضاوت را در طول زندگی تجربه نمی‌کنند و این تجربه از ارتباطات نزدیک از جمله با خانواده آغاز می‌شود.

 

بلوچ نژاد با اشاره به اینکه همیشه برای کودکان بهترین اسباب‌بازی‌ها و انواع کتاب‌ها را خریداری می‌کنیم و در رفاه خوبی بزرگ می‌شوند اما در ارتباط با کودکان مشکل داریم، افزود: متأسفانه حتی در میان افراد تحصیل کرده شاهد ارتباط‌های ناخوشایندی با کودکانشان هستیم.

 

وی با بیان اینکه این افراد تنها بودن در خانه را به معنای توجه به خانواده می‌دانند درصورتی‌که مدام با موبایل خود کار می‌کنند، گفت: برخی مواقع به جای برقراری  ارتباط با کودکان، آن‌ها را محاکمه می‌کنیم.

 

بلوچ نژاد با اشاره به اینکه در مدتی که والدین در کنار فرزندان خود هستند باید نگاه از بالا به پائین را حذف کرد و پیش فرض برای برقراری ارتباط خود با کودک تعریف نکنند، بیان کرد: در روانشناسی ارتباط یکی از ۵ اصلی که ارتباط موفق را تضمین می‌کند اصل تساوی است.

 

وی با بیان اینکه باید همدیگر را در یک سطح ببینیم، اظهار کرد: در مورد کودکان همیشه نگاهمان از بالا به پائین است.

 

این دکترای طب تکمیلی با اعلام اینکه بسیاری از مواقع صحبتی که با کودک داریم به خاطر وظیفه است، عنوان کرد: در ارتباط لذت بخش هیچ‌گاه گذر زمان را متوجه نمی‌شویم و تا زمانی که صحبت ادامه یابد خسته نمی‌شویم.

 

وی در ادامه با اشاره به اینکه عادت ارتباط با پدر در حال از بین رفتن است به‌گونه‌ای که ارتباط فقط از سوی مادران شکل می‌گیرد، اظهار کرد: امروزه به لحاظ علمی ثابت شده که پدر و مادر جای یکدیگر را نمی‌توانند پر کنند.

 

بلوچ نژاد با بیان اینکه نوع ارتباط هر کدام از والدین متفاوت است، گفت: اغلب پسر با مادر و دختر با پدر ارتباط برقرار می‌کند.

 

وی با اشاره به اینکه هرچند باید به فرزندان محبت کرد اما در عمل هیچ‌کس معنای آن را نمی‌داند، بیان کرد: مشکل والدین در این است که هیچ‌گاه نمی‌توانند شکست فرزندان خود را بپذیرند.

 

این روانشناس کودک با بیان اینکه همیشه می‌خواهیم فرزندانمان بهترین باشند و غیر این را نمی‌پذیریم درصورتی‌که کاملاً اشتباه است، بیان کرد: به رغم اینکه باید از بودن با کودکان لذت برد و بدون پیش فرض با آنها صحبت کرد اما در عمل این گونه نیست.

 

وی با بیان اینکه کم اثر ترین مدل در مدل های مختلفی که برای ارتباط موثر با فرزندان قائل هستیم موعظه و نصحیت است، گفت: نباید با موعظه و نصیحت کودکان را خسته کرد.

 

بلوچ نژاد با اعلام اینکه نصیحت مداوم موجب می شود در آینده با نسلی مواجه شویم که هیچ تمایلی به گرفتن مشاوره نخواهند داشت، اظهار کرد: کودکان امروزی همه چیز را می دانند و نیازی به ساعتها نصیحت ندارند.

 

 

 

 

وی با اشاره به اینکه نصحیت بسیار موجب می شود در مواقعی که نصحیت ضرورت دارد دیگر اثری نداشته باشد، عنوان کرد: آنچه امروز فرزندان ما به آن نیاز دارند وجود انسان های واقعی است که همه چیز را بپذیرند.

 

این روانشناس کودک بیان کرد: مشکل در برقراری ارتباط با فرزندان این است که تحمل شکست کودکان را نداریم.

 

وی با اشاره به اینکه همیشه می خواهیم فرزندان بهترین باشند و غیر این را نمی پذیریم در صورتیکه کاملا اشتباه است، افزود: مهمترین رویکرد امروز این است که باور کنیم حتی کودکان از دوره جنینی با والدین ارتباط برقرار می‌کنند.

 

 

 

 

  • 16
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش