چهارشنبه ۰۳ مرداد ۱۴۰۳
۱۷:۲۶ - ۲۹ دي ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۰۰۷۷۸۰
سایر حوزه های اجتماعی

راز عکسی که در میان استقبال‌کنندگان رئیس‌جمهور در گنبدکاووس وجود داشت، چه بود؟

عکس جنجالی یکی از استقبال‌کنندگان رئیس‌جمهور در گنبدکاووس,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,جامعه

هفته گذشته که رئیس‌جمهور به استان گلستان سفر کرده بود، در شهرستان گنبد مورد استقبال عده زیادی از مردم قرار گرفت اما در میان استقبال‌کنندگان، زنی حضور داشت که درخواستش با بقیه فرق داشت. او مادر پسر نوجوانی بود که سال پیش قربانی رقابت عشقی میان ۲ پسر دیگر شد و بی‌رحمانه به قتل رسید. مادر او حالا آمده بود از رئیس‌جمهور برای پیگیری پرونده پسرش که با گذشت بیشتر از یک سال هنوز به نتیجه نرسیده و محاکمه زودتر عامل جنایت کمک بگیرد.

 

به گزارش همشهری، معصومه خضری، مادر مهران پورقاضی، همان پسر نوجوانی است که مرداد سال گذشته ماجرای قتل او جنجال زیادی در شهرستان گنبد به راه انداخت. مهران ۱۶سال بیشتر نداشت که در جریان یک درگیری عشقی میان ۲ نفر دیگر و تنها به‌دلیل اینکه شاهد جنایتی هولناک بود، به قتل رسید. عامل این جنایت هولناک بعد از قتل رقیب عشقی‌اش و مهران، اجساد آنها را دفن کرد و تصور می‌کرد برای همیشه رازش پنهان خواهد ماند اما ۶ روز بعد، باران شدیدی که در استان گلستان بارید، خاک را از روی اجساد کنار زد و به این ترتیب راز ناپدید شدن مهران و دوستش به نام عدنان فاش شد؛ رازی که با دستگیری عامل اصلی جنایت ابعاد پنهان آن نیز روشن شد.

 

مادر مهران در گفت‌وگو با همشهری می‌گوید: «جمعه ششم مردادماه سال گذشته بود که پسرم گم شد. آن روز من در خانه نبودم اما بعدا متوجه شدم که دوست مهران به نام عدنان (۱۵ساله) با موتور به مقابل خانه ما آمده و همراه پسرم بیرون رفته بودند و از آن به‌بعد دیگر خبری از مهران نشد.»

 

شروع تحقیقات

با گزارش ماجرا به پلیس، تحقیقات برای یافتن ردی از نوجوان گمشده شروع شد. بررسی‌ها نشان می‌داد که علاوه بر مهران، دوستش عدنان هم گم‌ شده و کسی از آنها خبر ندارد. حتی تیم‌هایی از امدادگران هلال‌احمر نیز وارد ماجرا شدند اما جست‌وجوها نتیجه‌ای نداشت و هیچ ردی از ۲ نوجوان ناپدید شده به‌دست نیامد. ۶ روز از گم‌شدن مهران و عدنان می‌گذشت تا اینکه بارش شدید باران در استان گلستان راز هولناکی را فاش کرد. یکی از چوپان‌ها که گله گوسفندانش را به تپه‌ماهورهای اطراف روستای حاجی‌قوشان برده بود، با صحنه عجیبی روبه‌رو شد. زیر یکی از تپه‌ها گودالی حفر شده و بر اثر شسته شدن خاک توسط باران، دستی از زیر خاک بیرون زده بود. مرد چوپان ماجرا را به پلیس اطلاع داد و با حضور مأموران، اجساد ۲ پسر نوجوان از زیر خاک بیرون کشیده شد. قربانیان همان ۲ نوجوان ناپدید شده بودند که با ضربات چاقو به قتل رسیده بودند. در ادامه، ماجرا به پلیس آگاهی استان گلستان مخابره شد و تیمی از کارآگاهان جنایی زیرنظر سرهنگ مجتبی مروتی، رئیس پلیس آگاهی گلستان تحقیقات برای کشف راز این جنایت را شروع کردند. مقتولان آخرین‌بار، هنگام رفتن به جنگل‌های چهل‌چای دیده شده بودند اما بررسی‌ها نشان می‌داد که آنها تنها نبودند و جوانی ۲۱ساله به نام عارف نیز همراهشان بود. در ادامه اطلاعاتی به‌دست آمد که نشان می‌داد عارف با یکی از مقتولان (عدنان) از مدتی قبل اختلاف شخصی داشته است. بنابراین دستور بازداشت او صادر شد و مأموران با شناسایی محل زندگی‌اش وی را دستگیر کردند. پسر جوان در بازجویی‌ها اسرار جنایت را فاش و اعتراف کرد که با همدستی ۲ نفر از دوستانش مهران و عدنان را به قتل رسانده و اجساد آنها را دفن کرده است. اما انگیزه او در این جنایت چه بود؟

 

نقشه از پیش طراحی شده

مادر مهران می‌گوید: عارف (قاتل) از مدتی قبل با عدنان (دوست مهران) بر سر دختری اختلاف داشت. عدنان عاشق دختری شده بود که در همسایگی‌شان زندگی می‌کرد. او دخترعمه عارف بود و عارف هم به این دختر علاقه داشت. برای همین وقتی متوجه شده بود که عدنان هم به این دختر علاقه دارد با او دچار اختلاف شده و نقشه کشیده بود که عدنان را به قتل برساند.

 

زن جوان ادامه می‌دهد: روز حادثه، وقتی عدنان به‌دنبال پسرم آمد و با هم بیرون رفتند، داخل پارکی حوالی خانه‌مان نشسته بودند که عارف با عدنان تماس گرفت. به او گفته بود که می‌خواهد با وی آشتی کرده و اختلافاتشان را فراموش کند. بعد هم با ماشین دنبالش آمده بود تا با هم به تفریح بروند. آن روز پسرم با اینکه دوستی صمیمانه‌ای با عدنان نداشت اما به‌خاطر اینکه او تنها نباشد و اتفاقی برایش نیفتد، همراهش رفت و او هم سوار ماشین عارف شد. هر سه نفر آنها برای تفریح به جنگل‌های اطراف مینودشت رفتند و این در حالی بود که همه اینها نقشه‌ای بود که عارف برای ارتکاب جنایت در سر داشت. بعدازظهر و در راه برگشت از جنگل، عارف آنها را به سمت روستایی حوالی گنبد برد. در آنجا یک ساختمان نیمه‌کاره بود که ۲ نفر از دوستان عارف نگهبان آنجا و از قبل منتظر رسیدن آنها بودند. وقتی به ساختمان نیمه‌کاره رسیدند، عارف نقشه‌ای را که در سر داشت عملی کرد. او ابتدا با عدنان درگیر شد و با ضربات چاقو وی را به قتل رساند. پسرم با دیدن این صحنه تلاش می‌کند فرار کند اما چون شاهد جنایت بود، عارف و دوستانش به‌دنبالش می‌روند و او را هم گیر می‌اندازند. یکی از آنها دستان پسرم را می‌گیرد.

 

 و بعد عارف برای اینکه هیچ مدرکی از خودش باقی نگذارد، با ضربات چاقو او را هم به قتل می‌رساند و با کمک همدستانش اجساد هر دوی آنها را در گودالی دفن می‌کنند.

 

عکس جنجالی یکی از استقبال‌کنندگان رئیس‌جمهور در گنبدکاووس,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,جامعه

پیگیری پرونده

مادر مهران می‌گوید: پس از اعترافات قاتل و بازسازی صحنه جنایت، پرونده به دادگاه فرستاده شد. در این مدت مدام پیگیر بودیم که قاتل پسرم هرچه زودتر محاکمه و قصاص شود اما قاضی پرونده عوض شد و رسیدگی به پرونده به تعویق افتاد. هنوز هم با گذشت بیشتر از یک سال از این حادثه، محاکمه قاتل پسرم انجام نشده و برای همین هفته گذشته که شنیدم رئیس‌جمهور قرار است به شهرمان بیاید، تصمیم گرفتم از او برای به نتیجه‌ رسیدن پرونده پسرم کمک بگیرم. مهران تنها پسرم بود و داغ از دست دادن او برای ما خیلی سخت است و این داغ هیچ‌وقت کهنه نمی‌شود و فقط قصاص قاتل است که شاید بتواند کمی آرام‌مان کند.

 

این بود که روز استقبال از رئیس‌جمهور عکس پسرم را گرفتم و به داخل جمعیت رفتم. در آنجا همراهان رئیس‌جمهور متوجه ماجرا شدند و آمدند و اسم و مشخصات پسرم و شماره پرونده را گرفتند و قول پیگیری دادند. حالا هم تنها خواسته‌ام از مسئولان قضایی، محاکمه هرچه زودتر قاتل پسرم و مجازات اوست. مهران هیچ گناهی نداشت و مرگ او مثل آواری بود که روی سر من و خانواده‌ام فروریخت.

 

 

newspaper.hamshahri.org
  • 27
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش