یکشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۳
۰۸:۱۷ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۵۰۵۷۸
المپیک و پارالمپیک

نازنین ملایی در قایقرانی یازدهم شد

احسان حدادی در المپیک توکیو بیست و ششم شد/ رتبه هشتم برای فرزانه فصیحی؛ هانیه رستمیان به فینال صعود نکرد

احسان حدادی,المپیک 2020
ملی‌پوش پرتاب دیسک ایران در پایان رقابت دو گروه A و B المپیک توکیو در جایگاه بیست و ششم المپیک قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، دور مقدماتی رقابت‌های پرتاب دیسک المپیک ۲۰۲۰ توکیو در دو گروه A و B به پایان رسید و ۱۲ نفر راهی مرحله فینال شدند.  

احسان حدادی نماینده ایران در مرحله مقدماتی رکورد ۵۸.۹۸ متر را ثبت کرد و در رتبه بندی نهایی بین ۳۲ ورزشکار در جایگاه بیست و ششم قرار گرفت.  

شرکت کنندگان این ماده برای رسیدن به فینال یا باید رکورد ۶۶ متر را ثبت می‌کردند و یا اینکه در پایان رقابت دو گروه، در بین ۱۲ نفر برتر قرار گیرند.

دنیل استاهل سوئدی تنها ورزشکاری بود که در اولین پرتاب خود ۶۶.۱۲ متر را ثبت کرد و مستقیم به فینال رفت.  

آندریوس گوژیوس از لیتوانی هم رکورد ۶۵.۹۴ متر  و کریستین چه از اسلوونی رکورد ۶۵.۴۵ را ثبت کردند و به عنوان نفرات دوم و سوم راهی فینال شدند.

دنی متیو، لوکاس ویس شایندگر، مائوریسیو اورتگا، سیمون پترسون، سام متیس، دنیل یاسینسکی، اولا استونز، کلمنس پروفر و رایت چاد دیگر فینالیست‌های پرتاب دیسک هستند.

مرحله فینال این رقابت‌ها فردا از ساعت ۱۵ و ۴۵ دقیقه برگزار می‌شود.

واکنش حدادی پس ناکامی در صعود به فینال: ناراحت نیستم!

احسان حدادی,المپیک 2020

احسان حدادی پس از ناکامی در صعود به فینال مسابقات پرتاب دیسک در پاسخ به این سوال که چرا نتوانستی به فینال راه پیدا کنی، گفت:  امروز، رکورد ۵۸ متر و ۹۸ سانتی‌متر، بهترین پرتاب من در المپیک بود، البته کار خیلی سختی بود،  چرا که سال قبل بعد از اینکه من کرونا گرفتم، یکسال  فصل مسابقات را از دست دادم، امسال هم با مصدومیت کمرم هیچ مسابقه ای ندادم، تنها حضورم مرحله اول لیگ بود. در صورتی که وقتی قرار است در المپیک پرتاب کنی باید چند مسابقه خوب شرکت کرده باشی، من مصدوم هم بودم، ولی خودم توقع پرتاب بالای ۶۲-۳ متر را داشتم، اما متاسفانه نشد.  

وی در پاسخ به این سوال که گفته بودی، اگر بالای ۶۳-۴ متر پرتاب نکنی، المپیک نخواهی آمد و حالا که آمدی بابت تکمیل رزومه ات بود؟ گفت: دوست داشتم چهارمین المپیکم نتیجه  بهتری بگیرم. اما از من خواستند در چهارمین المپیکم شرکت کنم. از طرفی اگر من نمی آمدم و کسی  هم جایگزینم نمی شد، حالت خوبی نداشت و من به  احترام المپیک آمدم. حالا خیلی هم ناراحت نیستم.

حدادی در خصوص امکان حضورش در المپیک پاریس گفت: نمی‌دانم که توکیو آخرین المپیکم بود یا خیر. اگر بدنم جواب دهد دوست دارم شرکت کنم.

وی افزود: سال آینده در بازی‌های آسیایی چین شرکت خواهم کرد و به دنبال کسب پنجمین مدال طلا در این مسابقات هستم. اگر آنجا نتیجه خوب گرفتم و بدنم آماده بود در پاریس شرکت می‌کنم.

 حدادی تصریح کرد: اگر این آخرین المپیک برای من باشد که واقعا بد تمام شد. المپیک یک سال عقب افتاد، کرونا گرفتم و متاسفانه در هیچ مسابقه بزرگی شرکت نکردم. وقتی مسابقه بزرگ شرکت نکنی نباید شانس مدال هم برای خودت متصور باشی. برای همین می‌دانستم که شاید نتیجه خوبی نخواهم گرفت ولی انتظار داشتم بالای ۶۲ متر پرتاب کنم که متاسفانه نشد.

 وی خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنم به ۶۲ متر تا پایان سال برسم. دوست داشتم بهتر از این پرتاب کنم ولی گاهی مواقع آدم به آن چیزی که انتظار دارد، نمی‌رسد.

حدادی در پاسخ به این سوال که خیلی‌ها عنوان کردند که برای حدادی خرج زیادی شده ولی نتیجه مطلوبی نگرفته است، گفت: تنها مدال‌آور دوومیدانی ایران در المپیک هستم. ۴ مدال طلای بازی‌های آسیایی دارم و سال آینده به دنبال کسب پنجمین مدال آن هستم برای همین مسئولان به این نتیجه رسیدند که سرمایه‌گذاری روی من اثرگذار خواهد بود. ورزش ایران اگر می‌دانست که من مدال نمی‌گیرم برای من هزینه نمی‌کرد.

وی افزود: الان هم به دلیل آسیب‌دیدگی که جزیی از ورزش است نتیجه خوبی نگرفتم. تمام تلاشم را کردم ولی به فینال راه پیدا نکردم.

حدادی در مورد اینکه قرار است عمل جراحی روی کمر خود انجام دهد، گفت: جراحی آخرین مرحله است. در تلاشم تا بازی‌های آسیایی این کار را انجام ندهم.

نایب قهرمان پرتاب دیسک المپیک لندن تاکید کرد: تصمیمم بر این بود در المپیک توکیو به دلیل مصدومیتی که داشتم، نباشم ولی چون ورودی کسب کرده بودم و تا سال آینده هم مسابقه بزرگی نداشتم باید در آن شرکت می‌کردم تا خودم را محک بزنم برای بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ چین.

وی تصریح کرد: همیشه آن چیزی که می‌خواهی، نمی‌شود، من تمام تلاشم را کردم تا در چهارمین حضورم  در المپیک نتیجه خوبی بگیرم. من چهارمین ورزشکاری هستم که در ۴ المپیک حضور دارم و دوست داشتم نتیجه خوبی بگیرم اما این اتفاق نیفتاد.

 حدادی در مورد قرارداد مربی‌اش گفت: قرارداد مک ویل‌کینز فردا  به پایان می‌رسد و حسین توکلی هم در این چند وقت زحمت زیادی برای من کشید و می‌خواستم با یک پرتاب مناسب جواب زحماتشان را بدهم که این اتفاق نیفتاد.

***

پایان کار فرزانه فصیحی در المپیک ۲۰۲۰/ دونده ایران بین ۸ نفر هشتم شد

احسان حدادی,المپیک 2020

فرزانه فصیحی تنها زن دونده ایران در المپیک توکیو از ساعت ۸ و  ۱ دقیقه امروز، ۸ مرداد در گروه سوم مرحله مقدماتی دوی ۱۰۰ متر زنان به رقابت با ۷ دونده دیگر پرداخت. 

او در پایان با ثبت زمان ۱۱.۷۹ ثانیه در جایگاه هشتم گروه خود قرار گرفت و از رسیدن به نیمه نهایی بازماند. 

این دونده در مرحله پیش مقدماتی رکورد ۱۱.۷۶ ثانیه را ثبت کرد و به عنوان نفر اول گروه دوم به مرحله مقدماتی رسید. 

فصیحی از طریق سهمیه یونیورسالیتی به بازی‌های المپیک توکیو وارد شد تا دومین زن دونده تاریخ دوومیدانی ایران در المپیک باشد. سیمین صفامهر ۵۷ سال قبل و در المپیک ۱۹۶۴ توکیو در ماده دوی ۱۰۰ متر حضور در این بازی‌ها را تجربه کرد.

فصیحی: رکوردم در تهران را می‌زدم، به نیمه نهایی می‌رفتم/ رقبایم عجیب و غریب نیستند

فرزانه فصیحی بعد از مسابقه‌اش در دور مقدماتی رقابت‌های دوی ۱۰۰ متر المپیک ۲۰۲۰ توکیو اظهار داشت: مسابقه خوب بود. المپیک میدان بزرگی است. انتظار نتیجه و تایم بهتر داشتم، اما ان‌شاءلله به زودی بهتر می‌شوم. این راه تازه شروع شده است. من به نیمه نهایی فکر می‌کردم و اگر رکوردی که در تهران داشتم می‌زدم، به نیمه نهایی می‌رفتم.

وی در پاسخ به این سوال که شب گذشته خوب استراحت کرده و استرس داشته یا خیر؟ گفت: دیشب خوب بود. قبل از این یک بار در المپیک دویده بودم، ولی به هر حالا تجربه‌اش بزرگ بود.

دونده کشورمان ادامه داد: خیلی برای این لحظه تلاش کردم و خوشحالم که اینجا بودم. هوا شرجی بود و به خاطر رقابت مقدماتی قبلی خسته شدم.

وی در پاسخ به این سوال که حضورش در المپیک برایش چطور بود؟ عنوان کرد: المپیک برای من کسب تجربه بود. بزرگترین تجربه نیز بودن در کنار خوب‌های جهان است.

فصیحی در پاسخ به این سوال که رویایش پیش از حضور در المپیک چه بود؟ تاکید کرد: رویای من همیشه رسیدن به المپیک بود و الان دیگر رسیدن به آن هیچی نیست و باید به رده‌های بالاتر بروم و رتبه‌ام بهتر شود. رقبایم عجیب و غریب نیستند و مثل خودمان هستند.آنها دست‌نیافتنی نیستند.

دونده سرعت کشورمان در مورد تاثیر پوشش در عملکردش گفت: نمی‌توانم بگویم تاثیر ندارد.

فصیحی در خصوص اینکه اگر به عقب بازگردد، چه چیزی را تغییر می‌دهد؟ گفت: اگر به عقب بازگردم، نمی‌دانم چه چیزی را عوض می‌کنم. البته به نظرم تا جایی که می‌توانستم تلاش کردم و یک جلسه تمرین از دست ندادم، اما تجربه کسب کردن آسان نیست و در نهایت به المپیک رسیدم.

دونده کشورمان در خصوص اینکه برنامه‌اش برای بازی‌های آسیایی چیست گفت: برای آسیایی تلاشم بیشتر می‌شود و تا جایی که بتوانم تلاش می‌کنم مدال بگیرم.

***

هانیه رستمیان به فینال تپانچه ۲۵ متر المپیک ۲۰۲۰ نرسید

احسان حدادی,المپیک 2020

رقابت تپانچه ۲۵ متر زنان با برگزاری مرحله سرعت به پایان رسید و هانیه رستیمان، نماینده ایران در مجموع دو مرحله سرعت و دقت ۵۷۷ امتیاز کسب کرد و به فینال نرسید.

رستیمان روز گذشته، ۷ مرداد در مرحله دقت مسابقات همراه با ۴۳ تیرانداز دیگر در خط آتش قرار گرفت و با ثبت امتیاز ۲۸۹.۷ شانزدهم شد. او امروز پس از برگزاری مرحله سرعت در مجموع  امتیاز کسب کرد و در رده فینالیست ها  قرار نگرفت. 

از آنجایی که تنها هشت تیرانداز راهی فینال می‌شوند، رستیمان از صعود به این مرحله بازماند. 

رستمیان در رقابت با ۴۴ تیرانداز جایگاه ۲۸ را به دست آورد. در این مسابقه به ترتیب ورزشکارانی از بلغارستان، چین، روسیه، آلمان، چین تایپه، یونان، چین تایپه و کره جنوبی به فینال راه پیدا کردند.

رستمیان پیش از این در تپانچه بادی دهم و در میکس تپانچه بادی در کنار جواد فروغی در رده پنجم المپیک توکیو قرار گرفته بود.

هانیه رستمیان: فشار مسابقه زیاد بود/ نتوانستم ذهنم را کنترل کنم

هانیه رستیمان نماینده تیراندازی ایران در المپیک ۲۰۲۰ توکیو در پایان دو روز رقابت در مرحله دقت و سرعت تپانچه بادی ۲۵ کمتر امتیاز ۵۷۷ را ثبت کرد و به فینال نرسید.

او در گفت‌وگویی رادیویی در این مورد گفت: مرحله دقت را روز گذشته با امتیاز ۲۸۹ به پایان رساندم که رکورد خوبی بود و همه چیز بستگی به رکورد امروز داشت. امروز هم در راند اول عملکرد خوبی داشتم و با امتیاز ۱۰۰ شروع کردم اما خوب ادامه ندادم و با رکورد ۲۸۸ تمام کردم. در مجموع هم ۵۷۷ امتیاز را به دست آوردم. 

او در مورد اینکه نتوانست در دو راند دیگر مرحله سرعت عملکرد خوبی را ثبت کند، بیان کرد: فشار مسابقه خیلی بالا بود، تلاش کردم ذهنم را آماده کنم و با آمادگی کامل وارد خط شوم اما رکورد و امتیاز بالا هم تاثیر گذار است و باید کنترل ذهن داشته باشم که متاسفانه نتوانستم اما تجربه خیلی خوبی به دست آوردم و امیدوارم بتوانم در مسابقات بعدی هم از آن استفاده کنم.

***

جایگاه یازدهم نازنین ملایی در بازی های المپیک توکیو

احسان حدادی,المپیک 2020

فینال B رقابتهای قایقرانی رویینگ المپیک توکیو برگزار شد و نماینده ایران در این پنجم مرحله شد و در مجموع بازی های المپیک توکیو در رده یازدهم قرار گرفت. 

نازنین ملایی با زمان ۷ دقیقه و ۴۲ ثانیه در بازی های المپیک توکیو یازدهم شد. 

این برای اولین بار است که یک قایقران ایرانی چنین مقامی در المپیک کسب کرده است.

نازنین ملایی: رکوردی که زدم دور از انتظار بود/ این رقبایم را تا به حال از نزدیک ندیده بودم

بانوی قایقران ایران پس از پایان فینال B رقابت‌های المپیک درباره عملکرد خودش گفت: واقعیت این است که خیلی خوشحالم نه فقط برای خودم بلکه برای کاروان ایران و همه بانوان. فکر می کنم با این کار توانستم دیدگاه دختران را باز کنم، اینکه هیچ چیزی غیر ممکن نیست و فکر نکنند نمی شود.

وب افزود: ما دختران هم می توانیم در المپیک بدرخشیم. خوشحالم که توانستم یازدهم شوم. این رکورد یک‌ رکورد خوب است. واقعیت این است که با شرایط تمریناتی که در تهران داشتیم این نتیجه فراتر از انتظار خودمان بود. اردوهای زیاد خوبی نداشتیم، مسابقات جهانی نرفته بودیم و اصلا این رقبا را تا به حال ندیده بودیم!

ملایی با اشاره به رقبای هلندی، آمریکایی و کانادایی‌اش که در رده اول تا سوم قرار گرفتند ادامه داد: همه آنها با تجربه بودند و هر کدام چند عنوان جهانی دارند. می‌خواهم بگویم که آنها هم با این تجربه در فینال B بودند و من هم در همین فینال پارو زدم. ما امکانات پایین تری داریم اما امروز اینجا حضور داشتیم. امیدوارم نگاه ویژه‌تری به قایقرانی بانوان شود. ما اگر مسابقات بیشتری داشته باشیم قطعا می‌توانیم برای رسیدن به مدال شانس داشته باشیم. 

ملایی که قبلا گفته بود هدفش المپیک ۲۰۲۸ لس‌آنجلس و درخشش در این رقابت‌ها است در این باره گفت: من این را الان هم می گویم اما به این شکل نیست که المپیک بعدی را بی خیال شوم. قطعا تلاش خواهم کرد تا روز به روز تلاش و تجربه‌ام را بیشتر کنم.

  • 18
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • یکشنبه ۲ دی
    لیگ برتر استرالیا
    وسترن سیدنی - ولینگتون فونیکس
    ۰۹:۳۰
  • اردیویسه هلند
    اسپارتا روتردام - آژاکس
    ۱۴:۴۵
  • سری آ ایتالیا
    آاس رم - پارما
    ۱۵:۰۰
  • لیگ برتر والیبال
    صنعتگران امید - پیکان تهران
    ۱۵:۰۰
  • لیگ برتر والیبال
    مس رفسنجان - طبیعت
    ۱۶:۰۰
  • لیگ برتر والیبال
    پاس گرگان - چادرملو اردکان
    ۱۶:۰۰
  • لالیگا اسپانیا
    والنسیا - آلاوس
    ۱۶:۳۰
  • اردیویسه هلند
    پی اس وی آیندهوون - فاینورد
    ۱۷:۰۰
  • لیگ برتر انگلیس
    منچستر یونایتد - بورنموث
    ۱۷:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    اورتون - چلسی
    ۱۷:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    فولام - ساوتهمپتون
    ۱۷:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    لسترسیتی - ولورهمپتون
    ۱۷:۳۰
  • لالیگا اسپانیا
    رئال مادرید - سویا
    ۱۸:۴۵
  • لیگ برتر انگلیس
    تاتنهام - لیورپول
    ۲۰:۰۰
  • بوندسلیگا آلمان
    ولفسبورگ - دورتموند
    ۲۰:۰۰
  • سری آ ایتالیا
    آتالانتا - امپولی
    ۲۰:۳۰
  • لالیگا اسپانیا
    لگانس - ویارئال
    ۲۱:۰۰
  • سری آ ایتالیا
    مونزا - یوونتوس
    ۲۳:۱۵
  • جام حذفی فرانسه
    لانس - پاری سن ژرمن
    ۲۳:۳۰
  • لالیگا اسپانیا
    رئال بتیس - رایو وایه کانو
    ۲۳:۳۰
  • دوشنبه ۳ دی
    بسکتبال حرفه‌ای NBA
    ساکرامنتو کینگز - ایندیانا پیسرز
    ۰۲:۳۰
  • لیگ برتر استرالیا
    مک آرتور - سنترال مارینرز
    ۱۱:۳۰
  • لیگ برتر استرالیا
    -
    ۱۴:۰۰
  • لیگ برتر بسکتبال
    پایش پارت شاهرود - آینده سازان تهران
    ۱۵:۰۰
  • لیگ برتر بسکتبال
    ذوب آهن - پترو نوین ماهشهر
    ۱۵:۰۰
  • لیگ برتر بسکتبال
    پالایش نفت آبادان - کاله
    ۱۶:۰۰
  • لیگ برتر بسکتبال
    شهرداری گرگان - آسمان ولایت مشهد
    ۱۶:۱۰
  • لیگ برتر بسکتبال
    مهگل البرز - گلنور اصفهان
    ۱۷:۰۰
  • سری آ ایتالیا
    فیورنتینا - اودینزه
    ۲۱:۰۰
  • لیگ برتر پرتغال
    بنفیکا - استوریل
    ۲۲:۱۵
  • سری آ ایتالیا
    اینتر - کومو
    ۲۳:۱۵
ویژه سرپوش