چهارشنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۳
۱۵:۴۴ - ۲۹ فروردین ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۱۲۴۳۱
مدیریت ورزش

وزیر ورزش رئیسی و محبوبیت از دست رفته و آن عکس شاهکار!

حمیدسجادی,وزیرورزش وجوانان
برای مدت نسبتا زیادی وزیر ورزش نه فقط در اطراف استقلال و پرسپولیس، که اصلا در اطراف فوتبال آفتابی نمی‌شد. هواداران فوتبال در ایران نیز حرفی از سجادی نمی‌شنیدند و اثری از او نمی‌دیدند. درست از زمانی که صحبت از احتمال تغییر وزیر ورزش و یا کاهش چشمگیر اختیارات او در مدیریت سرخابی‌ها شده، ناگهان همه چیز تغییر کرده و سجادی تقریبا همه جا دیده می‌شود. این فعالیت ناگهانی چندان خوشایند به نظر نمی‌رسد. چراکه نشان می‌دهد برای شخص وزیر، حفظ صندلی‌اش مهم‌تر از نجات استقلال و پرسپولیس از بحران‌های بزرگ و کوچک خواهد بود.

استقلال و آسیا، ادامه تناقض‌گویی

سجادی در اظهارنظر تازه‌ای مدعی شده که استقلالی‌ها هنوز از لیگ قهرمانان آسیا حذف نشده‌اند و همچنان کورسوی امیدی برای بازگشت این تیم به آسیا وجود دارد. این در حالی است که شخص رئیس فدراسیون تاکید دارد که این حذف کاملا قطعی شده و در خردادماه به صورت رسمی ابلاغ خواهد شد. چطور باید با این تناقض‌گویی کنار آمد؟ آیا امیدواری دادن وزیر به هواداران استقلال، در نهایت موجب ناراحتی بزرگ‌تری برای این هوادارها نخواهد شد؟ وزیر چه اصراری دارد که با حقیقت روبه‌رو نشود و همچنان به آبی‌ها رویا بفروشد؟ حقیقت آن است که استقلال به اندازه کافی زمان داشته تا بدهی استراماچونی را بدهد و این پرونده را ببندد اما این اتفاق رخ نداده و باشگاه در زمان موعود نتوانسته با مربی ایتالیایی تسویه‌حساب کند. در نتیجه به احتمال ۹۹ درصد این تیم از لیگ قهرمانان آسیا کنار خواهد رفت. آن یک درصد باقی‌مانده هم اصلا آنقدر جدی نیست که در مصاحبه شخصی مثل وزیر ورزش به آن استناد شود. پس چه اصراری وجود دارد که مدام چیزی خلاف این به استقلالی‌ها گفته شود؟ اگر مشخص شود که حذف آبی‌ها از قبل کاملا قطعی شده بود، آیا شخص سجادی به خاطر امیدی که به هواداران باشگاه داده از آنها عذرخواهی خواهد کرد؟

بازسازی آزادی، مثل وی.ای.آر؟

جالب اینجاست که بعد از این همه مدت، وزیر ورزش تازه به یاد آورده که باید به وضعیت وخیم ورزشگاه آزادی رسیدگی کند. ورزشگاهی که میزان خرابی‌اش حتی سوژه بازیکنان تیم ملی روسیه در جریان نبرد دوستانه با تیم ملی ایران شده بود. آزادی دیگر حتی استاندارد نوری مدنظر ای.اف.سی را هم ندارد. بماند که سکوهای طبقه دوم در دسترس نیستند و بخشی از سکوهای طبقه اول نیز تخریب شده‌اند تا مورد بازسازی قرار بگیرند. یعنی ظرفیت این ورزشگاه به شکل قابل توجهی کاهش پیدا کرده و آزادی فعلا دیگر یک استادیوم ۸۰ هزار نفری به شمار نمی‌رود. با این وجود سجادی وعده داده که شرایط آزادی «به زودی» درست خواهد شد. این به زودی هم شاید از جنس همان وعده‌ای باشد که برای وی.ای.آر داده شده بود. ۶ ماه قبل وزیر ورزش و جوانان در استودیوی خبر تلویزیون، اعلام کرد که کمک‌داور ویدئویی ظرف سه ماه به فوتبال ایران می‌رسد. تا امروز اما نه‌تنها خبری از وی.ای.آر نشده، بلکه حتی گفته می‌شد احتمال دارد این تکنولوژی به رقابت‌های فصل آینده لیگ برتر هم نرسد. پس هواداران فوتبال ایران حق دارند که وعده‌هایی شبیه به این را چندان جدی نگیرند و روی این زمان حساب زیادی باز نکنند.

آن عکس شاهکار

عکس جالبی که این روزها از ملاقات مدیران باشگاه استقلال با وزیر ورزش منتشر شده، خودش به تنهایی گویای همه چیز است. وزیر در این عکس، در حال تلفن زدن دیده می‌شود. ظاهرا عکاس‌ها هم قرار بوده دقیقا همین قاب را شکار کنند. این عکس خلاصه کاملی از شرایط این روزهای فوتبال ایران است. یک طرف، وزیری که تازه یادش افتاده باید پیگیر بحران مالی استقلال باشد و یک طرف دیگر، مدیرانی که دست به سینه روبه‌روی سجادی نشسته‌اند و امیدوارند با گرفتن وام بانکی، فعلا روی مشکلات سرپوش بگذارند. سجادی باید خیلی زودتر از این‌ها به فکر استقلال می‌افتاد. وقتی که آجورلو با هزینه‌های سرسام‌آور تیم را به طرف بحران هدایت می‌کرد، وزارت هیچ نوع نظارتی روی این مدیر نداشت. در آن مقطع آبی‌ها به یک مدیر توانمند نیاز داشتند اما علی فتح‌الله‌‌زاده از راه رسید و این انتخاب تکراری، همه چیز را به باد داد. حتی در این مقطع نیز نظارتی وجود نداشت تا پول استراماچونی هرچه زودتر پرداخت شود. به نظر می‌رسد حالا دیگر برای کمک به آبی‌ها خیلی دیر شده باشد. شاید این کمک به کار استقلال بیاید، اما هواداران باشگاه دیگر این قهرمان‌بازی‌ها را قبول نخواهند کرد.

محبوبیت از دست رفته

سجادی در قامت یک مدیر با سابقه حضور مستقیم و مستمر در دنیای ورزش، در شروع دوران کاری‌اش از اعتماد گسترده‌ای در بین اهالی فوتبال برخوردار بود، اما پس از آن دیگر همه چیز تغییر کرد. او حالا با بدبینی‌های زیادی روبه‌رو شده و مشکلات حل نشده پرسپولیس و استقلال هم کار را خراب‌تر کرده‌اند. درست از زمانی که صحبت از تغییر وزیر یا کاهش اختیارات او شده، سجادی دوباره فعالیت را از سر گرفته اما این ماهی، دیگر وقت گرفته شدن از آب، چندان تازه به نظر نمی‌رسد!

toseeirani.ir
  • 15
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • چهارشنبه ۲۷ تیر
    دوستانه
    هارتس - تاتنهام
    ۲۱:۳۰
  • دوستانه
    والسال - استون ویلا
    ۲۲:۰۰
  • پنج شنبه ۲۸ تیر
    لیگ MLS آمریکا
    اینتر میامی - تورنتو
    ۰۳:۰۰
  • جمعه ۲۹ تیر
    بازی دوستانه باشگاهی
    الهلال - وینر نشتات اتریش
    ۱۵:۳۰
  • بازی دوستانه باشگاهی
    ماریتیمو - النصر
    ۱۵:۳۰
  • بازی دوستانه باشگاهی
    آژاکس - المپیاکوس
    ۱۶:۳۰
ویژه سرپوش