سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۵:۰۰ - ۱۰ مهر ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۷۰۶۸۹
سایر ورزشها

۷ مدال برای ایران در روز نهم بازی‌های آسیایی | شگفتی حسین رسولی و خداحافظی احسان حدادی

روز نهم بازی‌های آسیایی هانگژو,نمایندگان ایران در بازی‌های آسیایی
در روز نهم بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو کاروان ایران صاحب ۷ مدال شد. از نکات مهم امروز خداحافظی احسان حدادی از دنیای قهرمانی بود.

به گزارش تسنیم، روز نهم بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو امروز (دوشنبه دهم مهرماه) برگزار شد و نمایندگان ایران در رشته‌های مختلف به مصاف رقبای خود رفتند.

کاروان ایران امروز ۷ مدال (شامل ۲ طلا، ۲ نقره و ۳ برنز) کسب کرد. در پرتاب دیسک حسین رسولی با ۶۲.۰۴ به مقام قهرمانی و مدال طلا رسید و احسان حدادی با پرتاب ۶۱.۸۲ متر صاحب نقره شد. رسولی شگفتی سازی کرد و در حالی که کمتر کسی انتظار داشت، نشان زرین طلا را بر گردن آویخت.

صادق آذرنگ در وزن ۹۰- کیلوگرم کوراش در دیدار نهایی به مصاف مینگیو کیم از کره‌جنوبی رفت و با ارائه عملکردی بسیار خوب موفق به پیروزی شد و طلا گرفت.

زهرا باقری نماینده کوراش بانوان در وزن ۸۷- کیلوگرم در فینال در مصاف با لی‌یو از چین شکست خورد و به مدال نقره رسید.

در وزن ۸۷- کیلوگرم بانوان، ملیکا امیدوند در مرحله نیمه‌نهایی وزن ۸۷- کیلوگرم بانوان به مصاف لی یو از چین رفت و با شکست مقابل حریف خود به مدال برنز دست یافت.

تیم کانو دو نفره ۵۰۰ متر مردان ایران با ترکیب عادل مجللی و کیا اسکندانی با زمان ۱:۵۰.۴۸۶ دقیقه در رده سوم قرار گرفت و مدال برنز را به خود اختصاص داد.

تیم کایاک دو نفره ۵۰۰ متر مردان ایران متشکل از پیمان قویدل و سپهر ساعتچی با زمان ۱:۳۹.۲۹۱ دقیقه پس از تیم‌های چین و کره جنوبی به مقام سوم رسید و صاحب مدال برنز شد.

از نکات مهم امروز خداحافظی احسان حدادی از ورزش قهرمانی بود. حدادی امروز پنجمین مدال خود را در بازی‌های آسیایی به دست آورد. او پیش از این نقره، ۴ بار در این مسابقات مدال طلا را کسب کرده بود.

نتایج کامل نمایندگان ایران در این روز به شرح زیر است:

واترپلو:

تیم ملی واترپلو در اولین دیدار خود برابر کره جنوبی قرار گرفت و با نتیجه ۱۵ بر ۴ از سد حریف خود گذشت. ایران در دومین مسابقه فردا به مصاف تایلند می‌رود.

طبق برنامه این بازی‌ها، تیم‌ها ابتدا در دو گروه ۴ تیمی به مصاف یکدیگر می‌روند که ایران در گروه اول (A) این دوره از مسابقات با چین، تایلند و کره جنوبی همگروه است. در ادامه و پس از مشخص شدن رده‌بندی مرحله گروهی، تیم اول و چهارم گروه A با تیم چهارم گروه B و تیم دوم گروه A با تیم سوم گروه B دیدار می‌کنند. چهار تیم برتر به مرحله نیمه نهایی راه پیدا می‌کنند و سایر تیم‌ها نیز برای رده‌بندی پنجم تا هشتم دیدار خواهند کرد.

دوومیدانی:

مسابقه پرتاب دیسک مردان، بعدازظهر امروز در ورزشگاه اصلی شهر هانگژو برگزار شد و احسان حدادی و حسین رسولی، دو ملی‌پوش کشورمان با حریفانی از قطر، چین، مالزی، اردن، بحرین، کره جنوبی، کویت، تایلند و کامبوج رقابت کردند.

حسین رسولی ملی‌پوش ایران، رکوردهای ۵۹.۴۸ متر، ۵۸.۴۱ متر، ۶۰.۶۳ متر و ۶۲.۰۴ متر را در پرتاب‌های اول تا چهارم داشت. او در پرتاب پنجم رکورد ۶۱.۴۶ متر و در پرتاب ششم رکورد ۵۷.۶۱ متر را ثبت کرد و با بهترین رکوردش یعنی ۶۲.۰۴ متر به مقام قهرمانی رسید.

روز نهم بازی‌های آسیایی هانگژو,نمایندگان ایران در بازی‌های آسیایی

احسان حدادی دارنده مدال ۴ مدال طلای بازی‌های آسیایی، در پرتاب‌های اول و دوم رکوردهای ۵۸.۳۹ و ۶۱.۸۲ متر را داشت و در پرتاب سوم خطا کرد.

او در پرتاب چهارم ۶۰.۴۰ متر، پرتاب پنجم ۵۹.۰۲ متر و در پرتاب ششم نیز ۵۷.۵۴ متر را داشت و در نهایت با بهترین رکوردش یعنی ۶۱.۸۲ متر صاحب مدال نقره شد.

وزنه‌برداری:

ریحانه کریمی اولین نماینده وزنه‌برداری ایران در بازی‌های آسیایی، بعدازظهر امروز به روی تخته رفت.

روز نهم بازی‌های آسیایی هانگژو,نمایندگان ایران در بازی‌های آسیایی

او که در دسته ۶۴ کیلوگرم وزنه می‌زد، به عنوان نخستین وزنه‌بردار به روی تخته رفت و در حرکت یک‌ضرب سه بار پیاپی در مهار وزنه‌های ۸۹، ۸۹ و ۹۱ کیلوگرمی ناکام ماند و اوت کرد و حذف شد.

شطرنج:

تیم ملی شطرنج ایران در چهارمین دیدار خود به مصاف ازبکستان رفت و موفق شد این حریف قدرتمند را ۲.۵ بر ۱.۵ شکست دهد.

از نکات قابل ذکر در این دیدار می‌توان به تساوی پرهام مقصودلو مقابل عبدالستاروف قهرمان سابق جهان در بخش رپید و نایب قهرمان رپید بازی‌های آسیایی هانگژو اشاره کرد.

همچنین محمدامین طباطبایی مقابل سینداروف پیروز شد، پویا ایدنی مقابل یاکوبوئف شطرنج مساوی کرد و بردیا دانشور نیز مقابل وحیدوف به تساوی دست یافت.

ایران هم اکنون با ۴ برد پیاپی در صدر جدول مسابقات قرار دارد.

کبدی:

تیم ملی کبدی مردان کشورمان در نخستین دیدار خود در نوزدهمین دوره بازی‌های آسیایی در هانگژو برابر پاکستان به میدان رفت. شاگردان مازندرانی نیمه اول را با نتیجه ۲۴ بر ۷ به پایان رساندند و در نهایت این دیدار با برتری ۴۳ بر ۱۶ تیم ملی کشورمان همراه بود.

کوراش:

*در رقابت‌های روز پایانی کوراش و در دسته وزنی ۸۷- کیلوگرم بانوان، ملیکا امیدوند پس از استراحت در دور نخست، در مرحله یک‌چهارم نهایی مقابل توکاش جیوتی از هند به برتری رسید و ضمن صعود به مرحله نیمه‌نهایی، مدال برنز خود را قطعی کرد.

وی در مرحله نیمه‌نهایی وزن ۸۷- کیلوگرم بانوان به مصاف لی یو از چین رفت و با شکست مقابل حریف خود به مدال برنز رسید.

زهرا باقری دیگر نماینده کوراش بانوان در وزن ۸۷- کیلوگرم، پس از استراحت در دور نخست، در مرحله یک‌چهارم نهایی از سد اولانای سالیوا از قرقیزستان گذشت. صادقی نیز با این پیروزی به مرحله یک‌چهارم نهایی صعود کرد و همانند امیدوند مدال برنز خود را قطعی کرد. نماینده کشورمان در دیدار نیمه‌نهایی به مصاف نماینده ویتنام خواهد رفت.

وی در مرحله نیمه‌نهایی به مصاف نماینده ویتنام رفت و با پیروزی مقابل حریف خود فینالیست شد.زهرا باقری در دیدار نهایی وزن ۸۷- کیلوگرم در مصاف با لی‌یو از چین با وجود تلاش بسیار توفیقی در پیروزی نداشت و با شکست مقابل حریف خود به مدال نقره رسید.

روز نهم بازی‌های آسیایی هانگژو,نمایندگان ایران در بازی‌های آسیایی

در بخش مردان نیز صادق آذرنگ در وزن ۹۰- کیلوگرم پس از استراحت در دور نخست، در کمتر از دو دقیقه یاشکومار چائوهان از هند را مغلوب کرد و با صعود به مرحله نیمه‌نهایی، مدال برنز خود را قطعی کرد. او در مرحله نیمه‌نهایی به مصاف برنده دیدار نمایندگان ویتنام و ترکمنستان خواهد رفت.

وی در مرحله نیمه‌نهایی در مقابل ایشانمیرات آتایف از ترکمستان با ارائه مبارزه‌ای بسیار خوب موفق به ضربه فنی حریف خود شد و به دیدار نهایی رسید.

آذرنگ در دیدار نهایی وزن ۹۰- کیلوگرم به مصاف مینگیو کیم از کره‌جنوبی رفت و با ارائه عملکردی بسیار خوب موفق به پیروزی شد و چهارمین مدال طلای کاروان ورزشی کشورمان را کسب کرد.

دوومیدانی:

مرحله مقدماتی دوی ۴۰۰ متر با مانع مردان برگزار شد. مهدی پیرجهان نماینده ایران در گروه دوم به روی پیست رفت و با زمان ۵۰ ثانیه و ۹۵ صدم ثانیه پس از نمایندگان ژاپن، چین، تایلند و چین تایپه در رده پنجم ایستاد و از راهیابی به فینال باز ماند.

قایقرانی:

* تیم کانو دو نفره ۵۰۰ متر مردان ایران با ترکیب عادل مجللی و کیا اسکندانی با زمان ۱:۵۰.۴۸۶ دقیقه در رده سوم قرار گرفت و مدال برنز را به خود اختصاص داد.

* تیم کایاک دو نفره ۵۰۰ متر مردان ایران متشکل از پیمان قویدل و سپهر ساعتچی با زمان ۱:۳۹.۲۹۱ دقیقه پس از تیم‌های چین و کره جنوبی به مقام سوم رسید و صاحب مدال برنز شد.

* تیم کایاک دو نفره ۵۰۰ متر بانوان ایران با ترکیبهدیه کاظمی و الناز شفیعیان در پایان فینال این ماده با ثبت زمان ۱:۵۷.۸۲۶ دقیقه در بین ۹ تیم شرکت کننده به مقام پنجم رسید و موفق به کسب مدال نشد.

* تیم کانو ۵۰۰ متر بانوان ایران با ترکیب مائده شورگشتی و هیوا افضلی در مرحله فینال با حریفانش رقابت کرد و با زمان ۲:۱۲.۰۴۱ دقیقه در بین ۹ تیم شرکت کننده در رده هفتم ایستاد. در پایان این رقابت تیم‌های چین، قزاقستان و تایلند رتبه‌های اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.

روز نهم بازی‌های آسیایی هانگژو,نمایندگان ایران در بازی‌های آسیایی

* علی آقامیرزایی در فینال کایاک یک‌نفره ۱۰۰۰ متر مردان زمان ۳ دقیقه و ۵۳ ثانیه و ۲۵۵ صدم ثانیه را ثبت کرد و در رده چهارم قرار گرفت. قایقرانان چین، ازبکستان و قزاقستان به ترتیب اول تا سوم شدند. 

* در فینال رقابت‌های کانو ۱۰۰۰ متر مردان، محمدنبی رضایی ملی‌پوش کشورمان به آب زد و با زمان ۴:۱۹.۳۲۸ دقیقه پس از نمایندگان چین تایپه، ازبکستان و قزاقستان در رده چهارم ایستاد و از کسب مدال باز ماند.

اسکیت:

تیم ملی اسکیت سرعت پسران ایران با حضور کیارش شامحمدی، محمد امین حیدری، امیر بهزادی بروجنی در ماده ۳۰۰۰ متر امدادی  و در دور مقدماتی در گروه ٢ این رقابت‌ها توانست به همراه تیم‌های کره جنوبی و هند به فینال  این مسابقات راه یابد و از گروه یک نیز چین تایپه و تایلند به فینال رسیدند.

روز نهم بازی‌های آسیایی هانگژو,نمایندگان ایران در بازی‌های آسیایی

تیم اسکیت ایران در فینال با تیم‌های هند، کره جنوبی، چین تایپه و تایلند رقابت کرد و با زمان ۴:۱۶.۶۹۲ دقیقه در رده چهارم ایستاد و موفق به کسب مدال نشد.

* تیم ملی اسکیت سرعت دختران ایران با ترکیب نگین شیخی، نهال مقدم رحمانی، ملیکا منوچهری و مهشید کیایی در فینال ماده ۳۰۰۰ متر امدادی با زمان ۴:۴۱.۵۴۳ دقیقه در رده چهارم ایستاد و از دستیابی به مدال باز ماند. در این رقابت ۵ تیم حضور داشتند که چین تایپه، کره جنوبی و هند در رده‌های اول تا سوم ایستادند و تیم تایلند نیز پنجم شد.

تیراندازی با کمان:

* محمدحسین گلشنی در جدال با «محمد حکیم احمد» از بنگلادش ٦ بر صفر باخت و کنار رفت.

* رضا شبانی در دیدار با «ظریف محمد» از مالزی ۶ بر صفر به برتری دست یافت و به دور بعدی صعود کرد. او در مرحله یک‌هشتم نهایی ۶ بر ۲ مقابل کمانداری از چین شکست خورد و حذف شد.

* یسنا پورماهانی در مرحله یک‌سی و دوم نهایی ریکرو بانوان و در رقابت با «ریم النقیب» از کویت ۶ بر ۴ پیروز و راهی مرحله یک‌شانزدهم نهایی شد. وی در ادامه مقابل ««دایاناندا» از هند ۶ بر ۵ باخت و حذف شد.

* مبینا فلاح در مرحله یک‌سی و دوم نهایی ریکرو بانوان مقابل «هیا الهجری» از قطر ۶ بر ۴ به برتری دست یافت و گام به مرحله بعدی گذاشت. فلاح دور بعدی با نماینده ژاپن به نام «تومومی سوگی موتو» رقابت کرد و ٧ به یک متحمل شکست شد و از دور رقابت‌ها کنار رفت.

* محمدصالح پالیزبان در مرحله یک شانزدهم نهایی کامپوند مردان به مصاف کمانداری از عراق رفت و با نتیجه ۱۴۵ بر ۱۴۲ به پیروزی رسید و راهی دور بعدی شد. محمدصالح پالیزبان در مرحله یک هشتم نهایی کامپوند مردان به مصاف کمانداری از قزاقستان رفت و با نتیجه ۱۴۸ بر ۱۴۶ شکست خورد و از صعود به دور بعدی بازماند.

* آرمین پاکزاد در مرحله یک شانزدهم نهایی کامپوند مردان به مصاف کمانداری از ویتنام رفت و با نتیجه ۱۴۶ بر ۱۴۵ شکست خورد و حذف شد.

* گیسا بایبوردی در مرحله یک شانزدهم نهایی کامپوند بانوان به مصاف کمانداری از ویتنام رفت و پس از تساوی ۱۳۸-۱۳۸ با نماینده ویتنام در تیر طلایی به پیروزی رسید و راهی دور بعدی شد. وی در مرحله یک هشتم نهایی کامپوند بانوان به مصاف کمانداری از چین‌تایپه رفت و پس از تساوی ۱۴۴-۱۴۴ در تیر طلایی به پیروزی رسید و راهی دور یک چهارم نهایی شد. مسابقات این مرحله فردا برگزار می‌شود.

* تیم ریکرو بانوان ایران با ترکیب زهرا نعمتی، یسناپورماهانی و مبینا فلاح  در مرحله یک‌هشتم نهایی به مصاف تیم قزاقستان رفت و با نتیجه ۵ بر ۳ به پیروزی رسید و روز جمعه در یک‌چهارم نهایی به مصاف تیم چین می‌رود.

* تیم ریکرو مردان ایران با ترکیب رضا شبانی، محمدحسین گلشنی و صادق اشرفی در مرحله یک‌هشتم نهایی به مصاف ازبکستان رفت و با نتیجه ۶ بر صفر به پیروز رسید و روز جمعه در یک‌چهارم نهایی به مصاف اندونزی می‌رود.

* تیم کامپوند مردان ایران با ترکیب محمد صالح پالیزبان، میلاد رشیدی و آرمین پاکزاد در مرحله یک هشتم نهایی بازی‌های آسیایی به مصاف تیم عربستان رفت و با نتیجه ۲۳۱ بر ۲۲۳ به پیروزی رسید. تیم ایران روز پنجشنبه در یک چهارم نهایی به مصاف تیم مالزی می‌رود.

* تیم میکس کامپوند ایران با ترکیب گیسا بایبوردی و محمد صالح پالیزبان در مرحله یک هشتم نهایی بازی‌های آسیایی به مصاف تیم تایلند رفت و  با نتیجه ۱۵۴ بر ۱۴۸ شکست خورد و حذف شد.

* تیم میکس ریکرو با ترکیب مبینا فلاح و رضا شبانی در مرحله یک هشتم نهایی بازی‌های آسیایی به مصاف تیم قزاقستان رفت و با نتیجه ۵ بر ۴ به پیروزی رسید و به جمع هشت تیم برتر مسابقات راه پیدا کرد. تیم ایران روز چهارشنبه در یک چهارم نهایی به مصاف تیم چین می‌رود.

  • 19
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش