مهمترین عناوین خبری
یکشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۳
۱۴:۵۲ - ۱۲ مهر ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۷۰۸۴۷
سایر ورزشها

روز یازدهم بازی‌های آسیایی هانگژو

روز بدون طلا برای کشتی فرنگی؛ کسب دو نقره و یک برنز/ قطعی شدن مدال برنز کبدی مردان و بانوان

روز یازدهم بازی‌های آسیایی هانگژو,بازی های آسیایی
یازدهمین روز از بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو با ثبت دو نقره و یک برنز دیگر در کارنامه کاروان ایران و قطعی شدن برنز کبدی مردان و زنان همراه بود.

به گزارش تسنیم، روز یازدهم مسابقات امروز چهارشنبه دوازدهم مهرماه برگزار شد و نمایندگان کشورمان به مصاف رقبای خود رفتند.

کاروان ایران در روز یازدهم موفق به کسب ۲ نقره و یک برنز شد. امین کاویانی‌نژاد و ناصر علیزاده در کشتی فرنگی به مدال نقره رسیدند و دانیال سهرابی نیز به مدال برنز بسنده کرد.

تیم‌های کبدی مردان و زنان ایران با برتری مقابل حریفان خود به عنوان صدرنشین راهی دور نیمه‌نهایی شدند و مدال برنز خود را مسجل کردند.

تیم واترپلو با وجود شکست مقابل چین به عنوان تیم دوم راهی دور بعدی مسابقات شد و تیم میکس ریکرو کشورمان که برای نخستین بار راهی نیمه‌نهایی مسابقات تیراندازی با کمان شده بود، با شکست مقابل اندونزی در دیدار رده‌بندی در رده چهارم ایستاد.

نتایج کامل ورزشکاران ایران در روز یازدهم مسابقات به شرح زیر است:

کشتی فرنگی:

* میثم دلخانی ملی‌پوش وزن ۶۰ کیلوگرم ایران در مرحله یک‌هشتم نهایی مقابل «جیانندر» از هند با نتیجه ۷ بر یک پیروز شد. او در مرحله یک‌چهارم نهایی به مصاف «آیدوس سلطان‌گالی» از قزاقستان رفت و ۴ بر ۲ شکست خورد. با شکست کشتی‌گیر قزاق، دلخانی نیز حذف شد.

* امین کاویانی‌نژاد در دور نخست مسابقات وزن ۷۷ کیلوگرم مقابل «هیون وو کیم» از کره جنوبی، دارنده مدال طلای المپیک ۲۰۱۲ لندن و برنز المپیک ۲۰۱۶ ریو قرار گرفت و با پیروزی ۹ بر ۳ راهی مرحله یک‌چهارم نهایی شد. او در دیدار دوم خود به مصاف «دلشاد اومون‌گلدیف» از ازبکستان رفت و ۵ بر ۳ پیروز شد و به نیمه نهایی رفت. او برای صعود به فینال مقابل «روی لیو» از چین قرار گرفت یک بر یک به پیروزی رسید و فینالیست شد.

کاویانی‌نژاد در فینال با «آکژول مخمودوف» از قرقیزستان، دارنده مدال نقره المپیک ۲۰۲۰ توکیو و قهرمان جهان در سال‌های ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ دیدار کرد و در شرایطی که در وقت اول نیز از حریف نامدار خود پیش بود، اما در وقت دوم یک امتیاز به مخمودوف داد و با نتیجه یک بر یک شکست خورد تا به مدال نقره و کسب عنوان نایب قهرمانی بسنده کند.

* ناصر علیزاده در مرحله یک‌هشتم وزن ۸۷ کیلوگرم و در جدال با «آتابک عزیز بکوف» از قرقیزستان با نتیجه ۷ بر یک پیروز شد و به مرحله دوم صعود کرد. علیزاده در مرحله یک‌چهارم نهایی به مصاف «عظیم آنامامدوف» از ترکمنستان رفت و با برتری ۷ بر یک راهی نیمه نهایی شد.

علیزاده ۲۴ ساله در فینال به مصاف «جالگاسبای بردیمورتوف» از ازبکستان، نایب قهرمان جهان در سال ۲۰۲۲ رفت و مقابل حریف ۲۶ ساله خود با نتیجه ۷ بر ۴ شکست خورد و ضمن کسب مدال نقره و عنوان نایب قهرمانی، از دستیابی به مدال طلا باز ماند.

* دانیال سهرابی در مرحله یک‌هشتم نهایی وزن ۶۷  کیلوگرم به مصاف «یونگ جین رو» از کره شمالی رفت و ۵ بر ۲ به برتری رسید و گام به مرحله یک‌چهارم نهایی گذاشت. او در مرحله بعدی مقابل «هان سو ریو» قهرمان بازی‌های آسیایی ۲۰۱۴ و ۲۰۱۸ و دارنده طلای جهان در ۲۰۱۳ و ۲۰۱۷ از کشور کره جنوبی قرار گرفت و ۹ بر صفر پیروز شد. سهرابی در نیمه نهایی با «میرژان شرماخانبت» از قزاقستان رقابت کرد و در حالی که ۹ بر ۶ پیش بود، اما ضربه فنی شد و به دیدار رده‌بندی راه یافت.

سهرابی در دیدار رده‌بندی به مصاف «لِی لی» از چین رفت و موفق با برتری ۳ بر ۲ مقابل نماینده کشور میزبان، به مقام سومی برسد و صاحب مدال برنز شود.

واترپلو:

تیم ملی واترپلو کشورمان در آخرین بازی مرحله گروهی با نتیجه ۱۵ بر ۷ مقابل چین شکست خورد و در رده دوم گروه خود ایستاد و راهی دور بعدی مسابقات شد.

سنگنوردی:

* تیم ملی ایران با ترکیب رضا علیپور، میلاد علیپور و مهدی علیپور، در مرحله مقدماتی با ثبت زمان ۱۷.۷۴۳ ثانیه، به عنوان تیم سوم پس از اندونزی و چین راهی مرحله یک‌چهارم نهایی شد.

تیم ایران در مرحله یک‌چهارم نهایی با سنگاپور رقابت کرد و به دلیل خطای یکی از ملی‌پوشان کشورمان و عدم ثبت زمان، در این رقابت باخت و از گردونه مسابقات کنار رفت.

شطرنج:

تیم ملی شطرنج ایران در دور ششم بخش استاندارد، مقابل تیم ویتنام قرار گرفت و به تساوی ۲ بر ۲ رسید. در این رقابت پرهام مقصودلو پیروز شد، محمدامین طباطبایی و بردیا دانشور مساوی کردند و پویا ایدنی باخت. تیم ایران در فاصله سه دور مانده به پایان مسابقات، از شانس بالایی برای ایستادن روی سکو و حتی کسب مدال طلا برخوردار است.

وزنه‌برداری:

*حسین سلطانی ملی‌پوش دسته ۸۱ کیلوگرم ایران بعد از ظهر امروز به روی تخته رفت و با حریفانی از قزاقستان (۲ نفر)، ازبکستان، چین تایپه، تایلند (۲ نفر)، عمان و کره شمالی رقابت کرد. او کار خود در حرکت یک‌ضرب را با مهار وزنه ۱۴۷ کیلوگرمی آغاز کرد، اما در تلاش دوم موفق به مهار وزنه ۱۵۲ کیلوگرمی نشد. سلطانی در تلاش سوم مقابل وزنه ۱۵۴ کیلوگرمی موفق ظاهر شد و با همین رکورد ۱۵۴ کیلوگرم به مقام پنجم در یک‌ضرب رسید. تکلیف مدال‌آوران این رشته پس از برگزاری حرکت دو ضرب و محاسبه عملکرد مجموع وزنه‌برداران مشخص خواهد شد.

روز یازدهم بازی‌های آسیایی هانگژو,بازی های آسیایی

سلطانی در حرکت دو ضرب شروع خوبی داشت و وزنه ۱۸۱ کیلوگرمی را بالای سر برد، اما در تلاش دوم موفق به مهار وزنه ۱۹۱ کیلوگرمی نشد. ملی‌پوش وزنه‌برداری ایران در تلاش سوم وزنه ۱۹۵ کیلوگرمی را انتخاب کرد تا شاید شانس کسب مدال را داشته باشد، اما در مهار آن ناموفق بود و با رکورد ۱۸۱ کیلوگرم در دو ضرب به کار خود پایان داد.

سلطانی در مجموع نیز با ۳۳۵ کیلوگرم در رده پنجم ایستاد و از کسب مدال باز ماند. در این رقابت کره شمالی، ازبکستان و قزاقستان به مدال‌های طلا، نقره و برنز دست یافتند.

بسکتبال:

تیم ملی بسکتبال ایران، امروز چهارشنبه برای تصاحب یکی از جایگاه‌های پنجم تا هشتمی بازی‌های آسیایی هانگژو به مصاف کره جنوبی رفت و با نتیجه ۸۹ بر ۸۲ به پیروزی رسید.

تیراندازی با کمان:

تیم میکس ریکرو کشورمان با ترکیب رضا شبانی و مبینا فلاح در یک چهارم نهایی به مصاف تیم چین رفت و با نتیجه ۶ بر صفر به پیروزی رسید و راهی نیمه‌نهایی شد. کمانداران کشورمان با کسب این پیروزی برای نخستین بار در ادوار حضور تیروکمان در بازی های آسیایی در بخش میکس ریکرو به جمع چهار تیم پایانی صعود کردند.

تیم میکس کشورمان در نیمه‌نهایی به مصاف تیم ژاپن رفت و با نتیجه ۶ بر صفر شکست خورد و به دیدار رده بندی راه یافت. تیم ایران برای کسب مدال برنز به مصاف تیم اندونزی می‌رود.

تیم میکس کشورمان در رده‌بندی به مصاف تیم اندونزی رفت و با نتیجه ۶ بر ۲ شکست خورد و به مدال چهارمی رسید.

سوارکاری:

روز نخست این رقابت‌ها به برگزاری مسابقات تیمی اختصاص داشت، بدین ترتیب که سوارکاران هر کشور به صورت جداگانه و طی دو راند رقابت خود در پرش با اسب را برگزار کردند.

٥٤ سوارکار از ۱۲ کشور برگزارکننده این بخش از مسابقات بودند. امید غریبی، مسعود مکاری‌نژاد و نغمه خانجانی سوارکاران ایران بودند که در این رقابت شرکت داشتند. در پایان دو‌ راند عربستان، قطر و امارات رده‌های اول تا سوم این بخش را به خود اختصاص دادند و ایران یازدهم شد. همچنین بر اساس امتیازات هر یک از سوارکاران، مسعود مکاری‌نژاد و نغمه خانجانی به مرحله نهایی انفرادی راه پیدا کردند.

شنا:

*سید محمد مقدسی نماینده شیرجه ایران در مرحله مقدماتی سکو با کسب مجموع ۲۵۰.۸۰ امتیاز در جایگاه دهم ایستاد و جواز حضور در فینال این رشته را کسب کرد. در این رشته ۱۳ شیرجه رو از ۱۰ کشور حضور داشتند که در پایان مرحله مقدماتی این ماده به ترتیب یامینگ و یانگ هاو از چین با امتیازهای ۵۱۰.۷۵ و ۴۹۵.۵۰ اول و دوم شدند و ریکاتو ژاپنی با امتیاز ۴۳۸.۲۰ در رتبه سوم قرار گرفت.

مقدسی در فینال و پس از ۶ بار پرش از تخته ۱۰ متری، امتیاز ۲۸۰.۹۰ را ثبت کرد و در بین ۱۲ شیرجه‌روی این مرحله به مقام دهم رسید. در این رقابت دو نماینده از چین به مدال‌های طلا و نقره رسیدند و نماینده ژاپن برنز گرفت.

کبدی:

* تیم ملی کبدی مردان ایران در سومین بازی خود در دور گروهی مسابقات با نتیجه ۶۴ بر ۲۳ مقابل کره‌جنوبی به پیروزی رسید و ضمن راهیابی به نیمه‌نهایی به عنوان تیم نخست گروه خود، مدال برنزش را قطعی کرد.

* تیم ملی کبدی بانوان ایران در دومین بازی خود در بازی‌های آسیایی هانگژو به مصاف بنگلادش رفت و در یک بازی آسان و یک‌طرفه با نتیجه ۵۴ بر ۱۶ حریفش را شکست داد. تیم ایران با این برد در صدر جدول گروه B قرار گرفت و با صعود به نیمه‌نهایی برنزش را قطعی کرد.

روز یازدهم بازی‌های آسیایی هانگژو,بازی های آسیایی

رده بندی مدالی روز یازدهم بازی‌های آسیایی هانگژو/ ایران در جایگاه یازدهم

در یازدهمین روز از بازی‌های آسیایی هانگژو کاروان ورزشی ایران ۲ مدال نقره و یک برنز کسب کردند و در جایگاه یازدهم جدول توزیع مدال‌های بازی‌ها قرار گرفت. 

کاروان چین با کسب ۱۷۱ مدال طلا، ۹۴ نقره، ۵۱ برنز و مجموعاً ۳۱۶ مدال همچنان صدرنشین بلامنازع جدول مدالی هانگژو است.

روز یازدهم بازی‌های آسیایی هانگژو,بازی های آسیایی

  • 10
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • یکشنبه ۲ دی
    لیگ برتر استرالیا
    وسترن سیدنی - ولینگتون فونیکس
    ۰۹:۳۰
  • اردیویسه هلند
    اسپارتا روتردام - آژاکس
    ۱۴:۴۵
  • سری آ ایتالیا
    آاس رم - پارما
    ۱۵:۰۰
  • لیگ برتر والیبال
    صنعتگران امید - پیکان تهران
    ۱۵:۰۰
  • لیگ برتر والیبال
    مس رفسنجان - طبیعت
    ۱۶:۰۰
  • لیگ برتر والیبال
    پاس گرگان - چادرملو اردکان
    ۱۶:۰۰
  • لالیگا اسپانیا
    والنسیا - آلاوس
    ۱۶:۳۰
  • اردیویسه هلند
    پی اس وی آیندهوون - فاینورد
    ۱۷:۰۰
  • لیگ برتر انگلیس
    منچستر یونایتد - بورنموث
    ۱۷:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    اورتون - چلسی
    ۱۷:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    فولام - ساوتهمپتون
    ۱۷:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    لسترسیتی - ولورهمپتون
    ۱۷:۳۰
  • لالیگا اسپانیا
    رئال مادرید - سویا
    ۱۸:۴۵
  • لیگ برتر انگلیس
    تاتنهام - لیورپول
    ۲۰:۰۰
  • بوندسلیگا آلمان
    ولفسبورگ - دورتموند
    ۲۰:۰۰
  • سری آ ایتالیا
    آتالانتا - امپولی
    ۲۰:۳۰
  • لالیگا اسپانیا
    لگانس - ویارئال
    ۲۱:۰۰
  • سری آ ایتالیا
    مونزا - یوونتوس
    ۲۳:۱۵
  • جام حذفی فرانسه
    لانس - پاری سن ژرمن
    ۲۳:۳۰
  • لالیگا اسپانیا
    رئال بتیس - رایو وایه کانو
    ۲۳:۳۰
  • دوشنبه ۳ دی
    بسکتبال حرفه‌ای NBA
    ساکرامنتو کینگز - ایندیانا پیسرز
    ۰۲:۳۰
  • لیگ برتر استرالیا
    مک آرتور - سنترال مارینرز
    ۱۱:۳۰
  • لیگ برتر استرالیا
    -
    ۱۴:۰۰
  • لیگ برتر بسکتبال
    پایش پارت شاهرود - آینده سازان تهران
    ۱۵:۰۰
  • لیگ برتر بسکتبال
    ذوب آهن - پترو نوین ماهشهر
    ۱۵:۰۰
  • لیگ برتر بسکتبال
    پالایش نفت آبادان - کاله
    ۱۶:۰۰
  • لیگ برتر بسکتبال
    شهرداری گرگان - آسمان ولایت مشهد
    ۱۶:۱۰
  • لیگ برتر بسکتبال
    مهگل البرز - گلنور اصفهان
    ۱۷:۰۰
  • سری آ ایتالیا
    فیورنتینا - اودینزه
    ۲۱:۰۰
  • لیگ برتر پرتغال
    بنفیکا - استوریل
    ۲۲:۱۵
  • سری آ ایتالیا
    اینتر - کومو
    ۲۳:۱۵
ویژه سرپوش