شنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۳
۱۳:۵۸ - ۱۴ مهر ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۷۱۰۱۵
سایر ورزشها

روز سیزدهم بازی‌های آسیایی | یازدهمی ایران با مدال طلای گنج‌زاده و برنز کبدی بانوان

بازی های آسیایی,روز سیزدهم بازی‌های آسیایی هانگژو
کاروان ایران در سیزدهمین روز بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو یک طلا، یک نقره و یک برنز به دست آورد تا تعداد مدال‌‌های خود را به ۴۵ برساند.

به گزارش تسنیم، روز  سیزدهم بازی‌های آسیایی هانگژو امروز جمعه چهاردهم مهرماه آغاز شد و نمایندگان کشورمان به مصاف رقبای خود رفتند.

در این روز سجاد گنج‌زاده در دیدار نهایی با نتیجه ۴ بر ۲ برابر حریف قرقیزستانی خود به پیروزی رسید تا مدال طلا را به دست آورد. رحمان عموزاد در وزن ۶۵ کیلوگرم کشتی آزاد در دیدار نهایی ۱۱ بر یک مغلوب حریف مغولستانی‌اش شد و به مدال نقره بسنده کرد. تیم کبدی بانوان نیز با شکست برابر چین تایپه به مدال برنز رسید. 

تیم ملی شطرنج به مصاف فیلیپین رفت و موفق شد حریفش را ۳ بر یک شکست دهد. ایران با این برد، جایگاه خود را در صدر جدول تثبیت کرد و برای قهرمانی باید به دنبال کسب پیروزی در دور نهم باشد. کره جنوبی حریف تیم کشورمان در دور نهم است که این مسابقه فردا برگزار می‌شود. بدین ترتیب تیم کشورمان تنها یک گام تا کسب طلا فاصله دارد.

از دیگر اتفاقات امروز می‌توان به ناکامی وزنه برداران، پنجمی تیم ملی بسکتبال و فینالیست شدن تیم ملی کبدی مردان اشاره کرد.

کاروان ایران با ۹ مدال طلا، ۱۸ مدال نقره و ۱۸ مدال برنز، با یک پله سقوط به رتبه یازدهم آسیا رسید.

نتایج کامل ورزشکاران ایران در روز سیزدهم مسابقات به شرح زیر است:

شطرنج:

در دور هشتم مسابقات شطرنج در بازی های آسیایی هانگژو، ایران به مصاف فیلیپین رفت و موفق شد حریفش را ۳ بر یک شکست دهد و به پنجمین برد خود دست پیدا کند.

در این رقابت، پرهام مقصودلو، محمدامین طباطبایی و بردیا دانشور حریفان خود را شکست دادند و پویا ادیدنی برابر شطرنج‌باز فیلیپینی مغلوب شد.

ایران با این برد، جایگاه خود را در صدر جدول تثبیت کرد و برای قهرمانی باید به دنبال کسب پیروزی در دور نهم باشد. حریف تیم کشورمان در دور نهم که فردا برگزار می‌شود، کره جنوبی خواهد بود.

کشتی:

* رحمان عموزاد در وزن ۶۵ کیلوگرم، در دور نخست به مصاف  «آبوس رحمانوف» از ازبکستان رفت و در یک جدال سخت و نفسگیر و در حالی که حریفش از ناحیه دچار خونریزی شده بود، موفق به پیروزی ۱۲ بر ۶ و صعود به دور دوم شد.

عموزاد در مرحله یک‌هشتم نهایی برابر «کایکی کاماگوچی» از ژاپن به روی تشک رفت و ۲ بر یک به برتری رسید و گام به مرحله یک‌چهارم نهایی گذاشت. ملی‌پوش کشورمان در مرحله یک‌چهارم موفق شد در دیداری آسان مقابل «بائو ون وی» از چین ۶ بر صفر پیروز شود و گام به دیدار نیمه نهایی بگذارد.

بازی های آسیایی,روز سیزدهم بازی‌های آسیایی هانگژو

عموزاد در مرحله نیمه نهایی مقابل «باجرانگ پونیا» دارنده مدال برنز المپیک ۲۰۲۰ توکیو و طلای بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا و نقره ۲۰۱۴ اینچئون از کشور هند قرار گرفت و با ارائه یک عملکرد تماشایی و در حالی که می‌توانست حتی پشت حریف را به تشک نیز بزند، با نتیجه ۸ بر یک پیروز شد و به فینال راه یافت.

عموزاد در فینال به مصاف «تولگا تومور اوچیر» از مغولستان رفت و در فاصله یک دقیقه و سه ثانیه مانده به پایان مسابقه  ۱۱ بر یک باخت و به مدال نقره بسنده کرد.

* در وزن ۵۷ کیلوگرم ابراهیم خواری در دور نخست با نتیجه ۱۰ بر صفر لوبرگویتو آلوین از فیلیپین را شکست داد. وی در مرحله یک‌چهارم نهایی به مصاف «امان» از هند رفت و در حالی که در وقت اول ۸ بر ۳ پیش بود، اما در وقت دوم ۱۶ امتیاز از دست داد و با نتیجه ۱۹ بر ۸ مغلوب شد.

با توجه به شکست حریف هندی مقابل کشتی‌گیر ژاپنی در نیمه نهایی و ناکامی او در رسیدن به فینال، ابراهیم خواری شانس حضور در جدول شانس مجدد و رسیدن به مدال برنز را از دست داد و حذف شد.

واترپلو:

تیم ملی واترپلو ایران در مرحله نیمه نهایی مقابل تیم ژاپن قرار گرفت و با قبول شکست ۱۸ بر ۱۱ ضمن ناکامی در صعود به فینال، راهی دیدار رده‌بندی شد. تیم کشورمان در دیدار رده‌بندی باید فردا (شنبه) به مصاف بازنده جدال تیم‌های چین و قزاقستان برود.

بسکتبال:

تیم ملی بسکتبال ایران،‌ ظهر امروز برای کسب جایگاه پنجم بازی‌های آسیایی به مصاف عربستان رفت و با شکست ۹۲ بر ۶۰ این تیم در جایگاه پنجم قرار گرفت.

وزنه‌برداری:

رقابت دسته ۱۰۹ کیلوگرم مردان برگزار شد و مهدی کرمی و رضا دهدار دو ملی‌پوش کشورمان به همراه وزنه‌بردارانی از کره جنوبی (۲ نفر)، عراق، ازبکستان (۲ نفر)، چین و ترکمنستان به روی تخته رفتند.

در حرکت یک‌ضرب کرمی کار خود را با مهار وزنه ۱۷۰ کیلوگرمی آغاز کرد، اما در تلاش دوم موفق به مهار صحیح وزنه ۱۷۶ کیلوگرمی نشد. او در تلاش سوم پشت وزنه باز هم وزنه ۱۷۶ کیلوگرمی را انداخت و با رکورد ۱۷۰ کیلوگرم به کار خود پایان داد و در رده ششم ایستاد، آن هم در شرایطی که سه وزنه‌بردار اوت کردند.

همچنین دهدار سه بار پیاپی در مهار وزنه‌های ۱۶۹، ۱۷۰ و ۱۷۶ کیلوگرمی ناکام ماند و اوت کرد تا بدین ترتیب در دو ضرب نیز به روی تخته نرود.

در حرکت دو ضرب، مهدی کرمی ابتدا وزنه ۲۱۰ کیلوگرمی را انداخت، اما در تلاش دوم در مهار همین وزنه موفق ظاهر شد. او در تلاش سوم و در مهار وزنه ۲۲۲ کیلوگرمی ناکام ماند و با رکورد ۲۱۰ کیلوگرمی به کار خود پایان داد.

بدین ترتیب کرمی با رکورد مجموع ۳۸۰ کیلوگرم در رده پنجم این دسته قرار گرفت؛ هم در شرایطی که ۴ وزنه‌بردار اوت کردند.

سیده الهام حسینی ملی‌پوش دسته ۸۷ کیلوگرم تیم وزنه‌برداری بانوان ایران، به روی تخته رفت و با حریفانی از ازبکستان، کره جنوبی (۲ نفر)، مغولستان، چین، عربستان، ژاپن (۲ نفر)، چین تایپه و ترکمنستان به رقابت پرداخت.

حسینی در در رقابت‌های جهانی عربستان در دسته ۸۱ کیلوگرم وزنه زده و رکوردهای ۹۶ در یک‌ضرب و ۱۲۵ کیلوگرم و ۲۲۱ کیلوگرم در مجموع را به ثبت رسانده بود، کار خود در یک‌ضرب را با مهار ناموفق وزنه ۹۵ کیلوگرمی آغاز کرد، اما در تلاش دوم همین وزنه را بالای سر برد. او در تلاش سوم نتوانست در مهار وزنه ۱۰۰ کیلوگرمی موفق ظاهر شود و با همان رکورد ۹۵ کیلوگرم و کسب رتبه دهم در بین ۱۱ وزنه‌بردار، به کار خود در یک‌ضرب پایان داد.

در شرایطی که همه منتظر حضور حسینی در حرکت دو ضرب بر روی تخته بودند، اما او به دلیل آسیب‌دیدگی از ناحیه کمر از ادامه حضور در مسابقه انصراف داد.

کاراته:

در رقابت‌های وزن ۸۴+ کیلوگرم، سجاد گنج‌زاده قهرمان المپیک ۲۰۲۰ توکیو در نخستین دیدار با نتیجه  ۸ بر ۳ از سد واتانا ژایاسان از لائوس گذشت و به مرحله یک‌چهارم نهایی صعود کرد. وی در مرحله یک‌چهارم نهایی به مصاف محمد اویس از پاکستان رفت و با نتیجه ۹ بر یک از سد حریف خود عبور کرد و به مرحله نیمه‌نهایی راه یافت.

قهرمان دوره گذشته بازی‌های آسیایی در مرحله نیمه‌نهایی نیز مقابل تراوات کانگتونگ دارنده سه مدال برنز آسیا از تایلند به برتری ۳ بر ۲ دست یافت و به دیدار نهایی صعود کرد.گنج‌زاده در دیدار نهایی به مصاف عادیلت شادیخانوف از قرقیزستان رفت که در مرحله نیمه‌نهایی از سد طارق حامدی کاراته‌کا مطرح عربستانی عبور کرده بود. گنج‌زاده در این مبارزه با نتیجه ۴ بر ۲ به پیروزی رسید و همانند دوره گذشته به مدال طلای بازی‌های آسیایی دست یافت.

* در رقابت‌های وزن ۶۱- کیلوگرم بانوان، آتوسا گلشادنژاد در اولین مبارزه همانند دیدار فینال قهرمانی آسیا در سال ۲۰۲۳ از سد سارا العامری از امارات گذشت. گلشاد‌نژاد این دیدار را با نتیجه ۴ بر یک به سود خود به پایان برد.

او در مرحله یک‌چهارم نهایی به مصاف انگوان انگوین از ویتنام رفت و در حالی که تا ۲ ثانیه به پایان مبارزه با نتیجه ۲ بر یک از حریف خود پیش بود، یک امتیاز از دست داد و تا نتیجه ۲-۲ و در نهایت در هانتی (رای داوران) مغلوب حریف خود شود.

با صعود کاراته‌کا ویتنامی به دیدار نهایی، آتوسا گلشادنزاد به جدول شانس مجدد بازگشت تا شانس خود را برای کسب مدال برنز امتحان کند. کاراته‌کای کشورمان در اولین مبارزه خود در جدول شانس مجدد به مصاف مارتا دکارمو دژسوس از ماکائو رفت و با برتری ۲ بر صفر مقابل حریف خود به پیروزی رسید.

گلشادنژاد در دومین دیدار خود در جدول شانس مجدد مقابل آسل کونای دارنده مدال طلای آسیا در سال ۲۰۲۲ با نتیجه یک بر صفر شکست خورد و از دستیابی به مدال برنز مسابقات بازماند.

کبدی:

تیم ملی کبدی بانوان کشورمان در‌ مرحله نیمه نهایی به مصاف چین تایپه رفت و با ارائه عملکردی دور از انتظار، شکست ۳۵ بر ۲۴ را تجربه کرد و ضمن ناکامی از صعود به فینال، به مدال برنز این بازی‌ها بسنده کرد. تیم کبدی بانوان در دوره قبلی به مدال طلای بازی های آسیایی جاکارتا دست یافته بود.

سوارکاری:

مسابقات انفرادی پرش با اسب از صبح امروز به وقت چین در پیست سوارکاری شهر تانگلو آغاز شد. در مسابقات امروز سه نماینده ایران شامل نغمه خانجانی، امید غریبی و مسعود مکاری‌نژاد در دور اول مرحله نهایی انفرادی شرکت کردند که در پایان، خانجانی و غریبی راهی مرحله فینال شدند.

بازی های آسیایی,روز سیزدهم بازی‌های آسیایی هانگژو

غریبی در استارت‌لیست فینال، نخستین سوارکار بود و امتیاز قابل توجهی به دست نیاورد و از راهیابی به جمع نفرات برتر بازماند.

خانجانی هم که پیش‌تر بدون خطا مسیر را طی کرده و راهی فینال شده بود، نتوانست در رقابت با سوارکاران کشورهای عربی از جمله عربستان و امارات، به رتبه‌ای بهتر از سیزدهم دست پیدا کند.

در پایان مسابقات پرش با اسب بازی‌های آسیایی، سوارکار عربستانی اول شد. دو نماینده از امارات متحده عربی به ترتیب دوم و سوم شدند. نمایندگان تایلند و سوریه نیز در جایگاه‌های چهارم و پنجم ایستادند.

تیراندازی با کمان:

تیم ریکرو بانوان کشورمان با ترکیب زهرا نعمتی، مبینا فلاح و یسنا پورماهانی در مرحله یک چهارم نهایی تیراندازی با کمان بازی‌های آسیایی مقابل چین با نتیجه ۶ بر ۲ شکست خورد و از صعود به نیمه‌نهایی بازماند.

تیم ریکرو مردان کشورمان با ترکیب رضا شبانی، محمدحسین گلشنی و صادق اشرفی در مرحله یک چهارم نهایی مسابقات تیراندازی با کمان بازی‌های آسیایی با نتیجه ۶ بر ۲ مقابل اندونزی شکست خورد و از صعود به نیمه‌نهایی بازماند.

قایقرانی:

رکسانا رازقیان ملی‌پوش اسلالوم ایران امروز در نیمه نهایی مسابقات آبهای خروشان این بازی‌ها با رقبایی از تایلند (۲قایقران)، هند، قزاقستان، چین تایپه، ژاپن و چین رقابت کرد. رازقیان با زمان ۱۳۳.۸۶ به فینال بازی‌ها رسید.

رازقیان در فینال، مسافت تعیین شده با زمان ۱۲۷.۸۳ ثانیه کرد کرد و البته ۴ ثانیه نیز جریمه شد تا رکورد ۱۳۱.۸۳ ثانیه برایش به ثبت برسد. بدین ترتیب رازقیان که در دوره قبلی بازی‌ها به مقام ششم رسیده بود، با این رکورد در بین ۷ شرکت کننده فینال به مقام چهارم رسید و از دستیابی به مدال باز ماند.

بازی های آسیایی,روز سیزدهم بازی‌های آسیایی هانگژو

  • 17
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
کاظم نوربخش بیوگرافی کاظم نوربخش بازیگر کمدین ایرانی

تاریخ تولد: ۱ مهر ۱۳۵۵

محل تولد: بیجار، کردستان، ایران

حرفه: بازیگر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۰ تاکنون

تحصیلات: دیپلم انسانی

ادامه
جیمی ولز بیوگرافی جیمی ولز نابغه پشت ویکی پدیا

تاریخ تولد: ۷ اوت ۱۹۶۶

محل تولد: هانتسویل، آلاباما، ایالات متحده آمریکا

ملیت: آمریکایی، بریتانیایی

حرفه: موسس بنیاد ویکی مدیا

ثروت: ۱/۵ میلیون دلار

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • پنج شنبه ۱۰ خرداد
    لیگ آزادگان
    چادرملو اردکان - فجر سپاسی
    ۱۹:۳۰
  • جمعه ۱۱ خرداد
    دوستانه
    آاس رم - آث میلان
    ۱۳:۳۰
  • جام حذفی عربستان
    الهلال - النصر
    ۲۱:۳۰
  • شنبه ۱۲ خرداد
    لیگ برتر امارات
    خور فکان - الاتحاد کلبا
    ۱۷:۵۰
  • لیگ برتر ایران
    پیکان - استقلال
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    ملوان - آلومینیوم اراک
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    صنعت نفت آبادان - تراکتور
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    گل گهرسیرجان - ذوب آهن
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    سپاهان - شمس آذر قزوین
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    پرسپولیس - مس رفسنجان
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    نساجی مازندران - فولاد
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    استقلال خوزستان - هوادار
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر امارات
    شارجه امارات - الوحده امارات
    ۲۰:۳۰
  • لیگ قهرمانان اروپا
    رئال مادرید - دورتموند
    ۲۲:۳۰
ویژه سرپوش