به گزارش ایسنا، حسین ساوهشمشکی در مورد آخرین شرایط آمادهسازی خود اظهار کرد: پس از پشت سر گذاشتن یک سال پرفشار، خودم را برای سال ۹۶ آماده میکنم و با توجه به در پیش بودن المپیک زمستانی ۲۰۱۸ قطعا سال بسیار سختی را در پیش دارم.
او در پاسخ به سوالی در مورد شرایط خود در سال ۹۵ نیز گفت: سال ۹۵ برای اسکی ایران سال پرفشاری بود و برای من نیز سالی پر از اتفاقات مختلف بود. پس از حضور در اردوی آمادهسازی در اوایل سال ۹۵ و برگزاری دو مسابقه، کمی به شرایط عادی بازگشتیم ولی با توجه به این که انتخابات فدراسیون در پیش بود فعالیتها کمی غیرمنسجم دنبال شد تا در نهایت با انتخاب رییس فدراسیون با تمرکز بیشتری کارها دنبال میشود.
کاپیتان تیم ملی اسکی ایران خاطرنشان کرد: متاسفانه در ابتدای تمرینات به صورت شدیدی دچار آسیب دیدگی شدم و پس از عمل جراحی بر روی زانویم، عملا با یک چالش جدی روبهرو شدم. پزشک معالجم اعلام کرده بود که نباید تا بهمنماه در مسابقات حضور پیدا کنم، اما با توجه به حساسیت مسابقات از اواخر آذر به صورت جدی تمریناتم را شروع کردم و در مسابقات حضور یافتم.
دارنده مدال طلای اسکی آسیا با بیان این که تمامی فصل ۹۵ را با مصدومیت و درد ناشی از عمل زانو سپری کردهام، گفت: در طول تمامی روزهای فصل اسکی چه در مسابقات و چه در تمرینات، درد زانو همراه من بود و فشار زیادی به من آورد ولی با توجه به این که پس از حضور در مسابقات قهرمانی آسیای سال ۲۰۱۵ دیگر به هیچ رویداد برون مرزی اعزام نشده بودیم، با وجود فشار زیادی فعالیتم را دنبال کردم و در مسابقات شرکت کردم.
ساوهشمشکی در پاسخ به این سوال که از نتیجه بهدست آمده در بازیهای آسیایی ۲۰۱۷ و ایستادن در جایگاه پنجم رضایت دارد یا خیر، گفت: از نتیجهای که در بازیهای آسیایی زمستانی بهدست آوردم، رضایت ندارم. قطعا میتوانستم نتیجه بهتری را در این بازیها بهدست بیاورم. مطمئن باشید اگر همان شرایط مسابقات آسیایی ۲۰۱۵ کره جنوبی را داشتم، در بازیهای آسیایی ژاپن به مدال میرسیدم. البته درد زانو هم مزید بر علت شد تا جایگاهی را که دوست داشتم بهدست نیاورم.
او افزود: حدود دو سال دوری از شرایط مسابقه و تمرینات کار را برای اسکیبازان ایرانی دشوار کرده بود. اگر شرایط تمرینات و مسابقات در سال ۹۴ دچار مشکل نمیشد، رسیدن به مدال برای من در بازیهای آسیایی زمستانی ۲۰۱۷ دور از ذهن نبود. با این حال خوشبختانه در آخرین روزهای سال ۹۵ موفق به کسب دو مدال طلا در مسابقات لبنان شدم و پایان خوبی را در این سال داشتم.
پرافتخارترین اسکی باز ایران در بخش دیگری از صحبتهایش به در پیش بودن بازیهای المپیک زمستانی ۲۰۱۸ اشاره کرد و گفت: حدود ۱۰ ماه دیگر تا آغاز بازیهای المپیک زمستانی ۲۰۱۸ باقی مانده و در این مدت تمامی تلاشم را به کار خواهم بست تا سهمیه کسب کنم و عملکرد موفقی را در این رویداد داشته باشم.
ساوهشمشکی اضافه کرد: با توجه به این که در سال ۲۰۱۵ در کرهجنوبی در پیست میزبان بازیهای المپیک ۲۰۱۸ مسابقه دادم، در صورت کسب سهمیه کمی شرایط بهتری دارم و این آشنایی با پیست میتواند به من کمک کند.
او با اشاره به حمایتهایی که از سوی کمیته ملی المپیک صورت میگیرد، گفت: خوشبختانه کمیته ملی المپیک حمایت خوبی را از اسکیبازان انجام داده است. سال گذشته نیز که بازیهای آسیایی را سپری کردیم، کمیته ملی المپیک حمایت خوبی را صورت داد و با ادامه داشتن روند این حمایت به نظرم میتوانیم عملکرد خوبی را در المپیک زمستانی داشته باشیم.
وی همچنین ادعا کرد: توجه خوبی از سوی وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک به اسکی وجود دارد و با توجه به روند خوبی که در فدراسیون وجود دارد به آینده خوشبین هستم.
او که مسوولیت کمیته استعدادیابی هیات اسکی استان تهران را نیز دارد، در مورد فعالیتهای خود در این حوزه نیز اظهار کرد: با توجه به دغدغه زیادی که در حوزه استعدادیابی دارم تمام تلاش خودم را در طول ماههای اخیر به کار بستهام تا بتوانم استعدادهای اسکی در استان تهران را شناسایی کنم. خوشبختانه تعداد زیادی از اسکیبازان ردههای سنی ۵ تا ۱۵ را شناسایی کردیم و بر روی آنها در حال سرمایهگذاری هستیم. در طول سالهای اخیر دغدغه جدی برای نسل آینده اسکی ایران وجود داشت ولی به نظرم با توجه به اتفاقاتی که در حال رخ دادن است قطعا نسلی به اسکی ایران خواهد آمد که میتواند افتخار آفرینی بسیاری داشته باشد.
ساوهشمشکی در بخش دیگر از صحبتهایش به مشکلات پیش آمده در برخی از پیستهای اسکی اشاره کرد و گفت: یک درخواست جدی از مسوولان دارم و آن حل شدن مشکلات داخلی پیستهای اسکی است. با توجه به شرایط پیش آمده حدود ۳۰ درصد ظرفیت پیستهای اسکی اصلی کشور در سال ۹۵ کار نمیکرد و این امر به اسکی ایران لطمه زد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا نباید فکری جدی برای نوسازی امکانات پیستهای اسکی شود؟ گفت: این حرف کاملا درست است، اما در نهایت برخی از موارد باید از سوی سازمان استاندارد مورد نظر قرار گیرد. نمیتوان در یک مدت زمان کوتاه تمامی امکانات پیستها را بهروزرسانی کرد. البته در این میان خود شرکت نصب کننده دستگاههای پیستها باید در مورد استانداردسازی آنها نظر دهد. البته صحبت من در نهایت لطمه خوردن به اسکی کشور است که با توجه به این اتفاقات رخ داد. به نظرم اتفاقات رخ داده سبب بدبینی بسیاری به رشته اسکی شد و بسیاری نیز با توجه به تعطیلی برخی از بخش شغل خود را از دست دادند. امیداورم با یک برنامهریزی جدی و ایجاد تفاهم میان سازمان استاندارد و پیستهای اسکی شاهد رونق هرچه بیشتر اسکی باشیم.
- 19
- 5