جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۱:۱۶ - ۲۶ فروردین ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۱۰۴۰۲۸
سایر ورزشها

نگاهی به اتفاقات شگفت انگيز در تيرو كمان و مطرح شدن ماجرای دائم‌الخمری سرمربی تيم‌ملی

مسابقات تيرو كمان,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش

به نظر من با توجه به مهندسي شدن انتخابات فدراسيون تير و كمان، قوانين را هم مسئولان مربوطه طوري نوشتند تا بتوانند نفري را كه خودشان مي‌خواهند براي اين فدراسيون انتخاب كنند. اين قوانين به ضرر ما خواهد بود. ما كه در پيكره ورزش هستيم، بدون شك سابقه ورزشي‌مان خيلي بيشتر از سابقه مديريتي است كه دوستان مي خواهند. سكان فدراسيون را بايد ورزشي ها دست بگيرند تا اينكه بخواهيم از بيرون ورزش براي فدراسيون ها مدير بياوريم! ورزش در مسير سياست حركت مي كند و اين به نفع و خوشايند ورزشكاران و مربيان و جامعه ورزشي نيست. اين موضوع ضربه بزرگي به ورزش كشور مي‌زند. تبعات آن نيز گردن كساني است كه تصميمات نادرست مي گيرند تا مواردي كه خوشايند خودشان است انجام بشود كه در راستاي منشور المپيك نيست.

 

سفارش كردند كه من را كنار بگذارند!

انتظارمان اين است كه به ورزش و ورزشكار بيشتر بها بدهند و سكان را به دست افرادي بسپارند كه سابقه ورزشي دارند. متاسفانه با مطرح كردن بحث سابقه من را كنار گذاشتند، هرچند سابقه مديريتي هم دارم اما قبول نكردند. عده اي از دوستان نيز زحمت كشيدند و سفارش كردند كه بنده در انتخابات نباشم تا خداي نكرده راي‌شان سوخته نشودو اوضاع آنطور كه باب ميل‌شان است پيش برود و هيات ها را تحت فشار بگذارند تا آن نفر خاص از انتخابات بيرون بيايد. مشخص است چه كساني هسند اما نمي‌خواهم نام ببرم. خيلي بد است كه انسان دم از دين و ايمان بزند اما بويي از مردانگي و جوانمردي نبرده باشد. مقابل ما خم و راست مي شوند اما پشت سر ما كارهاي ديگر مي‌كنند و حرف هاي ديگر مي زنند! اين نه در كتاب ديني ما قرار دارد نه در اديان ديگر.

 

مي خواهند شعباني بهار را جا به جا كنند

بر اساس صحبت هايي كه مي شنويم و از خود وزارت هم بيرون مي آيد و مصاحبه هايي كه انجام مي‌شود، پست شعباني بهار قرار است از او گرفته شود و براي اينكه در جامعه ورزشي باقي بماند، بايد راي بياورد و اگر اين اتفاق نيفتد ممكن است ايشان ديگر در اين فضا نباشند. به همين خاطر قصد دارند ايشان را جا به جا كنند تا از بدنه وزارت جدا و در فدراسيون تير و كمان مشغول شود. شايد دوستي شعباني بهار و شجاعي در اين ماجرا دخيل باشد، درحالي‌كه هنوز وضعيت مالي فدراسيون در اين ۶سالي كه شجاعي رييس بود، مشخص نيست. هزينه هاي زيادي براي فدراسيون تراشيده شد. مي‌گويند درآمدهايي كسب كردند اما بايد پرسيد چقدر تامين اعتبار شده و اين درآمدها و اعتبارات چگونه و در كجاها خرج شده است؟ بدهي‌هاي قبلي فدراسيون هنوز هست و بدهي هاي جديد هم به آن ها اضافه شده است. خود من چهار سال است از فدراسيون طلبكارم. دو سال سرمربي فدراسيون بودم. به درخواست خود شجاعي از فدراسيون جانبازان جدا شدم و حتي زهرا نعمتي را نيز با خودم به تيروكمان آوردم كه باعث شد سهميه المپيك به اين فدراسيون برسد اما دو ماه مانده به المپيك من را كنار گذاشتند و سرمربي خارجي آوردند. با اين وجود مطالبات من را پرداخت نكرده اند و حساب ما هنوز باز است. متاسفانه نمي دانيم اين پول‌هايي كه به فدراسيون مي رود در كجا خرج مي شود. متاسفانه آن مديريتي كه بايد داشته باشيم را در اين مدت از شجاعي نديديم. ما مدير سياسي نمي خواهيم. مديري مي خواهيم كه درد ورزشكار را بداند و براي ورزش عرق بريزد. افراد چند شغله و چند پسته دردي از ورزش دوا نمي كنند.

 

به غريبه ها اختيار تام مي دهيم

در روزهاي اخير ماجراي دائم‌الخمري سرمربي تيم‌ملي مطرح شده است. وقتي مربي خارجي مي‌آوريم بدون شك تعهدي در قبال مذهب و جامعه ما ندارد و ممكن است رفتارهايي از او سر بزند اما بايد بدانيم فردي كه الكل مصرف مي كند بدون شك تعادل روحي ندارد و مي تواند مسائلي را پيش بياورد. من به شجاعي گفته بودم كه يا مربي خارجي نياوريد يا يك مربي بياوريد كه زير نظر مربيان خودمان كار كند. يعني سرمربي، ايراني باشد و يك مربي خارجي كاربلد، دستيار او باشد تا بتوانيم از نظر فني برداشت هاي لازم را داشته باشيم. اين مربي، نه رزومه درستي داشت و نه سابقه آن چناني كه بخواهيم ماهيانه ۲۰ تا ۳۰ ميليون به او پرداخت كنيم. توانايي و عملكرد او در اين دو سال كاملا مشخص است. هيچ كاري نتوانست انجام دهد. اينكه بخواهد تيمي را جمع كند يا ركوردهايي را بالا ببرد تا بتوانيم روي او حساب باز كنيم. ما بايد روي توانايي مربيان بومي خودمان كه در اين چندسال توانسته اند نتايج خوبي را كسب كنند، حساب كنيم. آن ها افتخارات زيادي را چه در زماني كه ورزشكار بودند و چه در زماني كه مربي بودند، كسب كردند. هر زمان كه سكان دست خودمان بود خيلي بهتر نتيجه گرفتيم. ما متاسفانه اعتماد لازم را به خودمان نداريم. غريبه پرستيم و سعي مي كنيم غريبه ها را صاحب اختيار كنيم. اختيارات تام را به آن ها مي‌دهيم تا هركاري خواستند انجام بدهند. بدون شك از اين ورزش نتيجه گرفته نخواهد شد و مي بينيم كه در اين دوسال دستاوردي نداشته ايم.

 

جايگاه از دست رفته تير و كمان

با ملي پوشان و ورزشكاران در ارتباط هستم. درد دل‌ها زياد است اما آن ها را مسائل درون خانواده مي دانيم و سعي مي كنيم زياد بيرون از خانواده پخش نشود. من تمام صحبت هاي دوستان را به شجاعي منتقل كردم و رفتارهاي ناشايست اين مربي را به او گوشزد كردم. سعي كرديم در مسير درست حركت كنيم. شجاعي نيز تا حدودي با قضايا برخورد كرد و جلوي بعضي از مسائل به وجود آمده را گرفت. اميدوارم رييس جديد فدراسيون با مسائل غير اخلاقي برخورد كند و با مسائل فني تعامل بيشتري داشته باشد. از صاحب نظران و پيشكسوتان بيشتر استفاده كند تا بتوانيم اين فدراسيون را به جايگاه اصلي برسانيم. همانطور كه در فدراسيون جانبازان توانستيم مدال آوري ها و افتخار آفريني هاي زيادي داشته باشيم كه بهترين آن‌ها مدال طلاي المپيك بود كه خانم نعمتي به دست آورد. توصيه ام به كساني كه صاحب راي هستند اين است كه فرد اصلح را انتخاب كنند و درگير حواشي نشوند. فردي كه انتخاب مي‌شود تا چهارسال بعد بايد به جامعه تير و كمان تعهد بدهد كه علاوه بر كسب بهترين نتايج و مدال آوري، از نظر مالي فدراسيون را ساپورت كند و بدهي ها را پرداخت كند تا تيرو كمان به جايگاه از دست رفته خودش برگردد و بتوانيم در جهان جزو تك رقمي ها باشيم.

 

سابقه ورزشي يا سابقه مديريتي؟

ورزشكارها و مدال آوران ما را براي رياست قبول ندارند و انتظارم اين است كه اين نگرش و ديدگاه درست شود. برگرديم به سال هاي گذشته. آقاياني كه اكنون معاون يا رييس هستند يا در وزات ورزش كار مي كنند، آيا زماني كه كارشان را شروع كردند سابقه مديريتي داشتند كه مي گويند هركسي مي‌خواهد مشغول شود بايد سابقه مديريتي داشته باشد؟! سوال من از مسئولان و شخص وزير ورزش كه اين آيين نامه را امضا كرده، اين است كه آيا سابقه ورزشي براي رشته‌ها و فدراسيون هاي ورزشي، مهم تر است يا سابقه مديريتي؟ آيا فردي كه انتخاب مي‌شود نبايد فني اين كار باشد؟ آيا ورزشكاران و مربيان ما نمي‌توانند مديران لايق و شايسته ورزشي باشند؟ بدون شك همانطور كه از نظر فني و ورزشي پرورش پيدا كردند و توانستند به موفقيت برسند، مي توانند در سمت مديريتي هم نقش خوبي را ايفا كنند به شرط آنكه خود وزارت هم كمك‌شان كند نه اينكه تمام درها را به روي آن ها ببندد. به همين خاطر است كه ما در رده مديريتي ورزش ضربه خورده ايم. اميدوارم اين حواشي زودتر جمع شود. ورزشكاران، مربيان و داوران را به آرامش دعوت مي‌كنم و از آن ها مي خواهم كه درگير حواشي و حزب بندي ها نشوند و در مسير خودشان حركت كنند.

 

حجت ا... واعظي/ سرمربي پيشين تيم ملي

 

ghanoondaily.ir
  • 18
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • جمعه ۲ آذر
    جام حذفی ایران
    تراکتور - گل گهرسیرجان
    ۱۵:۰۰
  • جام حذفی ایران
    فرد البرز - خیبر خرم آباد
    ۱۶:۱۵
  • جام حذفی ایران
    شناورسازی قشم - مس رفسنجان
    ۱۷:۳۰
  • جام حذفی ایران
    پارس جنوبی جم - سپاهان
    ۱۷:۴۵
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    الفیحا - الاهلی عربستان
    ۱۸:۲۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    النصر - القادسیه
    ۲۰:۳۰
  • بوندسلیگا آلمان
    بایرن مونیخ - آگزبورگ
    ۲۳:۰۰
  • لیگ یک فرانسه
    پاری سن ژرمن - تولوز
    ۲۳:۳۰
  • شنبه ۳ آذر
    لیگ برتر انگلیس
    لسترسیتی - چلسی
    ۱۶:۰۰
  • جام حذفی ایران
    استقلال خوزستان - پیکان
    ۱۶:۴۵
  • سری آ ایتالیا
    هلاس ورونا - اینتر
    ۱۷:۳۰
  • بوندسلیگا آلمان
    بایرلورکوزن - هایدنهایم
    ۱۸:۰۰
  • بوندسلیگا آلمان
    دورتموند - فرایبورگ
    ۱۸:۰۰
  • لیگ برتر انگلیس
    آرسنال - ناتینگهام فارست
    ۱۸:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    استون ویلا - کریستال پالاس
    ۱۸:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    فولام - ولورهمپتون
    ۱۸:۳۰
  • سری آ ایتالیا
    آث میلان - یوونتوس
    ۲۰:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    منچسترسیتی - تاتنهام
    ۲۱:۰۰
  • لالیگا اسپانیا
    سلتاویگو - بارسلونا
    ۲۳:۳۰
ویژه سرپوش