مهمترین عناوین خبری
دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۳:۲۹ - ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۲۰۲۶۹۴
سایر ورزشها

علی اکبری: اگر سعودی‌ها واقعا جرات دارند با من مسابقه بدهند تا نشانشان دهم

علی اکبری,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش

«شکست تیم کشتی کج ایران در برابر سعودی در رقابت های WWE» تیتر بخش فارسی سایت «العربیه» برای خبری ورزشی است. آریا و خسرو داوری، برادران ایرانی مقیم آمریکا در عربستان سعودی مقابل «ناصر از مکه، حسین از مدینه، منصور از ریاض و فیصل از جده» قرار گرفتند به عنوان نمایندگان ایران! نماینده کشوری که ورزشی به نام کشتی کج به دلایل مختلفی از جمله خشونت و البته عدم استفاده از البسه مناسب درون مرزهایش ممنوع است و هیچ تیم و حتی نماینده ای را با پرچم خود به مسابقات این‌چنینی اعزام نمی کند.

اصلاحات محمد بن سلمان آل سعود سر و شکل عجیب و غریبی به خود گرفته، ولیعهد عربستان فارغ از حرکت همخوان مدرنیته و مدرنیسم قصد دارد هر چه محدودیت در کشورش بوده را بردارد و تفریحات جذاب اروپایی و آمریکایی را به قلمرو تحت حکومتش بیاورد. در این راستا به سراغ کمپانی WWE رفته؛ یک کمپانی که تعبیر نامش چیزی شبیه به «جُنگ جهانی کشتی» است.

این کمپانی به شدت پولساز، علاقه مندان زیادی دارد و سالن های مسابقاتش تقریبا تمام شب ها پر می شود اما طرفداران پر و پا قرص کشتی کج نیز می دانند بخش اعظمی از اتفاقاتی که درون رینگ رخ می دهد، نمایشی است و حتی در سناریوهایی از پیش نوشته شده، برنده و بازنده را مشخص می کنند تا به جذابیت شوهای خود بیفزایند. چهره های «face» (محبوب) یک شبه «heel» (منفور) می شوند و مسئولان کمپانی عظیم WWE هر بار سورپرایزهایی تازه رو می کنند؛ از کتک کاری ورزشکاران روی آمبولانس تا فوران فشفشه های کار گذاشته گوشه های رینگ.

عربستان قراردادی ۱۰ ساله با WWE امضا کرد تا به مدت یک دهه مسابقات مهم این کمپانی از جمله «WrestleMania» (مهم ترین مسابقات کشتی کج که سالی یک بار برگزار می شود) را در کشورش برپا کند؛ جشن گرفتن اتفاقی که WrestleManiaاش بیش از ۷۰ هزار نفر را به ورزشگاه می کشاند و بلیت هایش از ۶ ماه قبل به فروش می رسند، فرصت مناسبی برای عقده گشایی سعودی ها علیه ایرانیان بود.

دو برادر که اصلا در ایران زندگی نمی کنند به داخل رینگ می روند، خود را «شیر ایرانی» می نامند و رجزخوانی می کنند، پرچم ایران را هم گوشه رینگ نصب می کنند و بعد ۴ عربستانی با لباس شخصی! موش های ایرانی نما را به شکلی تحقیرآمیز شکست می دهند، البته شکست شاید کلمه مناسبی نباشد چرا که برادران داوری از رینگ به بیرون پرتاب می شوند.

نمایشی بودن این رشته ورزشی پیش از این بارها و بارها اثبات شده است، سیلی وین رونی، کاپیتان پیشین تیم ملی فوتبال انگلیس به «وید برت» یکی از معروف ترین آنهاست. شوی خنده دارتر زمانی رخ داد که دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در یکی از شب ها به سالن رفت و در حاشیه مسابقات، «وینس مک ماهون»، مدیر کمپانی را به باد کتک گرفت!

شایعات زیادی مطرح شد مبنی بر این که دو برادر ایرانی مقیم آمریکا مبلغ زیادی پول از عربستانی ها گرفته اند تا به شکلی تحقیرآمیز در خاک این کشور مقابل کشتی کج کاران میزبان تحقیر شوند تا شاید پیامی سیاسی در پوشش ورزش و سرگرمی البته با ابعاد گسترده برای دولت ایران بفرستند. نکته مهم دیگری که شائبه هدفمند بودن چنین انتخابی را تقویت می کند، نصب پرچم ایران در گوشه رینگ است.

در مسابقات کشتی کج که با کُری خوانی های زیادی همراه است، ورزشکارانی مانند «Rusev» و «Jack Swagger» با پرچم های روسیه و آمریکا وارد سالن می شوند و حتی پرچم های شان را در دست می گیرند و به اهتزاز نیز درمی آورند اما هیچ گاه پرچم روسیه را با وجود اختلافات شدید سیاسی در گوشه رینگ نمی گذارند تا با شکست «Rusev» به ولادیمیر پوتین و دولت روسیه دهن کجی کنند؛ کما اینکه بارها و بارها بعد از پیروزی «Rusev»، پرچم روسیه در ابعاد بزرگ از سقف مرتفع سالن پایین آمده و جشن پیروزی را برای کشتی کج کار روسیه ای، شیرین تر کرده است. این کار سعودی ها با پرچم ایران درواقع بیشتر نمایش یک حقارت بود.

رضا مددی، MMAکار فعال در سازمان معتبر UFC نیز نتوانست از توهین عربستانی ها عبور کند و پس از واکنش تند امیر علی اکبری در اینستاگرام نوشت: «سر درد گرفتم از این سیرک احمقانه. ما به هیچ قیمتی خریدنی نیستیم. مثل برادرم امیر علی‌اکبری، حاضرم با این عربستانی‌ها مبارزه کنم؛ هر ۴ نفرشان را با دست و پای شکسته از رینگ پرت کنم بیرون تا از مردم ایران عذرخواهی کنند.» او را با نام «Mad Dog» می‌شناسند؛ با وجود سال ها در زندگی در اروپا هنوز هم دل در گرو وطن دارد و پرچم ایران از دوشش جدا نمی شود و حتی با گوش سپردن به مداحی‌ها برای مبارزه آماده می شود. مددی نیز مانند علی اکبری اعلام آمادگی کرده تا «شیران» ایرانی واقعی را به سعودی هایی نشان دهد که ظاهرا در میدان جنگ واقعی، مرد مبارزه نیستند.

خشمٍ امیر

امیر علی اکبری، MMAکار نخستین فردی بود که به هتاکی عربستانی ها واکنش نشان داد. او ابتدا پستی در اینستاگرام منتشر کرد و با لحنی تند و تیز نوشت، سعودی ها را به مبارزه دعوت کرد. نایب قهرمان جهان که به شدت از اتفاق پیش آمده برافروخته بود، در این باره به همدلی گفت: «آدم نیستند اگر با من مبارزه نکنند. عربستانی ها دشمنی خود را با ما علنی کرده اند و از هر راهی که به فکرشان می رسد، می خواهند ما را عصبانی کنند. آن دو نفر را که اصلا ایرانی نمی دانم و معتقدم فقط به خاطر پول، به این مسخره بازی خفت بار تن دادند. فقط نمی توانم هضم کنم چطور کسی به خاطر پول می تواند به پرچمش پشت کند و تحقیر شدن کشورش را تاب بیاورد.»

علی اکبری، توهین عربستانی ها را بی جواب نمی گذارد چرا که نمی تواند چشمانش را روی درخواست های پر شمار مردم ببندد: «باور کنید به قدری پیام در اینستاگرام برایم آمده که نمی توانم همه را بخوانم اما تمام هموطنانم درخواست کرده اند، این توهین را بی جواب نگذارم و من هم همین کار را خواهم کرد. اگر واقعا جرات دارند هر ورزشکاری را که دل شان می خواهد انتخاب کنند و در هر نقطه از دنیا مسابقه ای ترتیب دهند تا نشان شان دهم «شیر ایرانی» کیست و پرچم ایران را باید در چه قله ای نصب کرد. البته مطمئنم در حدی نیستند که پیشنهادم را قبول کنند چون می دانند چه بلایی بر سرشان می آورم.»

مهدی فیضی‌صفت

hamdelidaily.ir
  • 35
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش