مهمترین عناوین خبری
دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۱:۴۵ - ۰۳ خرداد ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۳۰۰۶۳۰
سایر ورزشها

بودجه اعلام شده برخي فدراسيون‌ها از سوی كميته ملی المپيك عجيب به نظر مي‌رسد

بودجه‌های حيرت‌انگيز!

كميته ملی المپيك,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش

۲۳۷ ميليارد و ۷۷۶ ميليون ريال، بودجه‌اي است كه از سوي كميته ملي المپيك براي فدراسيون‌هاي ورزشي در سال ۹۷ در نظر گرفته شد. انتشار لیست بودجه‌های فدراسیون های مختلف ورزشی توسط کمیته ملی المپیک، واکنش‌های زیادی در جامعه ورزش در پی داشت. برخي اعتقاد دارند كه اين بودجه بسيار اندك است و هزينه‌هاي فدراسيون‌ها را تامين نمي‌كند؛ بنابراين در آينده به مشكلات عمده‌اي برمي‌خوريم.

 

برخي نيز معتقدند با اين كار، فدراسيون‌ها سراغ درآمدزايي خواهند رفت و بودجه دولتي را كمتر در اختيار خواهند داشت. تصور كنيد فدراسيون اتومبيلراني تنها ۵۵ ميليون تومان بودجه دريافت مي‌كند، فدراسيون پرورش اندام نيز به همين ميزان بودجه در اختيار دارد؛ سوال اصلي اينجاست كه اين فدراسيون‌ها چگونه بايد هزينه برگزاري مسابقات، همايش‌ها و حقوق كارمندان خود را تامين كنند؟ به همین دليل به سراغ سه فدراسیونی رفتیم که در این لیست كمترين بودجه را در اختيار دارند؛ البته هر سه فدراسيون روی این مساله تاکید داشتند که بودجه اصلی آن‌ها از طریق وزارت ورزش تامین می‌شود و بودجه کمیته ملی المپیک در واقع نوعی کمک به این فدراسیون‌هاست. به هر ترتيب جدول بودجه كميته ملي المپيك نشان مي‌دهد فدراسيون كشتي با دو ميلياردتومان بودجه (كه البته نسبت به دو سال گذشته نصف شده است) بيشترين بودجه را در اختيار دارد و فدراسيون اتومبيلراني و پرورش اندام با ۵۵ ميليون تومان كمترين دريافتي را خواهند داشت.

 

بودجه بدنسازي محبت است نه وظيفه!

ناصر پورعلی فرد/ ريیس فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام

رشته ما المپیکی نیست و بودجه ای که کمیته ملی المپیک برای ما در نظر می گیرد، درواقع یک محبت است. رشته ما نه در بازی‌های آسیایی حاضر است و نه در المپیک و این بودجه در واقع به این معناست که «فدراسیون بدنسازی، شما را فراموش نکرده ایم! ».

 

بودجه اصلی ما از وزارت ورزش است. ما برنامه های‌مان را به وزارت ارائه کرده ایم و کارشناسان وزارت طبق آن برنامه، بودجه را مشخص و پس از آن نماینده ما را برای امضای تفاهمنامه دعوت می کنند و در آنجا دو طرف بر سر مبلغي به تفاهم می‌رسند؛ بنابراین مبلغ دقیق آن هنوز مشخص نیست. سال گذشته طبق تفاهمنامه ای که با وزارت ورزش داشتیم، حدود ۹۰۰ میلیون به ما اختصاص داده شد و تا حدودي می‌توانم بگویم تمام این بودجه را دریافت کرده ایم. در مورد اینکه امسال درصد افزایش بودجه وزارت ورزش چقدر است، اطلاعی ندارم؛ البته فدراسیون‌هایی هستند که برای بازی های آسیایی آماده می‌شوند یا فوتبال که باید در جام جهانی شرکت کند ولي ما فقط مسابقات جهانی را پیش رو داریم؛ به همین دليل شاید نگاه ملی داشته باشند و بودجه این فدراسیون‌ها را در اولویت قرار دهند. فدراسیون ما جزو فدراسیون هایی است که پخش تلویزیونی ندارد و بازتاب رسانه‌ای زیادی نیز نداریم؛ بنابراین باید منابع درآمدی سوا از بودجه وزارت ورزش و کمیته المپیک داشته باشیم. بیشترین در آمد ما از قسمت آموزش به دست می‌آید و بخشی نیز در استان ها و توسط اسپانسرهای محلی تامین می شود.

 

بودجه‌مان كفاف اداره فدراسيون را نمي‌دهد

محمود صیدانلو/ ريیس فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی

بودجه فدراسيون اتومبيلراني ۵۵ ميليون تومان است و من در حال پیگیری هستم که علت تخصیص این مبلغ چه بوده است. شاید شاخص‌ها و دلایل خاصی دارند؛ البته در سال های گذشته نیز بودجه زیادی از کمیته المپیک نمی‌گرفتیم و بودجه ما زیر ۱۰۰میلیون بود. به نظرم امسال بحث ورزش‌های المپیکی و آسیایی مطرح بوده اما به هرحال قرار است در این مورد با ریاست و دبیر کمیته ملی المپیک صحبت کنم. بودجه‌ای را نیز براساس برنامه‌هایی که خواهیم داشت، از وزارت ورزش دریافت می‌کنیم.

 

سال گذشته مبلغی در حدود یک میلیارد و۲۰۰میلیون از وزارت ورزش دریافت کردیم اما امسال هنوز مشخص نیست چقدر به ما اختصاص می‌دهند. اینکه افزایش خواهد داشت یا خیر، دست وزارت ورزش است و ممکن است بر اساس اعتباراتش و با توجه به افزایش نرخ تورم، بودجه ما نیز درصدی افزایش داشته باشد. بودجه هایی که به ما تعلق می گیرد، بودجه پایه و حمایتی خوبی است اما با توجه به اینکه هزینه های ما خیلی فراتر از این بودجه هاست و این مبالغ کفاف کار ما را نمی دهند، با توجه به شرایط و ظرفیت های‌مان، مکانیزم هایی مانند برگزاری مسابقات مختلف داریم که به درآمد زایی برسیم و بتوانیم هزینه های فدراسیون را تامین کنیم. سال گذشته ما نزدیک به پنج میلیارد، چه نقدی و چه غیر نقدی، هزینه داشتیم و امسال نیز با توجه به شرایط اقتصادی، بدون شک هزینه های برگزاری مسابقات بیشتر خواهد شد.

 

از مخاطب و اسپانسر كمك مي‌گيريم

سيد محمود میرنوری/ دبیر فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی

كمبود بودجه و مشكلات مالي،‌ اتفاقي است كه همه با آن دست و پنجه نرم مي‌كنند. اين شرایط را همه فدراسیون ها دارند و باید با آن کنار آمد؛ البته این بودجه از جانب کمیته ملی المپیک است و از طرف وزارت ورزش نیز مبلغی در حدود یک میلیارد به ما تعلق خواهد گرفت. هرچند که آن مبلغ نیز خیلی بالا نیست اما به هرحال بخشی از هزینه‌های ما را تامین خواهد کرد. هر سال وزارت ورزش طبق تفاهمنامه‌ای که می‌نویسد، اين بودجه را حدود ۱۵ تا ۲۰ درصد افزایش می‌دهد. ما به جز این بودجه‌ها منابعی داریم تا بتوانیم درآمدزایی و هزینه‌های فدراسیون را پرداخت کنیم. به عنوان مثال مانند آنچه در همه جای دنیا مرسوم است، از ورزشکاران حق عضویت دریافت می کنیم.

 

درواقع بخشی از درآمد را از مخاطبان کوهنوردی در دوره‌های آموزشی و موارد دیگر تامین می‌کنیم که این روش توسط کشورهای صاحب نام کوهنوردی نیز اجرا می شود. پولی که از مخاطب گرفته می‌شود، در اصل برای خود مخاطب و در مسابقات خرج خواهد شد؛ البته مبلغ آن زیاد نیست و شاید حتی از بودجه‌ای که به ما تعلق می‌گیرد هم کمتر باشد اما به هرحال قسمتی از هزینه‌ها را تامین می‌کند. بخش از هزینه ها را نیز توسط اسپانسر تامین می‌کنیم. برای مثال سال گذشته اسپانسر کمک خوبی به ما کرد تا مسابقات آسیایی سنگ نوردی را در تهران برگزار کنیم. در کل درآمد ما قابل قیاس با ورزش‌های دیگر نیست اما سعی کرده ایم با روش کشورهایی مانند فرانسه، سوییس، آلمان و اتریش که از ورزشکاران برای خدمات مختلف یا شرکت در دوره های آموزشی حق عضویت می گیرند، کار کنیم.

 

من كه در دوره آموزشی‌اي در فرانسه شرکت کردم، ابتدا یک حق عضویت ۵۰ يورويي به فدراسیون فرانسه پرداخت کردم و پس از آن توانستم در دوره شرکت کنم. یعنی هزینه دوره آموزشی، سوای حق عضویت بود. ما نیز سعی کردیم با مبالغ کم این روش را در دوره‌های مختلف مربیگری داشته باشیم؛ البته این درآمد آنچنانی نیست اما می‌توانیم برای رشد و پیشرفت ورزش‌های صعودی از آن کمک بگیریم. ما دو نوع اعزام داریم. مسابقات قهرمانی جهان و قهرمانی آسیا، یک بخش است و مسابقات مسترکاپ که به نام جام جهانی برگزار می شود، بخش دیگر است. فوتبال هر چهارسال، یک جام جهانی دارد اما در سنگنوردی یا یخ نوردی می توان گفت هر سال، ۲۱ جام جهانی داریم. در همه جای دنیا، ورزشکارانی با هزینه شخصی در مسابقات مسترکاپ شرکت می‌کنند.

 

حتی در مورد مسابقات قهرمانی جهان یا آسیا نیز در بیشتر موارد فدراسیون‌ها پولی پرداخت نمی کنند و این باشگاه ها و ورزشکاران هستند که هزینه های لازم را می پردازند اما ما در مسابقات قهرمانی جهان یا آسیا، هزینه ها را به صورت کامل تقبل می‌کنیم و در برخی مسابقات مسترکاپ یا آزاد نیز این کار را انجام می‌دهیم. فدراسیون که هیچ، حتی وزارت ورزش نیز توان این را ندارد که در عرض ۶ یا ۷ ماه به ۲۱مسابقه پشت سر هم ورزشکار اعزام کند و هزینه تیم ها را بپردازد. واقعیت این است که با این بودجه ها کارمان سخت است اما تلاش می‌کنیم با مدیریت مسائل مالی، امور را پیش ببریم و برنامه‌های‌مان را اجرا کنیم تا سکوهایی را که در اختیار داشتیم، حفظ کنیم و آن‌ها را ارتقا بدهیم.

 

 

  • 13
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش