مهمترین عناوین خبری
دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۸:۴۶ - ۰۷ شهریور ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۶۰۱۷۱۱
سایر ورزشها

بهمن عسگری: طلای جهان و المپیک را برای کشورم می‌خواهم نه برای خودم

بهمن عسگری,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش

نهمین روز بازی‌های آسیایی جاکارتا روز دوشنبه با اتفاقات تلخ و شیرینش با کسب ۷ مدال رنگارنگ توسط ورزشکاران کشورمان به پایان رسید، از خداحافظی بهداد سلیمی، قهرمان وزنه‌ برداری کشورمان که تلخ‌ترین صحنه‌ها در آن رقم خورد تا کسب نخستین طلای ایران در دوومیدانی که باعث تعجب خیلی‌ها شد. علاوه بر این در نهمین روز برای تیم ملی کاراته هم اتفاق شیرینی رخ داد و این اتفاق شیرین کسب مدال طلا توسط بهمن عسگری بود.

 

کاراته‌کای وزن ۷۵- کیلوگرم کشورمان در رقابت با حریفان خود بدون دادن امتیازی به نمایندگان افغانستان، مغولستان، تایلند، چین و عربستان مدال طلای مسابقات را برگردن آویخت و نخستین مدال خوشرنگ کاروان ایران در نهمین روز از بازی‌ها را به دست آورد.

 

بهمن عسگری درخصوص کسب مدال طلا در بازی‌های آسیایی به خبرنگار «ایران» می‌گوید: «لطف خدا شامل حال من شد و در بازی‌های آسیایی توانستم در وزن ۷۵- کیلوگرم طلا بگیرم. پس از المپیکی شدن کاراته تمامی کشورها در حال تلاش هستند تا کاراته خود را به شرایط ایده‌آل برسانند و در المپیک در این رشته پرمدال هم مدال بگیرند. کاراته در تمام دنیا در حال رشد است بنابراین هیچ حریفی را نمی‌توان دست‌کم گرفت.»

 

کاراته کای وزن ۷۵- کیلوگرم کشورمان ادامه می‌دهد: «مربیانم پیش از آغاز مسابقات به من گوشزد کردند که هیچ کدام از حریفانم را دست‌کم نگیرم و من هم از ابتدا راهنمایی‌شان را جدی گرفتم و از همان اول با تمام قدرت و انرژی‌ام مبارزه کردم. با این روش در این مسابقات تمامی حریفانم را شکست دادم و به فینال رسیدم، در فینال هم رقابت سختی داشتم و در این مسابقه با تمرکز زیاد توانستم حریف عربستانی‌ام را با نتیجه ۵ بر صفر شکست دهم.»

 

او درخصوص این موضوع که حتی یک امتیاز هم به ۵ رقیب خود در این مسابقات نداد، می‌افزاید: «مسابقات کیفیت بالایی داشت و شرایط بدنی من فوق‌العاده بود، این موضوع باعث شد تا یک امتیاز هم به حریفانم ندهم. به اینجا آمدم تا بهترین عملکردم را نشان دهم و خدا را شکر عملکرد خوبی داشتم. مطمئناً هر کسی که عملکرد خوبی داشته باشد، مدال هم می‌گیرد.»

 

عسگری ادامه می‌دهد: «۴ سال برای کسب این مدال صبر کردم و در طول این ۴ سال چه از نظر آسیب دیدگی و چه از نظر شرایط تمرینی خیلی اذیت شدم. در طول این ۴ سال رنج‌ها و مشقت‌های بسیاری را تحمل کردم و به جرأت می‌گویم که طی چند سالی که گذشت، یک قدم هم از مسیرم خارج نشدم و روز به روز بهتر و بهتر شدم.» این کاراته‌کای طلایی ایران در بازی‌های آسیایی می‌گوید: «تمام تمرکزم روی کاراته بود و در این یک سال و نیم اخیر هم با حضور در تمامی مسابقات نتایج خوبی کسب کردم و در بازی‌های آسیایی هم به تلاشم ادامه دادم و مدال گرفتم.

 

ان‌شاءالله برای مسابقات بعدی بیشتر تلاش خواهم کرد. حدود ۲ هفته دیگر لیگ جهانی آلمان برگزار می‌شود و این مسابقات باید سکویی باشد برای کسب مدال در مسابقات جهانی اسپانیا که اهمیت زیادی دارد.» او با اشاره به این موضوع که اعضای تیم ملی برای کسب مدال بازی‌های آسیایی هم‌قسم شده بودند، می‌افزاید: «هم بچه‌های تیم و هم کادر فنی یکدل بودند. ۴ نفر از تیم مردان در این مسابقات حاضر شدیم و دوست داشتیم هر ۴ نفرمان طلا بگیریم و رکوردشکنی کنیم که متأسفانه این اتفاق نیفتاد. از این ۴ نفر ۲ طلا و ۲ برنز داشتیم که فکر می‌کنم عملکرد خوبی بود. البته مهدی‌زاده با ناداوری روبه‌رو شد و از مدال طلا بازماند، علاوه بر او پورشیب هم می‌توانست طلا بگیرد که متأسفانه این گونه نشد.»

 

عسگری که برای اولین بار بود در بازی‌های آسیایی شرکت می‌کرد، بیان می‌کند: «برای اولین بار در بازی‌های آسیایی حضور یافتم با وجوداین تجربه حضور در چنین میادینی را داشتم. ۲ بار قهرمان آسیا شدم و این تجربه به من کمک کرد در بازی‌های آسیایی به مدال برسم.» قهرمان کاراته بازی‌های آسیایی جاکارتا می‌گوید: «خوشبختانه در این مدت فدراسیون بخوبی از کاراته کاها حمایت کرد و این حمایت‌ها موجب شد تا نتایج خوبی رقم بخورد. به خودم ایمان داشتم و به خودباوری رسیدم که من می‌توانم در اینجا طلا بگیرم و خوشبختانه با کاری که روانشناس تیم روی ما انجام داده بود، من لحظه حضور روی سکوی قهرمانی جاکارتا را دیده بودم. از همه عوامل در فدراسیون و بخصوص کادر فنی تشکر می‌کنم که به من اعتماد کردند و حمایت‌های خوبی را از قهرمانان خود انجام دادند.»

 

او درخصوص کسب پانزدهمین مدال طلای کاروان ایران در بازی‌های آسیایی می‌افزاید: «پانزدهمین مدال طلای کاروان ایران را من کسب کردم و از این بابت هم خوشحالم هم ناراحت. خوشحالم از اینکه توانستم برای لحظاتی موجب شادی مردم کشورم باشم اما از این ناراحتم که از اندونزی عقب افتادیم. ان‌شاءالله سایر ورزشکاران به مدال طلا دست یابند و ما از میزبان بگذریم.»

 

عسگری بیان می‌کند: «برای من مهم‌ترین موضوع، برافراشته شدن پرچم کشورم در بالاترین نقطه است به همین دلیل طلای جهان و المپیک را برای کشورم می‌خواهم نه خودم. برای من مهم‌ترین موضوع افتخارآفرینی برای کشورم است و دوست دارم نام ایران سربلند باشد و به دنبال این نیستم که نام من بر سر زبان‌ها بیفتد.»

 

محمد محمدی سدهی

 

iran-newspaper.com
  • 12
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش