مهمترین عناوین خبری
دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۱:۲۴ - ۲۷ آذر ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۹۰۷۱۲۱
سایر ورزشها

ویشگاهی: جامعه کاراته دیگر سرپرست فدراسیون را نمی‌خواهد

جاسم ویشگاهی,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش
دارنده نشان طلای مسابقات جهانی گفت: اصلا حرف من این است، آشوری آدم خوب و با شخصیت، اما باید بدانیم که دیگر جامعه کاراته او را نمی‌خواهد.

به گزارش فارس، جاسم ویشگاهی بدون شک یکی از بهترین‌های کاراته ایران است که سال‌ها با پیراهن تیم ملی کشورمان در رویدادهای جهانی و آسیایی افتخار آفرینی کرده است. ویشگاهی طی چند سال گذشته راهی کشور سوئد شد و چند سالی نیز کاراته‌کاهای این کشور زیر نظر وی تمرین کردند. ویشگاهی پس از بازگشت به ایران برای مدت کوتاهی در دوران ریاست فرجی با فدراسیون همکاری کرد، اما خیلی زود با فدراسیون قطع همکاری کرد. امروز نیز برای روشن شدن افکار عمومی به بهانه جلسه داشتن تعدادی از قهرمانان بزرگ کاراته ایران با محمدرضا داورزنی معاون ورزش قهرمانی و حرفه‌ای به سراغ ویشگاهی رفتیم و برای دقایقی با او به گفت‌وگو پرداختیم. ویشگاهی با کسب ۲ مدال طلا و یک نقره رقابتهای کاراته بازیهای آسیایی و ۲طلا ،یک مدال نقره و یک برنز پیکارهای بزرگسالان جهان یکی از پرافتخارترین کاراته کای ایران محسوب می شود.

 

گفت‌وگوی خبرگزاری فارس با جاسم ویشگاهی را در ادامه می‌خوانید:

 

بازهم تغییرات در ریاست فدراسیون کاراته رخ داد، اما این بار طبق قانون بازنشسته ها فرجی ناچار شد با ریاست فدراسیون کاراته خداحافظی کند، به نظر شما آیا انتخابات ریاست فدراسیون کاراته تا پایان سال جاری برگزار شود؟

به نظر من هر چه سریع‌تر باید رئیس فدراسیون کاراته انتخاب شود، باید این اتفاق حتی قبل از پایان سال ۹۷ رخ دهد. ما کمتر از دو سال دیگر المپیک را در پیش داریم، کاراته برای اولین بار قرار است راهی المپیک شود و یکی از امیدهای اصلی مدال در المپیک است،‌ پس باید هر چه زودتر این فدراسیون سر و سامان بگیرد. البته تاسف بار ترین قسمت ماجرا این است که فدراسیون جهانی کاراته به ما پوزخند می‌زند. چون ریاست فدراسیون کاراته ایران هیچ وقت ثبات نداشته است. به همین دلیل ما هیچ وقت در کرسی فدراسیون جهانی هیچ پست و جایگاهی نداریم. در مقطعی پناهی رئیس فدراسیون کاراته یک پست داشت و در دروان ریاست سمندر نیز ریاست کرسی غرب آسیا را داشتیم اما این پست ها برای کشوری که همیشه در دنیا افتخار آفرین است کافی نیست!

 

بنظر شما انتخاب محسن آشوری به عنوان سرپرست فدراسیون کاراته تصمیم منطقی بوده است؟

در حال حاضر آشوری سرپرست فدراسیون کاراته است، او همیشه مدعی می‌شود روسای فدراسیون به او اجازه کار کردن را نمی‌دهند، حالا که سرپرست شده باید ببینیم چه کار میخواهد کند! او در این مدت کوتاه که سرپرست فدراسیون و همه کاره فدراسیون شده، باید ببینیم چه اتفاقاتی رخ خواهد داد. آشوری هیچ وقت به کسی اجازه نمی‌دهد که کار کند. دلیل این صحبت‌هایم این است که همه اهالی کاراته این موضوع را می‌داند، به عنوان مثال  زمانی که رئیس کمیته قهرمانان بودم، او اجازه نمی‌داد که من کار کنم. در پایان هم ناچار شدم به خاطر همین موضوع با فدراسیون قطع همکاری کنم.

 

زمانی که رئیس کمیته قهرمانان بودید، چه برنامه هایی برای کاراته داشتید؟

دو هدف بزرگ داشتم، ابتدا تلاشم این بود از لحاظ مالی به قهرمانان رسیدگی کنیم تا دغدغه مالی و دغدغه حضور در لیگ‌های جهانی را نداشته باشند و با توجه به حمایت مالی، در صورتی که فدراسیون نتواند آنها را اعزام کند، از منابع مالی‌ای که ما آنها را جذب می‌کنیم، کاراته‌کاها به مسابقات اعزام شوند. هدف دوم، اعزام قهرمانان بزرگ کاراته ایران به استانهای مختلف بود، حضور این قهرمانان در استان های مختلف برای کاراته‌کاهای مبتدی و نیمه‌ حرفه‌ای در شهرستان‌ها انگیزه می‌شد، این حرکت علاوه بر ایجاد انگیزه بین کارته کاهای تمام استان‌ها باعث رقابت بین تمام مسئولان استان‌ها می‌شد، حتی استان‌هایی که خنثی بودند هم در زمینه رشد و پرورش کاراته کا فعال می‌شدند. برای استارت کار با استان آذربایجان تمام هماهنگی‌ها لازم را انجام دادیم، اما آشوری رئیس سازمان تیم‌های ملی اجازه نداد این اتفاق رخ دهد و همه چیز را کنسل کرد!

 

در مقطعی که فرجی رئیس فدراسیون کاراته بود قرار بر این بود شما دبیر سازمان تیم‌های ملی شوید، چه اتفاقی رخ داد که پیشنهاد رئیس فدراسیون وتو شد؟

زمانی که آشوری رئیس سازمان تیم‌های ملی بود، فرجی به او گفته بود ویشگاهی باید دبیر سازمان تیم‌های ملی شود، اما با توجه به اینکه آشوری از لحاظ فنی ۵ درصد هم به توانایی‌های فنی من نزدیک نیست، احساس خطر کرده بود و  اجازه نداد این کار رخ دهد. به هر حال او از یک سبک غیرکنترلی به سبک کنترلی آمده و توان فنی در سبک کنترلی را ندارد که بخواهد به کسی ارائه کند. سبقه هر کسی مشخص است. به نظر من رئیس سازمان تیم‌های ملی باید کسانی را زیردست می‌داشت که از نظر فنی بتوانند به او کمک کنند، اما چون آشوری می‌دانست از نظر فنی من به قدری می‌دانم که او در مقابل من عاجز است و هیچ حرفی برای گفتن در مسائل فنی ندارد، به همین دلیل اجازه نداد این اتفاق رخ دهد. در آن مقطع من از مهدی عموزاده و دیگر دوستان در زمانی که با فدراسیون همکاری می‌کردم خواستم به تیم ملی کمک کنند، اما دبیر فدراسیون اجازه این کار را نداد.کتیرایی، عموزاده، خمامی و بهنام‌فر از همه این نفرات خواستم به من کمک کنند، اما آنها می‌دانستند که اگر ورود کنند، از طرف آشوری تخریب می‌شوند. 

 

به نظر شما چه کسی رئیس فدراسیون کاراته می‌شود؟

ابتدا باید به این نکته اشاره کنم، آشوری هر جا نشسته و بلند شده مدعی شده من کاری می‌کنم اسم این قهرمانان کاراته برای همیشه از یادها برود، سؤال ما این است، مگر قحط الرجال است که تمام پست‌های کاراته را تنها یک نفر تصاحب کند؟ گویا آشوری فراموش کرده یک دوربین عکاسی به دست می‌گرفت و به دنبال ما می‌دوید تا از ما عکس بگیرد، حال چطور شده که او برای کاراته ایران تصمیم می‌گیرد؟ حالا نیز همین فرد برای انتخابات ریاست فدراسیون کاراته، مهندسی می‌کند تا فرد مورد علاقه خود را به عنوان رئیس انتخاب کند. ما گزینه های خوبی هم برای ریاست فدراسیون کاراته داریم. من در یک مقطع از یک مربی و یک بازیکن تیم ملی سؤالی پرسیدم، سوالم این بود که آیا زمانی که سید حسن طباطبایی سرپرست فدراسیون کاراته بود، به شما بد گذشت؟ خوشبختانه هم بازیکن و هم مربی مدعی شدند ما در آن مقطع بهترین اردوها را از همه لحاظ در اختیار داشتیم، من هم به آنها گفتم پس در نبود آشوری هیچ اتفاق منفی برای کاراته رخ نداد،‌ تمام این صحبت‌ها نشان می‌دهد نبودن آشوری در کاراته نشان می‌دهد که هیچ اتفاق بدی برای فدراسیون رخ نمی‌دهد و همه چیز سر جای خودش قرار می‌گیرد.

 

شما از او انتقاد میکنید اما او همه جا مدعی می‌شود که جاسم مثل برادرزاده من است، آیا این تعریف‌ها برای بدست آوردن دل شما است؟

آشوری همه جای می‌گوید جاسم عین برادرزاده من است، اما من و امثال بنده سرپرست فدراسیون کاراته را قبول نداریم، او باید این موضوع را بداند، اگر پدرم در جایگاه آشوری بود و این اشتباهات و این عملکرد را نیز داشت، قطعا از روی پدرم هم عبور می‌کردم. سوال جامعه کاراته این است، آرین‌خو،‌ سلیمی، عموزاده،‌ شاطرزاده، کتیرایی، عبدالحسینی،‌ خمامی،‌ روحانی و بهنام‌فر کجای کاراته ایران هستند؟ شاید در مقطعی مربی تیم ملی بودند، اما جایگاه اصلی آنها در کاراته کجاست؟ چرا ما باید در حال حاضر در تیم ملی دغدغه اعزام داشته باشیم؟! 

 

آیا قبول دارید که تغییرات اخیر در راس فدراسیون کاراته باعث شد که تیم ملی فرصت حضور در لیگ‌های جهانی را از دست بدهد؟ 

ما مسابقات ژاپن، چین، شیلی را از دست دادیم، در واقع هر رقابتی را که از دست می‌دهیم، جایگاه کاراته‌کاهای کشورمان در رنکینگ جهانی سقوط می‌کند، در مقطعی که تغییرات در رأس فدراسیون کاراته جدی شد، جنگ برای رسیدن به قدرت بود و نشستن به جایگاه سرپرستی، به همین دلیل سفرهای تیم ملی فراموش شد. آقایان پیش خود می‌گفتند اعزام‌ها که مهم نیست، مهم رسیدن به صندلی قدرت است، به همین دلیل هم ما لیگ‌های جهانی را به همین راحتی از دست دادیم، نباید فراموش کنیم هشت نفر کلا به المپیک می‌روند، پس باید از حالا تلاش کنیم، نباید به خاطر منافع شخصی، کاراته کشورمان و منافع ملی را فدای منافع شخصی کنیم.

 

آیا قبول دارید که دخالت‌های زیادی از سوی دبیر فدراسیون و برخی دیگر از مردان در بخش بانوان ایجاد می‌شود؟

ما مدیر فنی بانوان داریم، چرا آقایان در اسپانیا در ارنج تیمی دخالت می‌کردند؟ ما دروغ می‌گوییم؟ بانوان که هستند شهادت بدهند. اصلا حرف من این است، آشوری آدم خوب و با شخصیت، اما باید بدانیم که دیگر جامعه کاراته او را نمی‌خواهد، او حدودا هفتاد سالش است و تحت عمل جراحی قلب قرار گرفته و زمان بازنشستگی او فرارسیده است، آشوری دوران بازنشستگی‌اش فرارسیده و بهتر است به خانه برود و به فکر قلبش باشد و استراحت کند. 

 

شنیده شده اخیرا تعدادی از قهرمانان بزرگ کاراته جلسه‌ای را با معاون وزیر ورزش داشته‌اند که شما نیز یکی از این نفرات بوده‌اید، موضوع جلسه با معاون وزیر چه بوده؟

بله، تعدادی از مدال‌آوران جهانی جلسه‌ای را در وزارت ورزش و جوانان با داورزنی معاون وزیر ورزش داشتیم، ما تمام مسائل را آنچه که نیاز بود را به داورزنی گفتیم، البته مطمئن شدیم که اطلاعات دوستان بیشتر از ما است و هر آنچه که برای موفقیت کاراته نیاز بود را به داورزنی گفتیم، آنها نیز می‌دانند چه کار کنند، امیدوارم با برنامه‌ریزی که انجام دادند و با نظارتی که خواهند داشت، در انتخابات ریاست فدراسیون کاراته با تمام دقت، تمام مسائل را زیرنظر داشته باشند. در هر صورت جلسه بسیار خوبی با داورزنی داشتیم و ان‌شاءالله که تأثیرگذار خواهد بود. 

 

 

  • 12
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش