جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۰۲:۴۵ - ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۲۰۳۷۸۳
سایر ورزشها

گلایه مدال‌آوران بازی‌های آسیایی و پاراآسیایی از خلف وعده مسئولان/ سکه‌ها دوباره تبدیل به حواله شد؟

مدال‌آوران بازی‌های آسیایی و پاراآسیایی,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش
شماری از مدال‌آوران بازی‌های آسیایی و پاراآسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا از تعویق در پرداخت پاداش این دو رویداد و تبدیل آن از سکه به حواله گلایه کردند.

به گزارش تسنیم، حدود ۷ ماه از برگزاری بازی‌های آسیایی و پس از آن نیز بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا می‌گذرد؛ دو رویدادی که ورزشکاران کشورمان در آنها خوش درخشیدند و توانستند مدال‌های زیادی کسب کنند.

 

در بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ کاروان کشورمان موفق به کسب ۲۰ طلا، ۲۰ نقره و ۲۲ برنز شد و در رده ششم جدول مدالی قرار گرفت. در بازی‌های پاراآسیایی هم کاروان ایران ۵۱ طلا، ۴۲ نقره و ۴۳ برنز به دست آورد تا برای نخستین بار در رده سوم این بازی‌ها قرار بگیرد.

 

پیش از اعزام کاروان‌های ایران، مسئولان ورزش کشورمان و در راس آن وزارت ورزش و جوانان اعلام کردند که به نفراتی که طلا بگیرند ۱۶۰ سکه، نقره ۸۰ سکه و برنز ۴۰ سکه تعلق می‌گیرد. همچنین به مدال‌آوران در رشته‌های تیمی نصف این پاداش اهدا می‌شود. اعلام این موضوع موجی از خوشحالی را در بین ورزشکاران به وجود آورد تا آنها با انگیزه بسیار بیشتری به تلاش خود ادامه دهند. این تلاش‌ها مثمر ثمر نیز واقع شد و خوشبختانه کاروان‌های اعزامی موفق ظاهر شدند.

 

پس از برگزاری این دو رویداد در اندونزی، ورزشکارانی که روی سکو رفته بودند، برای دریافت پاداش‌ها لحظه‌شماری می‌کردند؛ اتفاقی که تا امروز هنوز رخ نداده و این انتظار همچنان ادامه دارد. در همین راستا شنیده می‌شود که قرار است این پاداش‌ها به زودی پرداخت شود که قطعاً این موضوع خوشحالی مدال‌آوران را به دنبال دارد، اما قرار نیست پاداش‌ها به صورت سکه باشد. گفته می‌شود پاداش‌ها از سکه تبدیل به حواله و پول شده و همین موضوع ناراحتی ورزشکاران را به دنبال داشته است.

 

تبدیل شدن پاداش سکه‌ای به حواله و پول پیش از این در ورزش ایران سابقه‌ داشته است. سال گذشته قرار بود پاداش ورزشکاران به صورت سکه باشد، اما پس از کش و قوس‌های فراوان در نهایت تبدیل به پول شد؛ پولی کمتر از قیمت اصلی سکه‌ها. باید باید منتظر بمانیم و ببینیم این بار قرار است چه اتفاقی برای پادا‌ش‌ها رخ دهد. در صورتی که سکه‌ها تبدیل به حواله شوند، به احتمال فراوان موجی از بی‌انگیزگی در بین ورزشکاران ایجاد خواهد کرد. این موضوع اعتراض ورزشکاران را در پی داشته است

 

تبدیل شدن سکه به حواله و از بین رفتن زحمات چهار ساله

وحید سعادت‌پور ملی‌پوش بسکتبال با ویلچر، درباره شرایط پرداخت پاداش مربوط به قهرمانی تیم ملی بسکتبال با ویلچر در بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۱۸ به خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، گفت: شنیده‌ایم که قرار است به جای سکه، به ما حواله یا پول داده شود که این موضوع اعضای تیم ملی را دچار استرس کرده است. این موضوع هنوز رسمی نشده، اما شنیده‌ایم که مسئولان تصمیم لازم در این باره را گرفته‌اند. این موضوع را یکی از مسئولان وزارت ورزش که به تمرین تیم ملی آمده بود، عنوان کرد.

 

وی با تاکید بر خراب شدن روحیه ملی‌پوشان پس از خبر تبدیل شدن پاداش سکه‌ای به حواله یا پول گفت: در تیم ملی چند تازه داماد داریم که واقعاً ناراحت هستند، چرا که روی این سکه‌ها حساب کرده بودند. در واقع همه ما روی سکه‌ها حساب کرده بودیم. فکر می‌کردیم که می‌توانیم با دریافت سکه‌ها، نزدیک به ۴۰۰ میلیون درآمد داشته باشیم، اما حالا اگر پاداش‌ها به صورت حواله یا پول باشد، نهایتاً ۱۶۰ میلیون تومان پول به ما می‌رسد. این پول با توجه به گرانی‌های اخیر و بالا رفتن قیمت خانه، فقط می‌تواند برای رهن خانه هزینه شود.

 

ملی‌پوش بسکتبال با ویلچر عنوان کرد: اگر پاداش سکه‌ای تبدیل به حواله یا پول شود، زحمات چهار ساله‌مان از بین می‌رود.

 

چیزی خارج از حق‌مان را نمی‌خواهیم

فرهاد کهریزی دارنده مدال برنز دوی ۴۰۰ متر در بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا هم در این باره به تسنیم گفت: اوضاع که خوب نیست. من نه تنها از طرف خودم، بلکه از طرف دیگر ورزشکار حوزه دوومیدانی این حرف‌ها را مطرح می‌کنم. با دست خالی نمی‌توان جنگید. ما تا الان جنگیده‌ایم، اما ادامه آن ممکن نیست. هر روز خبر ضد و نقیضی درباره چگونگی پرداخت پاداش بازی‌های پاراآسیایی مطرح می‌شود که ما را نگران می‌کند. انتظارات باید دو طرفه باشد، اما یک‌طرفه است. ما وظیفه‌مان را انجام دادیم و به مدال رسیدیم و پرچم ایران را بالا بردیم، اما مسئولان هنوز ادای دین نکرده‌اند.

 

وی ادامه داد: نمی‌دانیم باید در این باره با چه کسی حرف بزنیم. در دیداری که با مقام معظم رهبری داشتیم، در این باره صحبت کردیم و ایشان خطاب به وزیر ورزش گفتند «قولی که داده‌اید، انجام بدهید».

 

مدال‌آور ایران در بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا عنوان کرد: من هزینه مربی، باشگاه، مکمل، پوک و خوراک را خودم می‌دهم. اگر قرار باشد به جای سکه به ما پول یا حواله بدهند، نمی‌دانم چه کار کنم. اگر ۴۰ سکه تبدیل به پول شود، نزدیک به ۸۰ میلیون خواهد شد. من مجرد هستم، اما سرپرست خانواده محسوب می‌شوم و باید خرج سایر اعضای خانواده را هم بدهم. درست است که آنها در این وضعیت درک می‌کنند و حرف نمی‌زنند، اما تحت فشار هستند.

 

کهریزی گفت: چیزی خارج از حق‌مان را نمی‌خواهیم. وظیفه‌مان این بود که برای بالا بردن پرچم ایران بجنگیم و حالا امیدواریم مسئولان به قول‌شان عمل کنند. به قول یکی از ورزشکاران، آیا مسئولان هم می‌توانند بدون دریافت چند ماه حقوق زندگی کنند؟

 

وی با اشاره به شرایط حسین کیهانی دونده ملی‌پوش کشورمان خاطرنشان کرد: همه به یاد دارند که کیهانی چه افتخار بزرگی کسب کرد، اما عدم رسیدیگی و پرداخت پاداش‌ها به او در مسابقات قهرمانی آسیا ضربه زد و باعث پایین آمدن انگیزه‌اش شد.

 

کهریزی در پایان گفت: پس از کسب مدال، نگاه جامعه به مدال‌آوران عوض شد. مردم فکر می‌کنند پاداش‌ها را گرفته‌ایم، اما شرایط کنونی را درک نمی‌کنند. ما الان نیاز به درک مسئولان داریم.

 

ادامه ورزش با امید نقد شدن سکه‌ها

فرود ظفری یکی دیگر از مدال‌آوران ایران در اندونزی بود. وی در بازی‌های آسیایی و در رشته ووشو موفق به کسب مدال نقره شد و طبق شرایط اعلام شده، باید ۸۰ سکه به او تعلق یابد. ظفری در این باره به خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم گفت: مسئولان قول داده بودند که سکه بدهند، اما شنیده‌ام این پاداش تبدیل به حواله یک میلیون و ۸۵۰ هزار تومانی شده است. امیدوار به دریافت سکه بودم و با امید رسیدن به آن بود که به تلاشم ادامه می‌دهم. قطعاً این موضوع بر روحیه ورزشکاران تاثیر منفی می‌گذارد و امیدوارم مسئولان توجه بیشتری در این باره داشته باشند.

 

زیر حرف‌شان زده‌اند؛ ناامید هستیم

عرفان آهنگران ملی‌پوش ووشوی ایران که موفق به کسب مدال طلا در بازی‌های آسیایی شد، در این باره خبرگزاری تسنیم گفت: تبدیل شدن سکه به حواله یک بدقولی تمام عیار است. سال گذشته در مراسمی که رئیس جمهور و وزیر ورزش حضور داشتند، قول سکه داده شد. به اندونزی رفتیم و با بهترین نتیجه برگشتیم، اما مسئولان هنوز به قول‌شان عمل نکرده‌اند. ما ورزشکار حرفه‌ای هستیم که به جز ورزش، کار دیگری بلد نیستیم. امیدوارم همان قول قبلی محقق شود.

 

وی ادامه داد: درست است که قیمت سکه از سال گذشته تا امسال زیاد شده، اما همه چیز گران شده است. من با سایر ورزشکاران که صحبت کرده‌ام، آنها نیز ناراحت و ناامید هستند. باور کنید هدف ما پول نیست و به دنبال افتخارآفرینی برای ایران هستیم، اما مسئولان باید مسائل دیگر را هم در نظر بگیرند تا با فراق خاطر به فکر مدال باشیم. همه از این خلف وعده‌ها ناراحت هستیم و امیدوارم که پاداش‌ها به صورت سکه باشد.

 

 

  • 14
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • جمعه ۲ آذر
    جام حذفی ایران
    تراکتور - گل گهرسیرجان
    ۱۵:۰۰
  • جام حذفی ایران
    فرد البرز - خیبر خرم آباد
    ۱۶:۱۵
  • جام حذفی ایران
    شناورسازی قشم - مس رفسنجان
    ۱۷:۳۰
  • جام حذفی ایران
    پارس جنوبی جم - سپاهان
    ۱۷:۴۵
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    الفیحا - الاهلی عربستان
    ۱۸:۲۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    النصر - القادسیه
    ۲۰:۳۰
  • بوندسلیگا آلمان
    بایرن مونیخ - آگزبورگ
    ۲۳:۰۰
  • لیگ یک فرانسه
    پاری سن ژرمن - تولوز
    ۲۳:۳۰
  • شنبه ۳ آذر
    لیگ برتر انگلیس
    لسترسیتی - چلسی
    ۱۶:۰۰
  • جام حذفی ایران
    استقلال خوزستان - پیکان
    ۱۶:۴۵
  • سری آ ایتالیا
    هلاس ورونا - اینتر
    ۱۷:۳۰
  • بوندسلیگا آلمان
    بایرلورکوزن - هایدنهایم
    ۱۸:۰۰
  • بوندسلیگا آلمان
    دورتموند - فرایبورگ
    ۱۸:۰۰
  • لیگ برتر انگلیس
    آرسنال - ناتینگهام فارست
    ۱۸:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    استون ویلا - کریستال پالاس
    ۱۸:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    فولام - ولورهمپتون
    ۱۸:۳۰
  • سری آ ایتالیا
    آث میلان - یوونتوس
    ۲۰:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    منچسترسیتی - تاتنهام
    ۲۱:۰۰
  • لالیگا اسپانیا
    سلتاویگو - بارسلونا
    ۲۳:۳۰
ویژه سرپوش