جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۰۹:۴۶ - ۰۲ تير ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۴۰۰۴۱۸
سایر ورزشها

انتخابی تیم ملی بوکس؛ شاید بهترین در تاریخ؛ ضعیف اما جذاب و پرتماشاگر

تیم ملی بوکس ایران,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش

انتخابی تیم ملی بوکس برای معرفی نفرات اعزامی به مسابقات جهانی روسیه بدون شک یکی از بهترین مسابقاتی بود که در تاریخ بوکس ایران تا قبل از این برگزار شده بود؛ مسابقاتی که با استقبال بی‌نظیر تماشاگران روبه‌رو شد تا این سوال مهم را به‌وجود بیاورد که چرا مسابقات داخلی تا قبل از این به این شکل برگزار نمی‌شد؟ مسابقاتی که علاوه بر تیم ملی، دستاوردهای مهمی را برای فدراسیون بوکس هم به‌همراه داشت و احتمالا باعث شده حسین ثوری رییس فدراسیون بوکس متوجه ظرفیت نهفته در این ورزش شده باشد؛ چیزی به نام تماشاگر و علاقه‌مند که بسیاری از رشته‌های ورزشی حسرت داشتن آن را دارند اما در بوکس مردم بدون هیچ تبلیغی و با کمترین امکانات خودشان را به سالن قدیمی و محقر شهید محمد‌ابراهیم همت رساندند تا از نزدیک شاهد رقابت جذاب انتخابی تیم ملی بوکس باشند.

انتخابی تیم ملی بوکس به خواست سرمربی تیم ملی یعنی علیرضا استکی بر خلاف دوره‌های قبل این‌بار با حضور تماشاگران و در سالن محقر شهید محمدابراهیم همت برگزار شد؛ سالنی که مدت‌ها محل تمرین تیم‌های ملی بود اما این‌بار میزبان انتخابی تیم ملی شده بود.

سالن دایره‌ای شکل که داخل مجموعه ورزشی شهید شیرودی و در کنار فدراسیون بوکس قرار دارد. یک رینگ در وسط این سالن دایره‌ای قرار دارد و دور تا دور این رینگ را سکوهای سیمانی که پر از تماشاگر بود، گرفته است. میهمانان ویژه این مسابقه که غالبا از پیشکسوتان این رشته بود همانند تماشاگران پولدار مسابقات بوکس حرفه‌ای که بلیت صندلی‌های کنار رینگ را خریداری می‌کنند، کنار رینگ نشسته بودند تا رقابت سرمایه‌های بوکس را به نظاره بنشینند. استقبال تماشاگران به‌نحوی بود که جا برای نشستن به‌سختی گیر می‌آمد و در بعضی از قسمت‌ها علاقه‌مندان ایستاده نظاره‌گر مسابقات بودند. این همه تماشاگر برای بوکس تا قبل از این کجا بودند؟ چرا تا به حال دیده نشده بودند؟ چنین انتخابی در ۴۰ سال اخیر سابقه نداشته و این یک اتفاق مهم برای ورزشی است که روزی به‌طور مخفیانه در زیرزمین‌ها برگزار می‌شد. این انتخابی شاید تولد جدیدی برای این رشته باشد.

پدیده‌ای که شکست خورد

شکست سجاد محمدپور در مسابقه فینال وزن ۵۷ کیلوگرم نخستین شگفتی مسابقات بود. او در یک رقابت عجیب و باورنکردنی مقابل دانیال شه‌بخش شکست خورد. محمدپور چند سال قبل به‌عنوان پدیده بوکس ایران معرفی شده بود اما در فینال این مسابقات نتوانست انتظارات را برآورده کند و در نهایت با شکست به عنوان دومی مسابقات رسید. قبل از او امید احمدی‌صفا در وزن ۵۲ کیلوگرم مقابل محمدزاده به برتری رسیده بود و نخستین چهره مطرح تیم ملی بود که برنده از روی رینگ بیرون آمد. البته وضع برنده‌های تیم ملی هم از بازنده‌ها خیلی بهتر نبود که همین باعث نگرانی است که در مسابقات جهانی روسیه چه اتفاقی قرار است رخ بدهد؟

ملی‌پوشان ناآماده

مسلم مقصودی در وزن ۶۳ کیلوگرم، سجاد کاظم‌زاده در وزن ۶۷ کیلوگرم و شاهین موسوی در وزن ۷۵ کیلوگرم دیگر ملی‌پوشان تیم ملی بودند که مقابل رقبای خود به برتری رسیدند، اما با این حال یک سوال مهم را برای علاقه‌مندان به بوکس به‌وجود آوردند که چرا برخی از ملی‌پوشان با وجود حضور بلندمدت در اردوها تا این اندازه ضعیف و ناتوان حاضر می‌شدند؟ این نفرات علاوه بر اینکه مدت زمان زیادی است در اردوها حضور دارند، برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا در یک سال اخیر تقریبا ۱۰ تورنمنت بین‌المللی را تجربه کردند، اما با وجود این همه حضور در مسابقات بین‌المللی چرا باید این تیم تا این اندازه ضعیف و ناتوان باشد؟ آیا نباید پرسید در دو، سه سال گذشته کادر فنی تیم ملی با این تیم چه کرده است؟

 بازگشت درخشان

بازگشت درخشان احسان روزبهانی به تیم ملی بوکس حتما بعد از استقبال پرشور تماشاگران مهم‌ترین اتفاق رقابت‌های انتخابی تیم ملی بوکس بود. احسان روزبهانی در وزن ۸۱ کیلوگرم در حالی سه مسابقه در انتخابی تیم ملی برگزار کرد که دو مسابقه را با ناک‌اوت پشت سر گذاشت. احسان روزبهانی متولد دوم تیرماه است و او دو روز قبل از تاریخ تولدش، بار دیگر در تیم ملی متولد شد.

مسابقه او در فینال انتخابی تیم ملی بسیار زیبا و دیدنی بود. رقیب او حسین طاهری بود که اتفاقا خوب هم مبارزه می‌کرد و از گارد پایین احسان خوب استفاده می‌کرد، اما یک لحظه غرق در مشت‌های خوبی که به احسان زده بود، شد و یک هوک سنگین از احسان دریافت کرد. این ضربه چنان این بوکسور تازه‌وارد را به‌هم ریخت که برای هوشیاری کاملش زمان زیادی صرف شد و در نهایت دست احسان به‌عنوان برنده بالا رفت. احسان روزبهانی با همه فراز و نشیب‌هایی که داشته برنده بوکس ایران به حساب می‌آید و در همین مسابقات هم از لحظه ورود به رینگ مورد تشویق تماشاگران قرار گرفت تا زمانی که سالن را ترک کرد.

سطح فنی بوکس، متوسط رو به پایین

انتخابی تیم ملی بوکس اگر به‌خاطر حضور پرشور تماشاگران جذاب و دیدنی شده بود، اما به‌نظر ضعف‌های فراوانی را رو کرد. به‌وضوح مشخص بود این تیم برای رسیدن به یک اندازه متوسط هم خیلی زمان برای کار کردن نیاز دارد. حضور در اردوها و تورنمنت‌های خارجی باید در دستور کار این تیم قرار بگیرد. رییس فدراسوین بوکس باید شرایطی را فراهم کند که این تیم بتواند تورنمنت‌های زیادی را پشت سر بگذارد تا شاید بتوان به کسب سهمیه حضور در بازی‌های المپیک ۲۰۲۰ امیدوار بود. مسابقات جهانی بوکس که شهریور برگزار می‌شود خوشبختانه از گزینشی المپیک خارج شد، اما از سال آینده مسابقات متعددی برگزار می‌شود که سهمیه المپیک در آنها توزیع می‌شود. نیاز است فدراسیون برای حضور قدرتمند در این مسابقات برنامه‌ریزی کند تا برای توکیو در کسب سهمیه و مدال تلاش کند.

آغاز تمرینات تیم ملی برای جهانی روسیه

دعوت از ۱۶ بوکسور به اردو 

با برگزاری مسابقات انتخابی تیم ملی بوکس نفرات برتر برای حضور در اردوهای آتی تیم ملی معرفی شدند. پس از برگزاری سه روز مسابقه انتخابی با حضور ۴۰ بوکسور، سرانجام ۱۶ بوکسور به عنوان نفرات برتر برای حضور در اردوهای آتی تیم ملی بزرگسالان بوکس کشور برگزیده شدند. در وزن۵۲  کیلوگرم امید احمدی‌صفا و امین محمدزاده، در وزن ۵۷ کیلوگرم سجاد محمدپور و دانیال شه‌بخش، در وزن ۶۳ کیلوگرم مسلم مقصودی و سجاد عبادی‌پور، در وزن ۶۹ کیلوگرم دانا اسماعیل‌زاده و سجاد کاظم‌زاده، در وزن ۷۵ کیلوگرم شاهین موسوی و سینا صفدریان، در وزن ۸۱ کیلوگرم حسین طاهری و احسان روزبهانی، در وزن ۹۱ کیلوگرم یزدان احمدی و محمد شوریان و در وزن ۹۱+ کیلوگرم رضا مرادخانی و ایمان رمضان‌پور نفرات دعوت شده به اردوی تیم ملی هستند.

واکنش ثوری به جعل نام خلیج فارس در سایت کنفدراسیون آسیا:

لازم باشد مسابقات نونهالان را تحریم می‌کنیم

رییس فدراسیون بوکس با اعلام اعتراض رسمی به جعل نام خلیج فارس در سایت کنفدراسیون بوکس آسیا می‌گوید، شخصاً پیگیر این موضوع است و کوتاه نمی‌آید. حسین ثوری، رییس فدراسیون بوکس ایران در خصوص اینکه گفته می‌شود کنفدراسیون بوکس آسیا در تبلیغاتش برای برگزاری مسابقات بوکس قهرمانی نونهالان آسیا در صفحه رسمی خود از نام جعلی خلیج عربی به جای خلیج فارس استفاده کرده است، می‌گوید: «کاملاً این موضوع را از طریق حراست وزارت ورزش و جوانان پیگیری کرده‌ام.

اگر قرار باشد در این مسابقات از چنین نام جعلی برای خلیج همیشه فارس استفاده شود ایران در مسابقات قهرمانی نونهالان آسیا شرکت نمی‌کند.» ثوری ادامه می‌دهد: «ضمناً باید بگویم که خلیج فارس هویت دینی و ملی ما ایرانی‌ها است. من شخصاً پیگیر این موضوع هستم و یک لحظه هم کوتاه نمی‌آییم.»

محسن وظیفه

iran-varzeshi.com
  • 15
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • جمعه ۲ آذر
    جام حذفی ایران
    تراکتور - گل گهرسیرجان
    ۱۵:۰۰
  • جام حذفی ایران
    فرد البرز - خیبر خرم آباد
    ۱۶:۱۵
  • جام حذفی ایران
    شناورسازی قشم - مس رفسنجان
    ۱۷:۳۰
  • جام حذفی ایران
    پارس جنوبی جم - سپاهان
    ۱۷:۴۵
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    الفیحا - الاهلی عربستان
    ۱۸:۲۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    النصر - القادسیه
    ۲۰:۳۰
  • بوندسلیگا آلمان
    بایرن مونیخ - آگزبورگ
    ۲۳:۰۰
  • لیگ یک فرانسه
    پاری سن ژرمن - تولوز
    ۲۳:۳۰
  • شنبه ۳ آذر
    لیگ برتر انگلیس
    لسترسیتی - چلسی
    ۱۶:۰۰
  • جام حذفی ایران
    استقلال خوزستان - پیکان
    ۱۶:۴۵
  • سری آ ایتالیا
    هلاس ورونا - اینتر
    ۱۷:۳۰
  • بوندسلیگا آلمان
    بایرلورکوزن - هایدنهایم
    ۱۸:۰۰
  • بوندسلیگا آلمان
    دورتموند - فرایبورگ
    ۱۸:۰۰
  • لیگ برتر انگلیس
    آرسنال - ناتینگهام فارست
    ۱۸:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    استون ویلا - کریستال پالاس
    ۱۸:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    فولام - ولورهمپتون
    ۱۸:۳۰
  • سری آ ایتالیا
    آث میلان - یوونتوس
    ۲۰:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    منچسترسیتی - تاتنهام
    ۲۱:۰۰
  • لالیگا اسپانیا
    سلتاویگو - بارسلونا
    ۲۳:۳۰
ویژه سرپوش