
به گزارش تسنیم، در دیدارهای صبح امروز (پنجشنبه) لیگ بسکتبال حرفهای آمریکا، تیم گلدن استیت وریرز در روزی که استفین کری و کوین دورانت هر کدام ۳۲ امتیاز کسب کردند از میزبان خود پورتلند تریل بلیزرز شکست خورد. استیو کر، سرمربی تیم گلدن استیت در فاصله ۳ دقیقه مانده به پایان بازی به دلیل درگیری لفظی شدید با داور از زمین اخراج شد.
تیم مینه سوتا تیمبروولوز نیز در سالن تارگت سنتر با اختلاف ۱۰ امتیاز از سد هیوستون راکتس گذشت. جیمز هاردن در این بازی ۴۲ امتیاز برای راکتس کسب کرد.
دیدار تیمهای بروکلین نتس و کلیولند کاوالیرز بعد از ۳ ساعت و ۵ دقیقه و در وقت اضافه سوم به سود بروکلین تمام شد. ۱۷۴۳۴ نفر از این بازی در سالن کوئیکن لونز دیدن کردند.
نتایج دیدارهای صبح امروز لیگ NBA به شرح زیر است:
بروکلین ۱۴۸ – کلیولند ۱۳۹ (وقت اضافه سوم)
میلواکی ۱۰۶ – ایندیانا ۹۷
دیترویت ۱۱۰ – بوستون ۱۱۸
فیلادلفیا ۱۲۶ – نیویورک ۱۱۱
واشنگتن ۱۲۰ – تورونتو ۱۲۹
ممفیس ۱۱۰ – شیکاگو ۱۲۲
هیوستون ۱۱۱ – مینه سوتا ۱۲۱
میامی ۱۱۲ – دالاس ۱۰۱
ساکرامنتو ۱۱۸ – دنور ۱۲۰
فینیکس ۱۰۷ – لس آنجلس کلیپرز ۱۳۴
گلدن استیت ۱۰۷ – پورتلند ۱۲۹
در پایان بازیهای امروز، میلواکی باکس با ۴۳ پیروزی و ۱۴ شکست در صدر کنفرانس شرق و گلدن استیت نیز با ۴۱ پیروزی و ۱۶ شکست در صدر کنفرانس غرب قرار دارند. لیکرز تیم دهم کنفرانس غرب است.
- 18
- 6