دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۰:۵۴ - ۲۵ شهریور ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۶۰۶۵۰۴
والیبال – بسکتبال

در انتظار تراژدی تکراری معاونت و ریاست؟!/بازگشت داورزنی، یک اشتباه بزرگ

محمدرضا داورزنی,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,والیبال و بسکتبال
داورزنی با حفظ سمت در وزارت ورزش برای انتخابات فدراسیون والیبال ثبت‌نام کرد.

بالاخره آنچه انتظارش را داشتیم رخ داد. ظهر دیروز و در واپسین ساعات باقی مانده از زمان ثبت‌نام نامزدهای انتخابات ریاست فدراسیون والیبال، محمدرضا داورزنی وارد گود شد تا تمام معادلات را بر هم بزند؛ آن هم در شرایطی که شنیده می‌شد افشین داوری، سرپرست فعلی قصد دارد با استعفا از این پست خیز بلندی برای ریاست فدراسیون والیبال بردارد اما او دیروز از نامزدی در انتخابات ریاست فدراسیون والیبال کناره‌گیری کرد. به گزارش مهر، افشین داوری سرپرست فدراسیون والیبال با اعلام مخالفت وزارت ورزش و جوانان با استعفایش گفت‌: «با توجه به قبول نشدن استعفایم از سوی وزیر‌، از نامزدی انتخابات ریاست فدراسیون والیبال کناره‌گیری کردم.»‌

وی افزود: «کارمند وزارتخانه هستم و تا زمان برگزاری مجمع انتخاباتی و مشخص شدن رئیس جدید فدراسیون والیبال به کار خود ادامه می دهم.‌» در ‌شرایطی که رسما اعلام شد وزارت با نامزدی افشین داوری مخالفت کرده، دیروز داورزنی در حالی برای ریاست والیبال ثبت‌نام کرد که در عین ناباوری در سمتش در وزارت ورزش به عنوان معاون توسعه قهرمانی با قدرت باقی ماند تا بار دیگر شائبه‌ها قوت بگیرد؛ شائبه‌هایی از این دست که آیا قرار است او همزمان هم معاون وزیر ورزش باشد و هم رئیس فدراسیون والیبال؟ آن هم در دو پست پرمشغله و تمام وقت؟!

اگر بنا باشد صحبت‌های خود داورزنی را ملاک کار قرار دهیم او باید به وعده‌ای که در تاریخ ۲۳ مردادماه ۱۳۹۸ در جمع خبرنگاران داد عمل کند و از معاونت وزارت ورزش برود چراکه صراحتا در پاسخ به این‌که آیا اگر بخواهد کاندیدای ریاست والیبال شود از سمتش در وزارت ورزش استعفا می‌کند به خبرنگاران گفته بود: «فعلا که هیچ تصمیمی برای ثبت‌نام در انتخابات والیبال ندارم اما قانون می‌گوید هیچ مسئولی در زمان انتخاب شدن نباید دوشغله باشد و باید از سمت خود استعفا بدهد. من سعی می‌کنم در انتخابات فدراسیون والیبال ثبت‌نام نکنم اما اگر هم ثبت‌نام کردم از معاونت استعفا می‌دهم. شما نگران نباشید!»

او در حالی به خبرنگاران تاکید کرد نگران دوشغله‌ شدنش نباشند که حالا به نظر می‌رسد تا جایی که ممکن است قصد ندارد از سمت‌های تحت اشغالش و سمت‌های آتی که دست بر قضا هر دو هم پر زرق و برق هستند، دست بکشد چون دیروز در پاسخ به سوال ایسنا که آیا او پیش از ثبت‌نام برای والیبال از معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش‌وجوانان استعفا کرده یا خیر گفته بود: «تا زمان برگزاری انتخابات ریاست فدراسیون والیبال نیازی به استعفا وجود ندارد.» با این حساب او تا زمان برگزاری مجمع والیبال در کنار سلطانی‌فر می‌ماند تا بلکه جای پایش را برای برگشت احتمالی به والیبال تا حد ممکن محکم کند؛ به خصوص آن‌که چندی پیش بود که یکی از خبرگزاری‌ها از احضار داورزنی به قوه قضاییه خبر داد و مدعی شد موضوع این احضار ظاهرا مربوط به پرونده‌ای است که دارای ابعاد گسترده و جنجالی است.

بعد از آن شایعه شد داورزنی به زودی از سمت خود در وزارت ورزش کنار رفته و به پست قبلی خود در ورزش یعنی همان ریاست والیبال برخواهد گشت. متعاقب این اتفاقات تاریخ ثبت‌نام کاندیداهای ریاست والیبال به هفتم مرداد تغییر کرد تا بازار شایعات بیش از پیش داغ شود و منتقدان مدعی شوند آقایان به دنبال بسترسازی برای برگرداندن داورزنی به والیبال هستند. البته معاون وزیر ورزش سعی کرد در مواجهه با خبرنگاران این فراخوانده شدن را به والیبال ربط دهد و به خبرنگاران بگوید به خاطر برخی مسائل پیش‌آمده در دوران ریاستش بر والیبال به سازمان بازرسی فراخوانده شده.

هرچند او قصد داشت به نوعی افکار عمومی را از این فراخوانی به سمت و سوی دیگری به جز دوران معاونتش در وزارت ورزش سوق دهد اما شایعات پیرامون استعفای احتمالی او حاکی از مسائل دیگری بود. به هر تقدیر به نظر می‌رسد آنچه پیش‌تر در خصوص رفتن او از وزارت ورزش به گوش می‌رسید کم‌کم در حال وقوع است و حضور همزمان او در هر دو پست هم در صورت وقوع، اتفاق تازه‌ای نیست. چراکه سال ۹۵ داورزنی به مدت یک‌ سال همزمان هم معاونت وزارت ورزش بود و هم سرپرست فدراسیون والیبال تا این‌که درنهایت دی‌ماه ۹۶ و با بالا گرفتن فشار رسانه‌ها صندلی ریاست را به احمد ضیایی تحویل داد.

در حال حاضر داورزنی در شرایطی بدون استعفای رسمی از معاونت وزارت ورزش برای انتخابات والیبال ثبت‌نام کرده که تکرار تراژدی سال ۹۵ و حضور هم‌زمان او در دو پست معاونت وزارت ورزش و ریاست البته در کسوت سرپرستی بر والیبال اصلا دور از ذهن نیست. گفتنی است؛ پیش از کاندیداتوری او برای والیبال، محمود افشاردوست، علی دریابیگی، محمدرضا رشیدی، علیرضا سلیمی، احمد سعادتمند، سیامک عزیزی، بهنام محمودی، امیرحسین منظمی، علی نیک‌نام‌فر و یگانه یادگاری نیز برای حضور در انتخابات این فدراسیون نام‌نویسی کرده بودند.

 

ناظمی: ثبت‌نام داورزنی خللی در پست معاونتش ایجاد نمی‌‌کند

ناظمی، مدیرکل روابط عمومی وزارت ورزش در واکنش به ثبت‌نام داورزنی در انتخابات فدراسیون والیبال گفت: «ثبت‌نام داورزنی در انتخابات خللی در ادامه مسئولیت او به عنوان معاون قهرمانی ایجاد نمی‌کند. داورزنی می‌تواند به عنوان نامزد در انتخابات ریاست والیبال حضور یابد و در صورتی که رای بیاورد با توجه به این‌که نمی‌تواند همزمان دو شغل را داشته باشد در این صورت یا به عنوان سرپرست معاونت قهرمانی ادامه فعالیت می‌دهد یا وزیر فرد دیگری را به عنوان معاون قهرمانی وزارت ورزش تعیین خواهد کرد.»

بازگشت داورزنی، یک اشتباه بزرگ
آزاده پیراکوه


 محمدرضا داورزنی تصمیم‌اش را گرفت و وارد رقابت انتخاباتی والیبال شد. رئیس سابق فدراسیون که با خاطره‌ای خوش این فدراسیون را ترک کرد و به هوای پستی مهم‌تر راهی وزارت ورزش شد، مدیری که گمان می‌کرد دست نشانده خودش است را به والیبال فرستاد اما اوضاع آنطور که فکر می‌کرد، پیش نرفت. ضیایی در زمان حضورش در فدراسیون متوجه اتفاق‌هایی شد که خوشایند نبود و نتیجه این آگاهی، ورود نمایندگان سازمان بازرسی بود و چون پاسخ‌ها از سوی رئیس سابق والیبال قانع کننده نبود، حالا کار به دادگاه کشیده شده و باید دید در ادامه چه اتفاقی می‌افتد. فارغ از اینکه چه چیزی پیش روی داورزنی در این پرونده است، به نظر می‌رسد معاون وزیر، راه فرار از حواشی به وجود آمده را بازگشت به والیبال دیده، آن هم در شرایطی که به نظر می‌رسد به خاطر موضوع بازنشستگی و برخی مسائل دیگر، ادامه حضورش در وزارت ورزش نیز با ابهام‌هایی همراه شده است.

در اصل داورزنی می‌خواهد هر طور شده بماند و به نظر می‌رسد می‌خواهد با ادامه مدیریت در ورزش خود را از برخی حواشی مصون نگه دارد اما آیا راهش بازگشت به والیبال است؟


داورزنی فدراسیونی که یزدانی خرم ساخته بود و تیمی که او با یک کار پایه‌ای ۱۰ ساله مهیا کرده بود را تحویل گرفت و با انجام برخی برنامه‌ها مثل آوردن ولاسکو، روزهای خوش والیبال را رقم زد اما انگار فدراسیون هیچ وقت برای او کافی نبود. تلاش ناکام برای ورود به کمیته ملی المپیک نشان داد که او به فراتر از والیبال می‌اندیشد اما همکارانش در فدراسیون‌های دیگر او را همراهی نکردند و در نهایت داورزنی مسیرش را کج کرد. روابطش را به کار گرفت و در نهایت به عنوان یک برنده فدراسیون والیبال را ترک کرد و به وزارت ورزش رفت اما امروز اگر قرار باشد وزارت را ترک کند، برنده نیست.

اتفاق‌هایی که در این چند سال در والیبال افتاده و پرونده‌ای که تشکیل شده، تنها یکی از ابهام‌هایی است که با رئیس سابق والیبال همراه است اما همه آنچه باعث می‌شود تا داورزنی حتی در صورت پیروزی در انتخابات، برنده نباشد، این نیست. معاون وزیر ورزش در جایی نشسته که به راحتی می‌تواند مجمع را چینش کند که این چینش حتی در بین ثبت نام کننده‌ها هم دیده می‌شود. مردانی که روزی همکار نزدیک داورزنی بوده‌اند در کنار دو - سه مدیر وزارتی به انتخابات وارد شده‌اند و همین ترکیب نشان دهنده، شک و تردید داورزنی در مورد برخی مسائل است؛ مثل تأیید صلاحیت شدن. او مشکل بازنشستگی دارد و فعلاً به واسطه اینکه معاون وزیر است، از حواشی این موضوع دور مانده اما هیچ بعید نیست با جدایی از وزارتخانه، حواشی تازه‌ای برایش ایجاد شود. شرایط امروز داورزنی مثل سه سال قبل نیست و به خاطر همه اتفاق‌هایی که در این مدت افتاده و آنچه پیش روی او است، می‌توان گفت که ثبت نام او برای انتخابات والیبال یک اشتباه بزرگ است.

khorasanvarzeshi.khorasannews.com
  • 10
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش