به گزارش خبرآنلاین، رئیس فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام گفت: رشته پرورش اندام بسیار پر هزینه است. زمانی که ورزشکاری ملی پوش میشود و در اردویهای تیم ملی شرکت میکند تمامی هزینههای آن را فدراسیون تقبل میکند. برای کسب قرمانی در این رشته باید زحمت زیادی کشید اما وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک از سال ۹۷ جوایز و پاداش این رشته را از لیست حذف کرده و گلایه قهرمانان ما هم از این بابت است. امیدوارم وزیر ورزش دستور بازنگری آئین نامه را بدهند، زیرا ورزشکاران کمبودها را درک میکنند.
در هفتاد و پنجمین دوره از مسابقات قهرمانی جهان که در کشور اسپانیا برگزار شد، ایران عنوان قهرمانی جهان را در بین ۱۰۲ کشور دنیا بدست آورد. به همین مناسبت برای این قهرمانان مراسم تجلیلی برگزار شد.
رئیس فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام گفت: از سال ۹۳ مدرسین فدراسیون جهانی و مربیان بسیاری را پرورش دادیم که با مجوز شورای برون مرزی بانوان ما با حفظ ارزشها و پوشش مناسب در مچ اندازی موفق به کسب مقام شدند. بانوان در رشتههای پرورش اندام و فیزیک به هیچ عنوان حضور ندارند و حتی فدراسیون هم با بانوانی که در چنین رشتههایی فعالیت کنند برخورد خواهد کرد. همچنین منتظر هستیم تا البسه بانوان هم به تایید برسد.
بیستمین دوره مسابقات مچ اندازی قهرمانی آسیا ۲۰۲۲ طی روزهای سوم لغایت دهم اردیبهشت ۱۴۰۱ به میزبانی سمرقند ازبکستان برگزار شد و تیم ملی ایران نیز در ردههای جوانان، امید، بزرگسالان، پیشکسوتان، معلولین و کم بینایان در این دوره از مسابقات حضور پیدا کرد و در نهایت با کسب ۴ مدال طلا، ۲ مدال نقره و ۷ مدال برنز به کار خود پایان داد.
نصیرزاده گفت: ذوالفقاری اوورال در مسابقات کاپ آسیا بود و جایزه او محفوظ است، اما او در مسابقاتی شرکت کرد که با محرومیت ۴ ساله رو به رو میشد. درباره همین مسئله نامه نگاری و تذکراتی صورت گرفت. ذوالفقاری در مسابقاتی که نباید شرکت میکرد حضور پیدا کرد، زیرا کنترل دوپینگ انجام نمیگرفت. پس از مکاتبه با فدراسیون جهانی، فرم تعهد برای ما ارسال شد که قرار بود ذوالفقاری در مراسم حضور پیدا کند و فکر میکنم به دلیل مسیر دور، او در بین ماحضور نیافت. ذوالفقاری سرمایه فدراسیون است و باید قهرمانانمان را حفظ کنیم.
فدراسیون بدنسازی: «پرورش اندام» برای بانوان ممنوع است نه «بدنسازی»
مدیر روابط عمومی فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام در خصوص خبر مربوط به ممنوعیت فعالیت بانوان در رشته پرورش اندام توضیحاتی را ارائه کرد.
حسین جمشیدی در خصوص ممنوعیت فعالیت بانوان بدنساز، اظهار داشت: بر هیچ کس پوشیده نیست که از زمان حضور نصیرزاده در راس فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام تلاش فدراسیون در راستای گسترش فعالیت بانوان بوده و برگزاری مسابقات کشوری در رشته مچ اندازی برای چهارمین بار و در رشته های فیتنس چلنج و پاورلیفتینگ برای نخستین بار گواهی محکمی برای صحت این ادعاست.
وی افزود: تربیت داورانی در رشته های مچ اندازی، فیتنس چلنج و پاورلیفتینگ بانوان و دو اعزام بین المللی بانوان به رقابت های مچ اندازی قهرمانی آسیا نشان می دهد که بخش بانوان برای فدراسیون بدنسازی از درجه اهمیت بالایی برخوردار است.
مدیر روابط عمومی فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام تصریح کرد: در مصاحبه اخیر رییس فدراسیون بدنسازی نیز دقیقا به تمام این مسائل اشاره شده و فقط نصیرزاده به این موضوع اشاره کرده که رشته پرورش اندام برای بانوان در ایران ممنوع است. البته با توجه به نوع پوشش زنان در این رشته در رقابت های خارجی هیچ فعالیتی تاکنون در این رشته انجام نشده و از این پس نیز انجام نخواهد شد. متاسفانه برخی افراد با تحریف صحبت های رییس فدراسیون کلمه «بدنسازی» را جایگزین کلمه «پرورش اندام» کردند که کاملا دو معنای متفاوت دارند.
جمشیدی در ادامه گفت: فدراسیون از همین طریق به صراحت اعلام می کند بدنسازی برای بانوان به هیچ عنوان ممنوع نیست و هم اکنون هزاران باشگاه در سراسر کشور در این بخش فعالیت می کنند و میلیون ها نفر از بانوان کشور نیز مشغول فعالیت در رشته بدنسازی در باشگاهها هستند. همچنین فدراسیون همواره با تربیت مربیان با دانش و برگزاری کلاس های آموزشی سعی در بالا بردن سطح آگاهی مربیان و ورزشکاران در بخش بانوان و آقایان داشته و دارد.
- 11
- 3
کاربر مهمان
۱۴۰۱/۲/۱۴ - ۱۸:۲۷
Permalink