سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۴:۲۳ - ۰۲ مهر ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۷۰۰۷۲
ورزش بانوان

روز اول بازی‌های آسیایی هانگژو

مدال برنز مرجان سلحشوری در تکواندو/ مدال نقره قایقرانی بانوان و برد پرگل هندبال ایران مقابل مغولستان

تیم ملی قایقرانی بانوان,روز اول بازی‌های آسیایی هانگژو
در نخستین روز برگزاری بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو، تیم روئینگ سنگین وزن بانوان موفق به کسب اولین مدال کاروان ورزشی کشورمان شد.

به گزارش تسنیم، روز نخست بازی‌های آسیایی به صورت رسمی امروز(دوم مهرماه) آغاز شد و ورزشکاران کشورمان به مصاف رقبای خود رفتند.

ژیمناستیک:

تیم ملی ژیمناستیک کشورمان با ۴ ژیمناست متشکل از مهدی الفتی ، مهدی احمد کهنی، محمدرضا خسرونژاد ، محمدرضا حمیدی و به مربیگری وحید احمدی و سرمربیگری رضا خیرخواه در بازی‌های آسیایی هانگژو چین رقابت می‌کند.

در پایان اجرای ژیمناست‌های کشورمان در دور مقدماتی این رقابت‌ها، نتایج زیر بدست آمد:

خرک حلقه:

محمدرضا حمیدی ۱۲.۳۳۳

محمدرضا خسرونژاد ۱۱.۰۶۶

دارحلقه:

محمدرضا حمیدی ۱۱.۱۰۰

محمدرضا خسرونژاد ۱۲.۹۳۳

مهدی احمدکهنی ۱۳.۴۰۰

پرش خرک:

محمدرضا خسرونژاد ۱۲.۸۶۶

محمدرضا حمیدی ۱۲.۷۳۳

مهدی الفتی ۱۴.۵۶۶

پارالل:

محمدرضا حمیدی ۱۲.۹۳۳

محمدرضا خسرونژاد ۱۳.۴۶۶

بارفیکس:

محمدرضا خسرونژاد ۱۲.۲۰۰

محمدرضا حمیدی ۱۲.۶۶۶

زمینی:

خسرونژاد : ۱۳.۲۳۳

حمیدی: ۱۳.۰۳۳

جودو:

در رقابت‌های جودو، ابوالفضل محمودی در نخستین دیدار خود در وزن  ۶۶- کیلوگرم به مصاف کومسونگ ری از کره‌شمالی رفت و پس از عدم کسب امتیاز در ۴ دقیقه قانونی، در امتیاز طلایی مقابل حریف خود ایپون شد و از دور رقابت‌ها کنار رفت.

شنا:

متین سهران در مرحله گروهی ماده  ۲۰۰ متر مختلط انفرادی زمان ۲ دقیقه و ۵ ثانیه ۸۷ صدم ثانیه را ثبت کرد. سهران در گروه خود اول شد اما در پایان رقابت چهار گروه، در رده چهاردهم قرار گرفت و به فینال راه پیدا نکرد. هشت شناگر اول به فینال بازی‌های آسیایی راه یافتند.

سهران ۲۰۰ متر مختلط را در مدت زمان ۰۲:۰۵٫۸۷ شنا کرد و با رکورد شکنی در این ماده در جایگاه ۱۴ قرار گرفت و به کار خود پایان داد. او با ثبت این زمان موفق شد رکورد این ماده را پس از ۱۴ سال بهبود بخشد. پیش از این سعید ملکا آشتیانی با زمان ۰۲:۰۵٫۹۶ در رقابت‌های قهرمانی جهان رم سال ۲۰۰۹ رکورد این ماده را به نام خود ثبت کرده بود.

سامیار عبدلی نماینده تیم ملی شنای کشورمان در رشته ۱۰۰ متر مردان اگرچه با رکورد ۵۰:۹۲ موفق شد در گروه خود رتبه ششمی را کسب کند، اما نتوانست از گروه ۴۴ نفره خود صعود کرده و حذف شد.

عبدلی فردا نیز در بخش ۵۰ متر قرار است به مصاف رقبای آسیایی خود در نوزدهمین دوره بازی های آسیایی هانگژو چین برود. او امروز در ۱۰۰ متر آزاد مردان رتبه در بین ۴۴ نفر به رتبه شانزدهم رسید.

والیبال ساحلی:

دور یک هشتم نهایی رقابت‌های والیبال ساحلی بازی‌های آسیایی هانگژو آغاز شد و تیم ایران ب با ترکیب عباس پورعسگری و علیرضا آقاجانی برابر تایلند ب قرار گرفت و دو بر صفر و با امتیازات ۲۱ بر ۱۵ و ۲۱ بر ۱۵ پیروز شد. با این پیروزی تیم ب ایران به جمع هشت تیم برتر مسابقات راه پیدا کرد. 

تکواندو:

* مرجان سلحشوری در مرحله یک هشتم نهایی رقابت‌های پومسه به مصاف میس‌روما خاتون از بنگلادش رفت و در مجموع ۷.۷۲۰ بر ۷.۰۷۰ مقابل حریف خود به برتری رسید و راهی مرحله بعد شد.

نماینده پومسه بانوان کشورمان در ادامه دومین حریفش در بازی‌های آسیایی را نیز مغلوب و مدالش را قطعی کرد. تنها ملی پوش پومسه بانوان پس از گذشتن از سد رقیب بنگلادشی، این بار بینتی عبدول کریم از مالزی را شکست داد و با صعود به نیمه نهایی مدال برنزش قطعی شد.

سلحشوری در مرحله نیمه‌نهایی به مصاف یوئیوکو نیوا از ژاپن رفت و با نتیجه ۶.۸۶۰ بر ۶.۴۴۰ مغلوب شد و به مدال برنز رسید. او در حالی به مدال برنز دست یافت که در دوره گذشته بازی‌های آسیایی مدال نقره کسب کرده بود.

تیم ملی قایقرانی بانوان,روز اول بازی‌های آسیایی هانگژو

* مرتضی زنده‌دل در مسابقات پومسه با امتیاز ۷.۹۲۰ بر ۷.۹۱۰  مقابل حریفی از چین تایپه شکست خورد و از دور مسابقات بازی‌های آسیایی کنار رفت.

تیراندازی:

شرمینه چهل امیرانی، الهه احمدی و نجمه خدمتی در تفنگ بادی ۱۰ متر نمایندگان ایران از صعود به فینال و کسب مدال بازماندند. شرمینه چهل امیرانی با ۶۲۸/۶ امتیاز در جایگاه یازدهم ایستاد، الهه احمدی و نجمه خدمتی هم با امتیاز ۶۲۶/۹ و ۶۲۰/۵ به ترتیب در رده‌های هفدهم و سی و هشتم قرار گرفتند.در این بخش ۵۹ تیرانداز حضور داشتند.

در بخش تیمی، تیم ایران با ترکیب الهه احمدی، نجمه خدمتی و شرمینه چهل امیرانی با امتیاز ۱۸۷۶ در میان ۱۴ تیم حاضر صاحب جایگاه هفتم شد.

ووشو:

در رقابت‌های تالو، احسان پیغمبری ملی‌پوش باسابقه کشورمان در فرم چانگ‌چوان به رقابت با ۱۳ تالوکار پرداخت و در پایان با کسب امتیاز ۹.۹۴۳ در جایگاه دهم قرار گرفت. در این فرم نمایندگانی از چین، اندونزی و ماکائو به ترتیب صاحب مدال طلا، نقره و برنز شدند.

پیغمبری تنها مدال‌آور تاریخ تالو ایران در بخش مردان است و در بازی‌های آسیایی ۲۰۱۰ گوانگژو در همین فرم موفق به کسب مدال برنز شده بود.

قایقرانی:

* در روئینگ دونفره سنگین وزن زنان، تیم ایران با ترکیب مهسا جاور و زینب نوروزی در مرحله گروهی در کنار تیم‌های قزاقستان، کره‌جنوبی، سریلانکا، ویتنام زمان ۷:۰۹:۲۹  را ثبت کرد و اول شد و به فینال A رسید.

فینال این رقابت صبح امروز برگزار شد و تیم ایران در رقابت با تیم‌های کره، تایلند، چین، ویتنام و قزاقستان توانست با رکورد ۷:۱۷:۸ دوم شود و به مدال نقره دست پیدا کند.

تیم ملی قایقرانی بانوان,روز اول بازی‌های آسیایی هانگژو

* نازنین ملایى و کیمیا زارعى در فینال سبک وزن دونفره و در یک رقابت نزدیک با تیم‌های اندونزی‌ و‌ ازبکستان با رکورد ۷:۱۷:۹۰ دقیقه به مقام چهارم دست یافتند. این در حالی است که فاصله ایران با مدال برنز فقط ۲۶ صدم ثانیه بود. در پایان این رقابت تیم‌های چین، ازبکستان و اندونزی به ترتیب مقام‌های اول تا سوم را کسب کردند.

*در فینال روئینگ سنگین وزن مردان امیرحسین محمودپور و رضا قهرمانى به مصاف رقباى خود رفتند و در نهایت با رکورد ٦:٣٤:۰٢ به مقام چهارمى دست یافتند. در این رقابت تیم هاى چین، ازبکستان و اندونزى به ترتیب به مقام هاى اول تا سوم رسیدند و ایران از دستیابی به مدال بازماند.

تنیس:

مشکات‌الزهرا صفی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم به مصاف «جسی گارلاند یوانا» از چین تایپه رفت و در حالی که ست اول را ۶ بر صفر واگذار کرده و در ست دوم نیز ۴ بر صفر عقب بود و به دلیل کسالت از ادامه مسابقه کناره‌گیری کرد و از صعود به مرحله یک‌هشتم نهایی بازماند.

شطرنج:

سوپر استاد بزرگ سید محمد امین طباطبایی در نخستین رقابت خود توانست «سوگار گان اردنه» از مغولستان را شکست دهد.

سوپر استاد بزرگ پرهام مقصودلو در رقابت نخست خود مقابل «آذریا ستی یاکی» از اندونزی ‌به تساوی دست یافت.

استاد بزرگ بانوان مبینا علی‌نسب در نخستین رقابت خود مقابل «کونرو هومپی» استاد بزرگ‌ سرشناس از هند شکست خورد.

تنیس روی میز:

تیم ملی تنیس روی میز کشورمان در چهارمین بازی خود به مصاف ویتنام رفت و حریف خود را ۳ بر صفر شکست داد. در این بازی ابتدا امیرحسین هدایی مقابل حریف خود ۳ بر یک به برتری دست یافت.

در دومین بازی نوشاد عالمیان به میدان رفت و او هم ۳ بر یک حریفش را شکست داد تا ایران در مجموع ۲ بر صفر پیش بیفتد. نیما عالمیان سومین ملی پوش ایران بود که مقابل حریف ویتنامی قرار گرفت و ۳ بر صفر به برتری رسید.

ایران برای کسب مدال برنز عصر امروز با ژاپن روبه‌رو می‌شود.

هندبال:

تیم ملی هندبال ایران در اولین دیدار خود با نتیجه ۵۰ بر ۱۶ از سد مغولستان گذشت. ملی‌پوشان کشورمان در دومین مسابقه خود فردا به مصاف ژاپن می‌روند.

  • 19
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش