مهسا جاور در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه ورزشکارانی که در سطح حرفهای فعالیت میکنند، اکثر آنها شرایط سخت اردویی را پشت سر میگذارند، افزود: کسب مدال در رقابتهایی چون المپیک، بازیهای آسیایی و ... کار بسیار دشواری است چرا که در دنیای امروز، ورزش کاملا به صورت حرفهای از سوی کشورها دنبال میشود و همه به دنبال کسب موفقیت در این عرصه هستند.
وی با اشاره به اینکه امیدواریم شرایط برای ورزشکاران به گونهای پیش برود که مجبور نباشند در سن ۲۴ سالگی که اوج پختگی در ورزش حرفهای است، از دنیای ورزش کنارهگیری کنند، تصریح کرد: متاسفانه زنجان با وجود اینکه یکی از قطبهای روئینگ در کشور بهشمار رفته و در بازیهای آسیایی جاکارتا نیز موفق به کسب یک مدال نقره و یک نشان برنز شد، از داشتن امکانت لازم در این رشته محروم است.
اولین بانوی قایقرانی ایران در المپیک با یادآوری اینکه خداحافظی من از دنیای قهرمانی کاملا جدی بوده و قصد دارم با این تصمیم خود برای زندگی شخصیام بیش از آنچه که تا به امروز وقت گذاشتهام، وقت بگذارم، اظهار کرد: هنوز برای ادامه حضورم در این رشته بهعنوان مربی، تصمیمی نگرفتهام ولی به هر حال شرایط سخت اردو برای عرصه مربیگری نیز وجود داشته و محدود به ورزشکاران نیست.
جاور با اشاره به اینکه تیمملی روئینگ بانوان ایران در بازیهای آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتای اندونزی عملکرد بهتری نسبت به بازیهای آسیایی ۲۰۱۴ اینچئون کرهجنوبی داشت، خاطرنشان کرد: امیدوارم کاروان اعزامی از ایران بهویژه ورزشکاران زنجانی حاضر در بازیهای آسیایی بتوانند در ادامه حضور خود در این رقابتها، مدالآوری کرده و جایگاه ایران را در جدول مدالها بهبود بخشند.
- 18
- 2