چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
۰۰:۳۶ - ۲۴ فروردین ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۱۰۴۰۴۳
ورزش بانوان

سرمربی تیم ملی تفنگ زنان: حداقل تحریم‌های داخلی را حل کنید

الهام هاشمی,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش بانوان
سرمربی تیم ملی تفنگ زنان گفت: با توجه به شرایط کشور و مشکلات عدیده از جمله مسائل مالی و تحریم‌های خارجی، مسئولان کشور حداقل مشکل تحریم‌های داخلی را حل کنند تا تجهیزات تهیه‌شده راحت‌تر در اختیار تیراندازان قرار گیرد.

الهام هاشمی روز جمعه در حاشیه اردوی متصل به اعزام تیم ملی تیراندازی تفنگ به دومین مرحله جام جهانی و انتخابی المپیک در چین، در گفت‌وگو با ایرنا گفت: اگر نمی‌توانیم مانع تحریم‌های خارجی برای خرید تجهیزاتی چون فشنگ و ساچمه شویم دست‌کم با راهکارهایی شرایط را برای رسیدن این اقلام از گمرک کشور به ورزشکاران فراهم کنید تا تیراندازان امکان تمرین با فشنگ را به دست آورند و با آمادگی بیشتری راهی رقابت‌ها شوند.

 

به گفته وی قطعاً با یک برنامه‌ریزی و مدیریت خوب و تلاش بیشتر مسئولان برای کاهش هزینه‌های غیرضروری، اعتبار فدراسیون‌هایی چون تیراندازی برای اعزام تیراندازان به مسابقات تدارکاتی افزایش می‌یابد و آمادگی بهتر تیراندازان شانس حضور آنان را در المپیک و کسب مدال و درنهایت ارتقای جایگاه ایران را در پی دارد.

 

تمرینات در پکن فقط سه روز است

سرمربی تیم تفنگ زنان در خصوص اعزام زودتر تیم‌های ملی تیراندازی به پکن و برنامه تمرینی با فشنگ برای تیراندازان گفت: اگرچه زودتر به پکن می‌رویم اما واقعیت این است که ما در تهران چهار ساعت و نیم عقب‌تر هستیم و فقط چند روز برای رفع اختلاف ساعت و بهتر شدن شرایط برای تیراندازان نیاز داریم ضمن اینکه زمانی که چینی‌ها برای تمرین به ما داده‌اند سه روز از سی‌ام تا یکم فروردین است که امیدواریم بتوانیم از آن نهایت استفاده را ببریم.

 

هاشمی ادامه داد: ملی‌پوشان از نظر تکنیکی در شرایط خوبی قرار دارند البته این مربوط به رشته تفنگ بادی است زیرا در رشته خفیف آنان طی روزهای اخیر حداکثر روزانه ۲۰ تا ۳۰ شلیک کرده‌اند.

 

به گفته وی باید به‌گونه‌ای از فشنگ‌های موجود استفاده کنند تا این مهمات به آماده‌سازی تیم جهت حضور در مرحله سوم جام جهانی در مونیخ نیز برسد.

 

وی در خصوص شانس ایران برای کسب سهمیه المپیک در رشته بادی گفت: قبلاً هم گفته‌ام، هنوز هیچ‌یک از تیم‌های اروپایی که برترین‌های جهان هستند در تفنگ بادی زنان سهمیه نگرفته‌اند و از طرفی در پکن تنها دو سهمیه توزیع می‌شود، بنابراین فشار شدید و سطح بالای این رقابت‌ها قابل‌درک است.

 

جام‌بزرگ پیش از جام جهانی برزیل ممکن است به تیم ملحق شود

این ملی‌پوش سابق تیراندازی در خصوص وضعیت مه‌لقا جام‌بزرگ و آسیب‌دیدگی وی گفت: جام‌بزرگ از ناحیه مچ و زانوی پا چپ در حال درمان و کارهای فیزیوتراپی است و از سوی دیگر با امتحانات و ارائه پایان‌نامه‌اش درگیر است درصورتی‌که این کارها انجام شود و پزشک معالجش اجازه بدهد برای اردوی آمادگی پیش از اعزام به مرحله چهارم جام جهانی و انتخابی المپیک در برزیل به تیم ملحق می‌شود.

 

هاشمی توضیح داد: البته قرار شده، این ملی‌پوش بیاید سلاحش را از تهران به همدان ببرد و با دستگاه اسکت «شبیه‌ساز تیراندازی» تمرین کند تا برای حضور در اردوها هم آمادگی بیشتری داشته باشد.

 

مدیر فنی تیم‌های تفنگ در مورد تفنگداران اعزامی گفت: پیش‌تر قرار بر این بود که چهار مرد و چهار زن در رشته تفنگ به پکن بروند اما با توجه به کمی بودجه و مشکلات فدراسیون در خصوص تأمین اعتبار موردنیاز از تیم‌های تفنگ زنان و مردان به ترتیب یک نفر کم شد که این نفرات فاطمه کرم‌زاده و امیر سیاوش ذوالفقاریان هستند.

 

به گفته وی رشته تخصصی کرم‌زاده و ذوالفقاریان، تفنگ خفیف است که به دلیل کمبود فشنگ و کمی شانس کسب سهمیه این نفرات از لیست اعزام حذف شدند.

 

مرحله دوم جام جهانی تیراندازی از دوم اردیبهشت‌ماه به میزبانی پکن آغاز می‌شود و مرحله سوم و چهارم این رقابت‌های به ترتیب خرداد و شهریورماه به میزبانی مونیخ و ریو دوژانیرو برگزار می‌شود.

 

تاکنون دو مرحله از مسابقات انتخابی المپیک در رشته تیراندازی با عنوان قهرمانی جهان کره جنوبی و مرحله نخست جام جهانی هند برگزار شده است اما تیراندازان ایران اعم از زن و مرد در تفنگ و تپانچه موفق به کسب سهمیه برای المپیک ۲۰۲۰ توکیو نشده‌اند.

 

ایران در سال ۲۰۱۶ با پنج سهمیه تیراندازی در المپیک ریو شرکت کرد.

 

 

  • 17
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • پنج شنبه ۱۴ تیر
    لیگ MLS آمریکا
    شارلوت - اینتر میامی
    ۰۳:۰۰
  • جمعه ۱۵ تیر
    کوپا آمریکا
    آرژانتین - اکوادور
    ۰۴:۳۰
ویژه سرپوش