به گزارش خبرآنلاین، روحالله رستمی قهرمان خوشنام و خوش اخلاق پاراوزنهبرداری ایران با انتشار یک پست در صفحه اجتماعیاش اعلام کرد که از تیم ملی وزنهبرداری جانبازان و معلولین خداحافظی کرده است.
رستمی که سابقه کسب مدال طلا در پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو، بازیهای پاراآسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا و مسابقات جهانی و مدالهای دیگری را در کارنامه دارد، در این باره نوشت:
«دیروز بعد از حدود یک هفته که از تاریخ عملم گذشت به بیمارستان مراجعه کردم و با شکم بخیه داشته و گذشت زمان سه ساعت و نیم در صف انتظار بالاخره نوبتم شد
دکتر ناراحت بود به دکتر معالج گفتم کی میتونم به تمریناتم برگردم
گفت مشکلی نیس میتونی از هفته دیگه شروع کنی گفتم شما که به من گفتید چهار هفته اصلا دست به وزنه نزن
نگاهم کرد و گفت ببخشید به من از طرف مسئولین تون گفتن گواهی کنید که زودتر به تمرین برگردد که ما جلوی حقوقش را نبندیم!
از دیروز که این حرفها را شنیدم حالم بده و برایم گران آمده و روحم آزرده شده
آقایان من انسانم ماشین کوکی نیستم که هر طور امر کنید بتوانم اطاعت امر کنم
انگار هیچ کس نگران حالم نیست همه نگران مدالند فقط.
از این طریق خداحافظی خودم را از تیم ملی وزنه برداری جانبازان و معلولین اعلام می کنم تا بیش از این جور من را عزیزان دیگری نکشند و حقوق بیت المال را الکی مجبور نشوند خرج من کنند
یاعلی مدد»
خداحافظیام قطعی است/ فقط میخواهند از ما کار بکشند
قهرمان وزنهبرداری پارالمپیک توضیحاتی را درخصوص خداحافظیاش از تیم ملی پاراوزنهبرداری ارائه کرد.
روحالله رستمی دارنده مدال طلا در بازیهای پارالمپیک، بازیهای پاراآسیایی و مسابقات جهانی، در گفتوگو با تسنیم، درباره خداحافظیاش از تیم ملی پاراوزنهبرداری اظهار داشت: خداحافظیام قطعی است و حتی با حسین توکلی سرمربی تیم ملی نیز صحبت کردم. البته او اصرار داشت که از تصمیمم منصرف شوم، اما خواهش کردم که اصرار نکند.
وی درباره علت این تصمیم گفت: دکتر براتی از پزشکان کمیته ملی پارالمپیک با من تماس گرفت و پرسید که جریان چیست. به او گفتم دو نفر ناشناس به عنوان پزشک بعد از عمل جراحیام نزد پزشک جراح رفته و گفتهاند که از طرف فدراسیون یا کمیته پارالمپیک هستند و با او صحبت کردهاند. زمانی که برای کشیدن بخیههایم رفته بودم، پزشکم گفت که از ۲ هفته دیگر میتوانم تمریناتم را آغاز کنم. من تعجب کردم، چون او گفته بود باید ۴ هفته استراحت داشته باشم.
رستمی ادامه داد: یکسری اتفاقات در حال رخ دادن است که دلیلش را نمیدانم. از یک ورزشکار بیشتر از آنکه باید به فکر سلامتیاش باشند، به فکر بهرهکشی از او هستند و این مسئله در طول این سالها نیز همینگونه بوده است. ما این سابقه را داریم که در طول یک سال سه بار به رویدادها و مسابقات مهم اعزام شویم. اوج قدرت در طول سال فقط ۲ بار است، اما مجبور بودیم سالی ۳، ۴ بار به این اوج قدرت برسیم که این برای سلامتی اصلاً خوب نیست. در واقع به ما به عنوان یک ماشین نگاه میکنند و فقط میخواهند کار بکشند.
قهرمان وزنهبرداری پارالمپیک عنوان کرد: قبل از اعزام به پارالمپیک خیلی اذیت شدم. مشکل زیادی داشتم، اما در تایلند و توکیو وزنه زدم و قهرمان شدم و پس از آن نیز به گرجستان رفتم. واقعاً شرایط جسمی سختی را تحمل کردم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا مسئولان فدراسیون و کمیته پارالمپیک در جریان این تصمیم هستند یا خیر؟ گفت: یک نفر از فدراسیون تماس گرفت و به جای آنکه شرایطم را جویا شود، گفت که چرا اول با کمیته پارالمپیک صحبت کردهام و به آنها زنگ نزدهام؟ متاسفانه یکسری بیاحترامیها باعث میشود تا حتی از هر آنچه تاکنون انجام دادهایم، پشیمان شویم.
- 13
- 6