سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۷:۴۵ - ۱۲ آذر ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۹۱۱۰۸
کشتی - وزنه برداری

«کامران قاسم پور» ملی پوش کشتی آزاد: ما قهرمان جهان هم شویم، حواله نمی‌گیریم!

کامران قاسم پور,واکنش ها به حواله برای بازیکنان تیم ملی
کامران قاسم پور، ستاره این روزهای کشتی آزاد جهان هم نسبت به پاداش‌های عجیب درنظر گرفته شده برای فوتبالیست‌ها سکوت نکرد.

به گزارش سرخ نیوز، بدون شک از کامران قاسم پور می توان به عنوان یکی از ستاره های این روزهای کشتی ایران و جهان نام برد؛ کشتی گیر جویباری که با رفتن به وزن ۹۲ کیلوگرم از زیر سایه حسن یزدانی خارج شد و در دو سال اخیر بدون رقیب نشان داد. 

اوج اقتدار کامران در مسابقات جهانی ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ رویارویی او با “جیدن کاکس” کشتی گیر آمریکایی بوده که قبلا چند باری برابر رقبای ایرانی خود به برتری رسیده بود، اما کامران قاسم پور با ورودش در دو سال پیاپی طوری کاکس را مغلوب کرد که حتی خود این کشتی گیر آمریکایی هم به تمجید از نحوه کشتی کامران پرداخت.

کامران قاسم پور که تا چند روز دیگر به عنوان یکی از ستاره های تیم ملی راهی مسابقات جام جهانی کشتی آزاد در آمریکا است، بعد از قهرمانی های اخیر خود وعده های زیادی از جمله استخدام در آموزش و پرورش شنیده، اما هنوز اکثر آن ها عملی نشده است. 

همانند کشتی‌گیر قهرمان المپیک ایران، محمدرضا گرایی که نسبت به تبعیض بین پاداش‌ها شاکی بود، کامران قاسم پور هم مثل خیلی دیگر از قهرمانان غیرفوتبالی از پاداش‌هایی که به فوتبالیست ها در جریان جام جهانی اهدا شده، شوکه است. کامران هم البته مثل گرایی می گوید مخالف اهدای پاداش به فوتبالیست ها نیست و می گوید باید به کشتی به عنوان ورزش اول کشور توجه خیلی بیشتری شود. 

* ما قهرمان جام جهانی هم شویم، حواله خودرو نمی گیریم!

واقعیت این است که ورزشکاران هر رشته به اندازه خودشان زحمت می کشند؛ حالا چه در فوتبال و چه بقیه رشته ها. ملی پوشان و قهرمانان ورزش ایران در هر رشته برای من قابل احترام هستند و هر پاداش یا دستمزدی هم که می گیرند، گوارای وجودشان. مشکل ما این است که مسئولین نگاه یکسانی به ورزشکاران ندارند. انگار ما فرزند ناخوانده این ورزش هستیم. اگر تیم ملی فوتبال در جام جهانی بوده، ما هم چند روز دیگر باید در خاک آمریکا در جام جهانی شرکت کنیم. اما همان مسئولانی که به فوتبالیست ها حواله خودرو داده اند، اگر کشتی گیران در جام جهانی قهرمان هم شوند، چنین پاداشی به آن ها می دهند؟

* ۱۵۰ میلیون دردی از قهرمان جهان دوا می کند؟

واقعا خنده دار است که من دو سال است قهرمان جهان می شوم و برمی گردم، اما همان پاداشی که خود وزارت ورزش هم تصویب کرده را نمی دهند. اگر هم بدهند، به نظرتان ۱۵۰ میلیون تومان دردی از ما دوا می کند؟ به فوتبال پاداش های میلیاردی می دهند، اما به کشتی که می رسند، می گویند بودجه نداریم. چطور بودجه در زمان قهرمانی های کشتی محدود می شود؟ در حین جام جهانی به فوتبالیست ها پاداش دادند، اما دو سال از قهرمانی ما می گذرد و هنوز از پاداش خبری نیست.

* ما هم راهی جام جهانی هستیم، اما کسی حواسش نیست

کمی هم مسئولان باید انصاف داشته باشند. اگر پاداش و بودجه هست، باید برای همه باشد. اینکه فقط یک رشته دیده شود و بقیه نادیده گرفته شوند، فقط دلسردی به بار می آورد. کشتی در ۷۰ سال اخیر پرچمدار ورزش ایران بوده و همواره در مسابقات جهانی و المپیک بهترین نتایج و مدال ها را کسب کرده است. جالب است که همه مسئولان به قطر سفر کردند تا کنار تیم ملی باشند، اما ما چند روز دیگر به جام جهانی می رویم و هیچ کس به خودش زحمت نداده که تا خانه کشتی بیاید. حداقل بیایند و از ما بپرسند که مشکلی ندارید. این را هم از ما دریغ می کنند و این انصاف نیست.

* ما فرزند ناخوانده این ورزش هستیم

تبعیضی که دولت بین ورزشکاران و قهرمانان قائل می شود، خیلی ها را ناراحت کرده و حرف هایی که من می زنم، فقط صحبت من نیست و خیلی از قهرمانان از دیروز با من تماس گرفتند و ابراز ناراحتی کردند. ما هم عرق می ریزیم و زحمت می کشیم، اما مثل فرزنده ناخوانده با ما برخورد می کنند.

* از پاداش گرفتن فوتبالیست ها ناراحت نیستم

اگر همه برزیل را به فوتبالش می شناسند، در ایران هم کشتی ورزش اول است. در المپیک کشتی بیشترین مدال را برای ایران کسب کرده و در دنیا همه ایران را با کشتی و قهرمانانش می شناسند. بازهم می گویم من از پاداش گرفتن فوتبالیست ها ناراحت نیستم و اتفاقا می گویم باید به آن ها هم رسیدگی شود. بحث من عدالتی است که باید در ورزش ایران برقرار شود تا من و امثال من به جای دلسرد شدن، به فکر افتخارآفرینی برای کشورمان باشیم.

* پدر بین دو فرزندش فرق نمی گذارد

فرض کنید پدر یک خانواده بین دو فرزند خود فرق بگذارد و به یکی پول تو جیبی بدهد و به دیگری ندهد. این قطعا باعث ناراحتی و دلسردی خواهد شد. ماجرای ما هم همین است. وزارت ورزش به عنوان پدر این خانواده و بالاتر از آن دولت، باید عدالت را بین قهرمانان این کشور رعایت کنند. همیشه می بینیم که مسئولان پز مدال های جهانی و المپیک کشتی را می دهند، پس چرا نباید به این رشته توجه شود؟

* این جوایز چاله ای را پر نمی کند 

در پایان این را هم بگویم که پاداش ۱۵۰ میلیونی در شان قهرمان جهان نیست. شما در نظر بگیرید این جایزه با تورمی که به وجود آمده، بعد از چند سال پرداخت می شود و هیچ چاله ای را پر نخواهد کرد. چطور می توانند به فوتبال پاداش نقدی در رختکن بدهند، اما برای پرداخت پاداش کشتی امروز و فردا می کنند؟

  • 14
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش