پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۱۹:۲۶ - ۳۰ شهریور ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۶۲۱۳۴
کشتی - وزنه برداری

ادامه نتایج ضعیف کشتی ایران و اظهارات عجیب علیرضا دبیر/ رئیس فدراسیون: کشتی‌گیرها خداترس نبودند، باختند!

محمدعلی گرایی,حذف محمدعلی گرایی
محمدعلی گرایی از دور مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی ۲۰۲۳ جهان کنار رفت تا تنها حذف شده ایران در روز نخست باشد.

به گزارش ایسنا، در نیمه نهایی کشتی فرنگی قهرمانی ۲۰۲۳ جهان و در وزن ۷۷ کیلوگرم کوساکا از ژاپن به مصاف آکژول محموداف قهرمان جهان از قرقیزستان رفت و در یک کشتی نزدیک ۷ بر ۵ شکست خورد و به دیدار رده‌بندی رفت.

با توجه به اینکه کشتی‌گیر ژاپنی در دور دوم محمدعلی گرایی را شکست داده بود، با این باخت مقابل رقیب قرقیز، گرایی هم از دور مسابقات حذف شد تا تنها حذف شده ایران در ۴ وزن نخست باشد.

پاسخ عجیب دبیر به انتقادات از عملکرد تیم ملی کشتی آزاد

"علیرضا دبیر" رئیس فدراسیون کشتی کشورمان در خصوص عملکرد آزادکاران ایرانی در مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۲۳ اظهار داشت: من به مردم ایران این نایب قهرمانی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ تبریک می‌گویم و کاری هم به نقدهای  غیرمنصفانه ندارم، چون نه پیگیر این مسائل هستم و نه در تلفنم این چیزها را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ می‌بینم، اما اگر کسی قهرمان جهان باشد و نقد منصفانه‌ای مطرح کند، حتما آن را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ می‌پذیرم، اما اینکه بگویند فلانی چون تسبیح داشته و نمازخوان هست، ‌باختند حرف غلطی است. چون اگر به این مسائل بود که ما باید قهرمان می‌شدیم! آقایان یادشان نرفته که چه تیمی به ما تحویل دادند، اما فردی که رزومه‌اش مشخص است با دلار ۷ هزار تومانی فرار کرد و الان دلار ۵۰ هزار تومان است. تیم یازدهم جهان را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به من تحویل دادند و به همین خاطر کسانی که در فدراسیون قبل بودند، حرف بی‌ربط نزنند.

وی ادامه داد: توقعات از تیم ما بالا رفته و ما باید پاسخگوی مردم باشیم، اما چرا زمانی که تیم ایران ۱۱ جهان می‌شد، کسی حرفی نمی‌زد؟ ما باید به مردم جواب بدهیم، چون توقعات از ما بالاست. اول خدا باید از ما راضی باشد و بعد مردم. ما را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ باید مسابقات یکی دو سال گذشته بسنجند. بله! ما نسبت به مسابقات ۲۰۲۱ عقب افتادیم و من خودم اولین نقد را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به پژمان درستکار گفتم که چرا یک قهرمان جهان یا المپیک را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ نبردیم. این نقد وارد است که چرا قهرمان المپیک یا جهان را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ نبردیم و به من می‌گویند باید کادر فنی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ تقویت کرد، اما باید ببینیم چه کسی می‌تواند با این کادر فنی کار کند؛ چراکه این مسئله مهمی است، چون شاید فردی بیاید و تیم را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ بهم بریزد. اسم نمی‌آورم اما من هم قبول دارم سه چهار نفر در حد خودشان کشتی نگرفتند. خود من به پژمان درستکار گفتم که چرا یک قهرمان جهانی المپیک را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ شکست ندادید؟

دبیر در خصوص اینکه برخی از کشتی‌گیران در ثانیه‌های پایانی نتیجه را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ واگذار کردند، خاطرنشان کرد: اینکه ما در ۵ ثانیه آخر باختیم، اتفاق نیست و کادر فنی و مربی بدنساز جوابگو باشند. البته این مسئله ریشه تاریخی دارد و بزرگ‌ترین ایراد کشتی ما این است که در ثانیه‌های آخر کشتی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ واگذار کرد و در این ۳۴ سالی که من در کشتی هستم، این موضوع را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ بارها دیده‌ام. ما حتی روان‌شناس آوردیم تا این مسئله برطرف شود، اما هر کسی که می‌تواند در این خصوص به ما کمک کند، پای کار بیاید. من نخواستم بچه‌ها و ملی‌پوشان نماز شب بخوانند، اما آنها اگر خداترس باشند خدا کاری می‌کند بقیه از آنها بترسند. ما در سایر رشته‌ها مثل فوتبال و وزنه‌برداری هم این مشکل را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ داریم. اسم می‌آورم؛ رحمان عموزاد دو مشکل داشت، او چرا در رده‌بندی کم آورد؟ من معتقدم که او هر دو کشتی‌ای که باخت را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ می‌توانست برنده شود و یا مربی به او نگفته چه کند. یا مربی گفته و او گوش نداده است. مشکل منتقدان با من یا فنی است یا سیاسی؛ اگر سیاسی یا اعتقادی باشد که اصلاً گوش نمی‌دهم، اما اگر فنی باشد حرف آنها روی تخم چشم من جا دارد.

رئیس فدراسیون کشتی افزود: البته ما در برخی وزن‌ها قهرمانان بزرگ را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ هم شکست دادیم. امیرحسین زارع کشتی‌گیر بزرگی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ شکست داد و او باید تا الان ۴ مدال طلای جهانی داشته باشد و یا والی‌زاده که کشتی‌گیر جوانی هم هست، قهرمان اروپا را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ برد. ما از همین جا عازم مسابقات اسیایی می‌شویم و به اردو می‌رویم. از کادر فنی تشکر می‌کنم و تا مسابقات آسیایی محکم به کارشان ادامه خواهند داد، اما من در کارم با پدرم هم رودربایستی ندارم و تعارف نخواهم داشت. اگر نقدی منصفانه باشد، آن را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ خواهم پذیرفت، اما اگر بی‌ادبی کنند، یا پای مسائل سیاسی و اعتقادی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ وسط بکشند، توجهی به این صحبت‌ها نخواهم داشت. خیلی خوب یاد گرفته‌ام که یکسری از آدم‌ها را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ باید از زندگی پاک کرد.

دبیر تصریح کرد: اصل کار ما برای المپیک ۲۰۲۸ است، اما در المپیک ۲۰۲۴ هم محکم کار می‌کنیم و مردم امیدوار باشند. ما خوب هستیم.

وی در مورد کشتی حسن یزدانی و انتقادهایی که پس از شکست او در فینال مطرح شد، گفت: متأسفانه برخی‌ها حسادت دارند. کسانی که خودشان کشتی‌گیر بودند می‌دانند که وقتی مجری فن باشی و امتیاز را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به نفر دیگر بدهند یا اینکه یک اخطار اشتباه داده شود،‌ کشتی بهم می‌ریزد. البته تیلور هم کشتی‌گیر خوبی است و همین که حسن یزدانی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ شکست داده نشان می‌دهد که توانمند است، اما به حسن یزدانی هم تبریک می‌گویم که ۹ مدال جهانی و المپیک دارد. این ۹ مدال به کلام آسان است و واقعا کسب آن راحت نیست.

  • 16
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • جمعه ۱۵ تیر
    کوپا آمریکا
    آرژانتین - اکوادور
    ۰۴:۳۰
  • جی لیگ ژاپن
    سانفرسه هیروشیما - ویسل کوبه
    ۱۳:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    اسپانیا - آلمان
    ۱۹:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    پرتغال - فرانسه
    ۲۲:۳۰
  • شنبه ۱۶ تیر
    کوپا آمریکا
    ونزوئلا - کانادا
    ۰۴:۳۰
  • جی لیگ ژاپن
    گامبا اوزاکا - یوکوهاما مارینوس
    ۱۳:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    انگلیس - سوئیس
    ۱۹:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    هلند - ترکیه
    ۲۲:۳۰
  • یکشنبه ۱۷ تیر
    کوپا آمریکا
    کلمبیا - پاناما
    ۰۱:۳۰
  • کوپا آمریکا
    اروگوئه - برزیل
    ۰۴:۳۰
  • دوشنبه ۱۸ تیر
    لیگ MLS آمریکا
    هیوستون دینامو - لس آنجلس اف سی
    ۰۴:۰۰
  • لیگ MLS آمریکا
    لس آنجلس گلکسی - مینسوتا
    ۰۶:۰۰
ویژه سرپوش