منصور برزگر، عضو شورای فنی کشتی آزاد، درباره انتخاب رسول خادم بهعنوان مدیرفنی تیمملی کشتی آزاد اظهار کرد: «در جلسه شورای فنی، بعضی گزینهها را بررسی کردیم، اما از آنجا که گزینهای بهتر از رسول خادم نداشتیم و افراد دیگر هم با این فدراسیون کار نمیکنند تصمیم گرفته شد او ۶ ماه بهعنوان مدیرفنی هدایت تیم را بر عهده بگیرد و وضعیت را کمی سر و سامان بدهد و درباره سرمربی تیم بعد از انتخابی تیمملی تصمیم بگیریم.
وضعیت تیمملی کشتی آزاد در این مدت خیلی بههمریخته شده است. متأسفانه شکستها و ناکامیهای متوالی وضعیت کشتی آزاد را روز به روز ضعیفتر کرده است؛ وگرنه من خودم از همان ابتدا مخالف حضور خادم در تیمملی بودم؛ چراکه اولویت اصلی او باید فدراسیون باشد، اما فعلا چارهای نداشتیم؛ ضمن اینکه ما در مسابقات جامجهانی آمریکا جزو هشت تیم نبودیم، اما از آنجا که اسپانسرینگ مسابقات جامجهانی آمریکا اعلام کرده بود اگر تیم ایران در این مسابقات شرکت نکند سرمایهگذاری نمیکند، از ما خواستند در این مسابقات شرکت کنیم و به همین دلیل سر و سامان دادن به تیم و حضور موفق در آن رقابتها جزو اولویتها قرار گرفت. در این مدت خادم بهعنوان مدیرفنی و طلایی هم بهعنوان مربی در کنار او حضور خواهد داشت.»
برزگر درباره آخرین وضعیت تعلیق کشتی ایران و اینکه وزارت ورزش اعلام کرده است در این راه به فدراسیون کشتی کمک خواهد کرد، گفت: «وزارت چه کمکی میتواند بکند؟ مگر ما در IOC نماینده داریم که آنها بتوانند به ما کمک کنند. متأسفانه ورزش ما همیشه پایش در همه جا میلنگد. آن زمانی که برخی به خاطر سیاستبازی هاشمیطبا را حذف کردند و فکر میکردند دوباره بتوانند عضویت در هیئترئیسه IOC را به دست آورند فکر این جا را نکردند. اگر ما الان یک نماینده در کمیته بینالمللی المپیک داشتیم به این وضعیت دچار نمیشدیم و حداقل میتوانستیم از موقعیت خودمان دفاع کنیم و تعلیق نشویم؛ ضمن اینکه اگر در این مدت لابیهای رسول خادم نبود ما ۲۰ روز پیش تعلیق میشدیم.
اما متأسفانه کار از دست اتحادیه جهانی هم خارج شده و کمیته بینالمللی المپیک به این موضوع ورود کرده است که وضعیت برای ما بهمراتب سختتر خواهد بود. ما همیشه سطحی نگاه میکنیم و مسائل را ساده میگیریم؛ درصورتیکه همین مسائل ما را گرفتار میکند. در حال حاضر ما با لابی صهیونیستها روبهرو هستیم؛ با اینکه همه دنیا از آنها بدشان میآید، اما قدرت دارند و میتوانند در کمیته بینالمللی المپیک نفوذ کنند.»
عضو شورای فنی کشتی آزاد تأکید کرد: «اگر وزارت ورزش واقعا به فکر این است که به کشتی کمک کند و دچار تعلیق نشود سطحینگر نباشد و واقعا امور را پیگیری کند و چند وکیل درجهیک و بینالمللی را به کمک فدراسیون کشتی بفرستد تا حداقل بتوانیم با برخی مدارک و مذاکره از این مخمصه خلاص شویم؛ وگرنه سایه تعلیق از آن چیزی که فکر میکنند به کشتی نزدیکتر است و خیلی زود گرفتار آن میشویم.»
پیشکسوت کشتی آزاد در پاسخ به اینکه گفته میشود گویا کسی از داخل فدراسیون این مسائل را به کمیته بینالمللی المپیک ارجاع داده است، گفت: «نه، به هیچ عنوان قبول ندارم که از داخل فدراسیون کسی این کار را کرده باشد. البته هر فدراسیونی دشمنهای داخلی دارد و من منکر آن نمیشوم، اما بههرحال در این چندساله رفتارهای ورزشکاران و عدم رویارویی با ورزشکاران رژیم اشغالگر در مسابقات مختلف دست ما رو شده است و آنها هم موضوع را فهمیدهاند. البته هستند کسانی که در این وضعیت آتشبیار معرکه شدند و کارهای نادرستی انجام میدهند و ما هم منکر آن نمیشویم، اما اینکه از داخل فدراسیون کسی این موضوع را ارجاع داده است به هیچ عنوان نمیپذیرم.»
او در پایان گفت: «کشوری مانند قطر در کمیته بینالمللی المپیک نماینده دارد، آن وقت ایران ندارد. واقعا جای تأسف دارد که ما هیچ نمایندهای نداریم و برخی فکر میکردند با حذف هاشمیطبا خیلی زود میتوانند کرسی به دست بیاورند، ولی الان بالای ۱۰ سال است که نتوانستند کاری از پیش ببرند و کرسی بگیرند. امیدوارم وضعیت کشتی سر و سامان بگیرد و بتوانیم از تعلیق دور شویم.»
- 16
- 6