مهمترین عناوین خبری
دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۰:۲۶ - ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۲۰۶۱۸۴
کشتی - وزنه برداری

بررسی افت کمی و کیفی لیگ برتر وزنه برداری

نصیرشلال: تلاشی برای آوردن تیم‌های خوب به لیگ وزنه برداری نشده است

وزنه برداری,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,کشتی و وزنه برداری
نایب قهرمان وزنه برداری المپیک لندن گفت: تنها وجود ستاره ها برای داشتن لیگ خوب کافی نیست و در این سال‌ها برای آوردن تیم‌های خوب واقعا تلاشی نشده است.

نواب نصیرشلال در گفت‌وگو با ایسنا، درباره ی وضعیت لیگ برتر وزنه‌برداری که با وجود قهرمانان المپیک و جهان از رقابت وکیفیت مطلوب برخوردار نیست، بیان کرد: در مورد وضعیت لیگ برتر باید دید  برای آن چه کار کرده‌ایم که الان انتظار لیگ خوب، پویا و پر مخاطب داشته باشیم. کاملا واضح است تیمی که هزینه می‌کند، برایش مهم است دیده شود اما ما برای دیده شدن تیم ها چه کار کرده‌ایم؟اصلا نیامده‌ایم برنامه جامع و خوبی را به تیم‌ها ارائه کنیم.

 

فقط به دنبال این بودیم لیگی ساده به همت قهرمانان، دوستان و خیرین داشته باشیم. به نظر من نیاز به سازمانی هست که برنامه‌ریزی داشته باشد نه اینکه لیگ را مثل ۱۰ تا ۲۰ سال قبل به صورت سنتی با ۲-۳ تیم نظامی برگزار کنیم که فقط بگویم لیگ داریم. باز هم خوب است لیگ تعطیل نشده است. اگر همان یک تیمی که پول می‌دهد هم نیاید لیگ برتر تعطیل می‌شود چون تیم‌های نظامی که پول نمی‌دهند.

 

او با اشاره به حضور چهره‌های شاخص وزنه‌برداری در لیگ برتر گفت: تنها داشتن ستاره کافی نیست. یک ستاره زمانی برای باشگاه خود ارزش دارد که بتواند مانور بدهد و کارهای تبلیغاتی انجام بدهد. اما لیگ برتر خیلی از سال‌ها پخش تلویزیونی نداشته و بعد از آن هم پخش تلویزیونی کامل و منظمی نبوده است. در صورتی که وقتی به این مسائل توجه شود چند تیم پرقدرت به سمت لیگ می آیند و کیفیت لیگ بیشتر می‌شود. برای اینکه لیگ خوبی داشته باشیم کمیت و کیفیت تیم‌های شرکت کننده خیلی مهم است. وقتی کمیت و کیفیت بالا نباشد، ورزشکار مجبور می‌شود با یک تیم قرارداد ببندد.

 

رقابت میان تیم‌ها نیست و مسابقات دیگر جذابیتی ندارد و این باعث دلسردی می‌شود. اکنون هم به ندرت می‌بینیم که دو تیم تا دقیقه ۹۰ برای قهرمانی رقابت داشته باشند. البته بیشترین آسیب را هم فدراسیون می‌بیند چون لیگ مکمل تیم ملی است و کمک می کند تیم ملی رشد داشته باشد. ورزشکار وقتی در لیگ شرکت کند و رقابت باشد  تلاش می کند از لحاظ آمادگی در سطح بالایی باشد تا  از عنوان و جایگاه خود دفاع کند، از این رو قطعا تمرین‌هایش را قطع نمی‌کند.

 

نصیر شلال در پاسخ به این پرسش که فکر می کند چقدر برای آوردن تیم های خوب به لیگ برتر وزنه برداری تلاش شده است، تصریح کرد: ما در این سال‌ها برای آوردن تیم‌های خوب واقعا تلاشی نکرده‌ایم و باید به عقب برگردیم و  ببینیم ریشه این آسیب از کجا است. وزنه‌برداری پتانسیل خوبی دارد و چون قهرمانان بزرگی دارد، از لیگ آن استقبال می‌شود اما برای پای کار آوردن تیم‌ها باید تلاش کنیم که متاسفانه روحیه این کار در دستور کار فدراسیون تا الان نبوده است.

 

نایب قهرمان المپیک لندن با اشاره به اینکه برخی تیم‌ها که پول می دهند هم قرارداد خود را کامل پرداخت نمی‌کنند، تصریح کرد: زمانی که تعداد تیم‌ها کم باشد رقابت برای یارگیری به وجود نمی‌آید و مبلغ قراردادها پایین می‌آید. از طرفی خیلی از مدیر عامل ها که ورزشی نیستند در اعتراض به این اتفاق می‌گویند اگر آن‌ها نبودند ورزشکاران بدون قرارداد می‌ماندند.  این جمله بد و نابجا است. چون جایگاه وزنه‌برداری ما این نیست که مدیرعامل یک باشگاه چنین اظهار نظری داشته باشد. البته اینکه گاهی اوقات مقداری از مبالغ قراردادها پرداخت نمی شود هم به برنامه ریزی خود ما برمی‌گردد که تیم‌ها در جایگاهی قرار می‌گیرند که قراردادهای مالی خود را کامل پرداخت نمی کنند.

 

ملی‌پوش سابق ایران در پاسخ به این سوال که فکر می‌کند روزی شاهد برگزاری لیگی مانند والیبال و بسکتبال در وزنه‌برداری هم باشیم، گفت: اگر بیاییم کار را با برنامه‌ریزی خوب و سرمایه‌گذاری طولانی مدت شروع کنیم و برنامه‌های مهیج داشته باشیم فکر می‌کنم لیگی حتی بهتر از رشته‌های دیگر داشته باشد. با توجه به اینکه وزنه‌برداری رشته المپیکی و پر از ستاره است پتانسل آن را دارد  اما به شرطی که کار کنیم. به هر حال بسکتبال هم یک روزی لیگ نداشت اما با برنامه‌ریزی، نیازهایی که تیم‌ها و اسپانسرها داشتند را برطرف کردند و الان به سطحی رسیدند که تبدیل به یک نمونه موفق می‌شود. قطعا موفقیت آنها شانسی نبوده است. وزنه‌برداری هم نیاز به کار کردن دارد و می‌تواند موفق باشد.

 

نصیرشلال در پاسخ به این پرسش که تغییر قوانین مثلا ملزم شدن تیم‌ها به استفاده از دو قهرمان چقدر می‌تواند به لیگ برتر کمک کند، تصریح کرد: زمانی فدراسیون می‌تواند این تعیین تکلیف را کند و تیم‌ها را تحت فشار قرار دهد که برای یک یا دو مهره خوب هزینه کنند که کار کرده باشد و تیم‌های زیادی حضور داشته باشند. وقتی پنج تیم داریم نمی‌توانیم بگوییم فلان مبلغ را برای یک قهرمان هزینه کند و وقتی آن تیم توانایی مالی‌اش را ندارد خب همان را هم از دست می‌دهیم.

 

 

  • 18
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش