امیررضا خادم که بیش از پنجسال قبل توسط محمود گودرزی بهعنوان معاون پارلمانی، امور حقوقی و استانهای وزارت ورزش انتخاب شد، این روزها دایما حرف از ترک پست خود میزند و گویا برای ریاست فدراسیون کشتی دورخیز کرده است.
سفرهای استانی شائبهبرانگیز
در هفتههای اخیر سفرهای استانی امیررضا خادم زیر ذرهبین رسانهها قرار گرفته و حضور ادامهدار او در شهرهای مختلف باعث ایجاد شائبههایی شده است. از آنجایی که معاون پارلمانی وزارت ورزش چندی پیش در نشست خبری خود از عدم علاقهاش برای ادامه کار در این وزارتخانه خبر داده بود، شایعه حضور او در فدراسیون کشتی خیلی جدیتر از قبل به گوش رسید. با اینکه خادم جانشینی برادرش در کشتی را چند هفته قبل رد کرده بود، اما اخباری که این روزها از گوشه و کنار به گوش میرسد، حکایت از قصد جدی او برای حضور در انتخابات پیشروی این فدراسیون دارد. البته هنوز ثبتنام از نامزدهای انتخاباتی برای فدراسیون کشتی آغاز نشده، اما آنطور که پیداست پیش از پایان سال ٩٧ این اتفاق خواهد افتاد و تکلیف آینده خادم نیز مشخص میشود.
بلاتکلیفی معاونت پارلمانی
در شرایطی که تقریبا از ابتدای دولت یازدهم امیررضا خادم با روی کار آمدن محمود گودرزی بهعنوان معاون پارلمانی انتخاب شد، حتی تغییرات در رأس وزارت ورزش هم باعث کنار رفتن او نشد. مسعود سلطانیفر با همه شایعات، تصمیمی برای تغییر در پست معاونت پارلمانی نداشت؛ تا اینکه خادم خودش تصمیم به کنارهگیری گرفت. امیررضا خادم بعد از پنجسال و نیم حضور در این معاونت و ارتباط نزدیک با نمایندگان مجلس اعلام کرده که به اطلاع وزیر هم رسانده که میخواهد از این سمت کنار برود، اما نکته بلاتکلیفی معاونت پارلمانی، امور حقوقی و استانهای وزارت ورزش است.
ورزشیها نمیتوانند جانشین خادم شوند!
از آنجایی که باید برای انتخاب معاونت پارلمانی وزارت ورزش یک موضوع مورد توجه قرار بگیرد و آن هم سابقه نمایندگی مجلس است، گزینههای محدودی پیشروی وزیر ورزش خواهد بود، تا بتواند جانشین امیررضا خادم را انتخاب کند. شاید یکی از دلایل ماندگاری خادم در چند سال اخیر نیز همین مسأله بوده که با توجه به ورزشیبودن و سابقهاش در مجلس توانسته ارتباط خوبی با نمایندگان برقرار کند. در میان اهالی ورزش و مدیران ورزشی تقریبا نمیتوان از گزینه شاخصی نام برد که دارای چنین شرایطی باشد.
- 15
- 5