بعد از طی یک هفته برزخی بالاخره نظر پزشکان درباره علیرضا کریمی هم اعلام شد و دومین ستاره کشتی ایران هم مجبور به استراحت سه ماهه شد. علیرضا کریمی که مصدومیت جنجالی در مسابقات جام باشگاههای جهان داشت در نهایت بعد از یک هفته پارگی رباط پای او تأیید شد و به این ترتیب علیرضا کریمی هم باید پای خود را به تیغ جراحان بسپارد.
مصدومیتی که در این یک هفته به بحث اصلی روز کشتی تبدیل شده بود، حالا میزانش کاملاً قطعی مشخص است و برخلاف مطالبی که در برخی رسانهها مطرح شده اصلاً هم این مصدومیت جزئی نیست. البته اینجاست که تازه سؤالات جدیدی پیش میآید که کادر پزشکی تیم بازار بزرگ چرا به دنبال تشخیص سریع مصدومیت کریمی نبود؟ اگر کادر پزشکی بازار بزرگ تشخیص اولیه درستی داشت شاید کادر فنی تیم هم از این کشتیگیر در مسابقه فینال استفاده نمیکرد. اگر چه هنوز پاسخ صریح و درست و حسابی برای این سؤالات پیدا نشده اما فعلاً باید از این ماجرا گذر کرد و منتظر ماند که کریمی زودتر به دنیای قهرمانی برگردد.
کریمی به طور طبیعی باید جراحی میکرد اما برای اینکه شانس حضور در وزن ۹۷ کیلوگرم بازیهای المپیک را از دست ندهد، فعلاً پزشکان بیخیال جراحی شدند و سعی کردند که با ترمیم نقطه آسیبدیده خیلی زود بتواند به تمرینات برگردد.
دکتر پورسعید رئیس کمیته پزشکی فدراسیون کشتی که در جریان ریز وضعیت کریمی قرار دارد، درباره تصمیمی که پزشکان گرفتند، گفت: «برای روش درمان مصدومیت پای علیرضا کریمی باید تصمیم میگرفتیم و در معایناتی که صورت گرفته بود شک بر این بود که رباط صلیبی قدامی وی پاره است، ولیکن امآرآی اول، پارگی کامل را نشان نمیداد و در آزمایش امآرآی مجدد که از پای کریمی گرفته شد این موضوع به اثبات رسید.»
پورسعید ادامه داد: «بعد از اثبات این موضوع روز گذشته نشستی برگزار شد با حضور غلامرضا محمدی و ابراهیم مهربان سرمربی و مربی تیم ملی کشتی آزاد، دکتر سهراب کیهانی متخصص ارتوپدی، دکتر مرتضی بهرامینژاد پزشک و بدنساز تیم ملی کشتی آزاد تا بتوانیم به یک جمعبندی خوب در اینباره برسیم.»
پورسعید در پاسخ به این سؤال که چرا کریمی با وجود مصدومیت پای خود را جراحی نکرد، گفت: «دو راه پیشرو داشتیم، راه اول انجام عمل جراحی بود که باعث میشد در نهایت کشتی گرفتن برای کریمی در المپیک غیرممکن باشد و راه حل دوم درمان غیر تهاجمی بود که در این مورد نیز ۲ راه را پیشرو داشتیم، یک اینکه صبر کنیم و بدنسازی انجام دهیم و راه دوم اینکه ایجاد القای ترمیم (PRP) را به همراه بدنسازی و تقویت عضلات و تقویت تعادل انجام دهیم که راه دوم را برگزیدیم.»
رئیس کمیته پزشکی فدراسیون کشتی ادامه داد: «نظر دکتر کیهانی این بود که بهتر است از روش PRP استفاده کنیم تا علیرضا کریمی بتواند به تمرینات خود ادامه داده و شانس حضور در المپیک را از دست ندهد. به همین منظور روز شنبه علیرضا کریمی در بیمارستان طالقانی PRP شد و قرار است انجام تمرینات تعادلی و قدرتی که باعث افزایش عملکرد او میشود توسط دکتر بهرامینژاد پیگیری شود و این کار ۳ ماه طول میکشد و پس از آن علیرضا کریمی میتواند به تمرینات خود ادامه دهد.»
رئیس کمیته پزشکی فدراسیون همچنین گفت: «در هر صورت درمان قطعی چنین مصدومیتهایی جراحی است اما با توجه به اینکه شانس حضور کریمی در المپیک مطرح بود، تیم پزشکی روش دوم را انتخاب کرد و امیدوارم شاهد مصدومیتی برای کشتیگیران کشورمان بخصوص در آستانه حضور در المپیک نباشیم و حادثه جدیدی رخ ندهد.»
محسن وظیفه
- 15
- 5