دوشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۳۰۴۰۰۰۸

چگونه پاسپورت امارات بگیریم

رشد سریع اقتصادی و فرصت‌های شغلی متنوع برای کارآفرینان و سرمایه‌گذاران در کشور امارات، بسیاری از افراد از اقصی نقاط دنیا را بر آن داشته است تا برای دریافت پاسپورت جهت اقامت در این کشور یا شرکت در تور امارات دست به کار شوند. با توجه به قوانین سختگیرانه امارات، شرایط اخذ پاسپورت در این کشور فرایندی پیچیده است، اما به سبب مزایای متعدد آن، همچنان برای بسیاری افراد ارزش تلاش کردن را دارد. برای شناخت مراحل و شرایط دریافت پاسپورت امارات با ما تا انتهای این محتوا همراه شوید.

چگونه پاسپورت امارات بگیریم

شرایط اخذ پاسپورت امارات

همان‌طور که گفتیم، امارات در مورد اقامت دائم مهاجران خود معیارها و قوانین سختگیرانه‌ای دارد که نشان دهنده اهمیت بالای این کشور به حفظ میراث فرهنگی و ساختار اجتماعی خود است. شرایط عمومی اخذ پاسپورت در این کشور بدین شرح می‌باشد:

  • مدرک اقامت

افرادی که خواهان دریافت تابعیت و شهروندی در این کشور می‌باشند، بایستی مدرکی مبنی بر اقامت طولانی مدت خود در امارات از قبیل خرید ملک یا خانه، استعداد برتر و.. را ارائه دهند.

  • نداشتن سابقه کیفری

در کشور امارات متقاضیانِ دریافت اقامت موقت یا دائم تحت بررسی کامل سوابق خود قرار می‌گیرند تا اطمینان حاصل شود که دارای هیچ‌گونه سابقه کیفری نیستند و تهدیدی برای امنیت ملی این کشور محسوب نمی‌شوند.

  • تسلط به زبان عربی

داشتن دانش و تسلط کافی به زبان عربی برای صحبت با شهروندان، یکی دیگر از شرایط عمومی اخذ پاسپورت در این کشور محسوب می‌شود، چرا که تضمین کننده ارتباط موثر شهروندان جدید با جامعه و فرهنگ متنوع امارات است.

  • حسن رفتار و شهرت

افرادی که دارای جایگاه اجتماعی مناسبی هستند، مشمول دریافت ویزای طلایی اقامت در این کشور خواهند بود. سرمایه گذاران، کارآفرینان، مخترعان، افراد نابغه، دانشجویان و فارغ التحصیلان ممتاز با رعایت کردن قوانین مختص خودشان مشمول دریافت پاسپورت و اقامت پنج تا ده سال در این کشور می‌شوند.

شرایط اخذ پاسپورت امارات

  • ثبات اقتصادی

افرادی که خواهان گرفتن پاسپورت و اقامت در این کشور هستند بایستی شواهدی مبنی بر دارا بودن ثبات مالی از جمله درآمد پایدار و منابع مالی مناسب برای حمایت از خود و خانواده به دولت امارات داشته باشند.

مزایای دریافت پاسپورت امارات

جذابیت‌های زندگی در امارات تنها یکی از مزایای دریافت پاسورت این کشور است. کافیست یک بار در تور امارات شرکت کرده باشد تا این کشور را به خوبی بشناسید. از مزایای دریافت پاسپورت امارات می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سفر بدون ویزا

پاسپورت امارات متحده عربی یکی از قدرتمندترین پاسپورت‌های دنیا است که امکان سفر به بیش از ۱۷۰ کشور را بدون نیاز به ویزا در اختیار شما قرار می‌دهد. این موضوع سفرهای بین المللی به کشورهای اروپایی، آسیایی و آمریکایی را آسان‌تر می‌کند.

  • دریافت خدمات شهروندی

جالب است بدانید که شهروندان اماراتی از خدمات اجتماعی خاص از جمله مراقبت‌های بهداشتی و آموزش رایگان برخوردار می‌باشند. دولت امارات در این زمینه حمایت گسترده‌ای دارد و تمهیدات بالایی برای شهروندان خود در نظر می‌گیرد. آموزش عمومی از سطح ابتدایی تا متوسطه در کشور امارات رایگان است و بورسیه‌های بسیار خوبی برای ادامه تحصیل در خارج از این کشور برای شهروندان فراهم می‌باشد.

  • داشتن امنیت شغلی

دولت امارات شهروندان خود را برای اشتغال در مشاغل بخش دولتی در اولویت قرار می‌دهد. این موضوع نشان می‌دهد که شما با اخذ تابعیت و شهروندی خود از طریق پاسپورت می‌توانید فرصت‌های شغلی زیادی در این کشور با درآمد خوب و پایدار داشته باشید.

  • حقوق سیاسی

شهروندان اماراتی می‌توانند در فرآیندهای انتخاباتی این کشور شرکت کنند و محدودیتی در این خصوص برای آن‌ها وجود ندارد.

روش‌های اخذ پاسپورت در امارات

راه‌های مختلفی برای دریافت پاسپورت امارات وجود دارد که هرکدام شرایط و فرآیند مختص به خودشان را دارند که در ادامه به چند مورد از آن‌ها اشاره می‌کنیم:

  • زاد و ولد

فرزندانی که از پدر اماراتی یا در برخی موارد مادر اماراتی(در صورت نداشتن تابعیت پدر) متولد می‌شوند، مشمول دریافت اقامت در امارات خواهند بود. این روش ساده‌ترین روش اخذ پاسپورت در این کشور است، اما صرفا برای کسانی کاربرد دارد که اصل و نسب مستقیم اماراتی دارند.

  • ازدواج

زنان خارجی که با مردان اماراتی ازدواج می‌کنند، پس از گذشت حداقل هفت سال از ازدواجشان و به شرط دارا بودن حداقل یک فرزند می‌توانند درخواست تابعیت داشته باشند. لازم به ذکر است که در صورت نداشتن فرزند مدت زمان لازم برای این درخواست تا ده سال قابل افزایش است! اما در مورد مردان خارجی که با زنان اماراتی ازدواج می‌کنند، معمولا اخذ پاسپورت و تابعیت صرفا با ازدواج داده نمی‌شوند و فقط اقامت در این کشور برای آن‌ها فراهم است که نشان دهنده قوانین مردسالارانه‌ی دولت امارات است.

  • کار

اگر در تور امارات با شهروندان خارجی ساکن این کشور برخورد کرده باشید یا دوستانتان در کشور زندگی کرده باشند، می‌دانید که گرفتن پاسپورت برای کار روشی غیر معمول در این کشور محسوب می‌شود، مگر اینکه از طرف کارفرمای اماراتی برای شما نامه دعوت ارسال شده باشد و هیچ متقاضی واجد شرایطی برای این کار در کشور امارات زندگی نکند. اما مخترعان،کارآفرینان، سرمایه‌گذاران، افراد نابغه و.. می‌توانند با ارائه مدارک و مستندات لازم مشمول این شرایط باشند.

  • سرمایه گذاری

برای اخذ پاسپورت و گرفتن اقامت طولانی مدت در امارات، سرمایه گذاران بایستی شرکتی را در این کشور به ثبت برسانند یا ملکی را خریداری کنند که البته برای هرکدام از شرکت‌های با مسئولیت محدود و سهامی عام و خاص مبلغ خاصی تعیین شده است.

روش‌های اخذ پاسپورت در امارات

  • پناهندگی

با توجه به خاص بودن وضعیت افراد پناهنده و با شرط در خطر بودن جان آن‌ها به دلایل سیاسی، اجتماعی و..، دولت امارات به دادن پناهگاه موقت به این دسته از افراد تاکید دارد و آن‌ها را در چارچوب اجتماعی و قانونی خود به عنوان شهروند قبول نمی‌کند. اما به صورت موقت و البته عدم تمدید اقامت طولانی مدت، کمک‌های حمایتی زیادی را برای آن‌ها در نظر می‌گیرد.

در پایان، به این نکته اشاره می‌کنیم که با توجه به قوانین سفت و سختی که دولت امارات برای افراد خارجی این کشور قائل می‌شود، لازم است قبل از تصمیم به اخذ پاسپورت امارات همه جوانب را به طور کامل بررسی کنید. شرکت در تور امارات و سفر به این کشور به شما این فرصت را خواهد داد که از نزدیک با شرایط زندگی در امارات آشنا شوید و تصمیم بهتری بگیرید. درنهایت با بررسی همه جوانب، وارد مراحل دریافت مجوز اقامت یا تابعیت شوید.

  • 13
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش