دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۱۰۷۰۰۰۸

راهنمای رزرو هتل، چگونه می توان هتل رزرو کرد؟

راهنمای رزرو هتل,نکات مهم برای رزرو هتلراهنمای رزرو هتل
سفر کردن از جمله بهترین تجربه های زندگی هر انسانی محسوب می شود. یک سفر لذت بخش نیاز به مکانی مناسب برای استراحت نیز نیاز دارد، اقامت در هتل می تواند گزینه مناسبی باشد. در ادامه این مقاله سرپوش راهنمایی هایی جهت رزرو هتل ارائه شده اند. 

واچر چیست؟

اگر شما هم تحقیقاتی راجع به هتل ها داشته اید؛ با کلمه واچر یا ووچر روبرو شده اید. واچر یا ووچر همان تایید رزرو هتل را به شما نشان می دهد، در حقیقت بعد از اینکه هزینه اقامت در هتل را می پردازید، کلید شما برای ورود به هتل همان واچر است. زمانی که به صورت آنلاین هتل را رزرو کنید، واچر نیز به شکل آنلاین برایتان ارسال می شود.

اکنون برای سفر به برخی از کشورها مانند تایلند و گرجستان باید واچر هتل را در فرودگاه نشان دهید. 

به هیچ عنوان نباید از واچر جعلی استفاده کنید، زیرا هم موجب دردسر می شود و هم ممکن است ممنوعیت طولانی برای شما به جهت سفر به مقصد مورد نظر به همراه داشته باشد. 

تفاوت هتل های آل و یوآل چیست؟

یکی از اصطلاحاتی که زمان رزرو هتل ممکن است با آن مواجه شوید؛ آل All و یوآل Uall است. این کلمات غالبا به برد هتل معروف هستند و نمایانگر سطح خدمات ارائه شده آن هتل هستند. در هتل های آل وعده صبحانه، ناهار و شام تا ساعت ۱۲ شب رایگان است اما اگر فرد بخواهد از نوشیدنی و یا میان وعده استفاده کند باید هزینه ای جداگانه بپردازد. 

هتل های یوآل امکانات جذاب تری به همراه دارند؛ در این هتل ها وعده های صبحانه، ناهار، شام، میان وعده ها و نوشیدنی ها به صورت ۲۴ ساعته رایگان خواهند بود و شما هر زمانی که بخواهید می توانید از آنها استفاده کنید.

بهترین هتل های یوآل را می توان در آنتالیا ترکیه پیدا کنید. این شهر ساحلی هتل هایی لوکس با ویو ساحل همراه با استخر اختصاصی دارند، لذا مسافران بسیاری سالانه برای دیدن این کشور هتل های یوآل را رزرو می کنند. 

راهنمای رزرو هتل,قوانین رزرو هتلراهنمای رزرو هتل؛ تفاوت هتل های آل و یوآل

انواع اتاق های هتل:

اتاق یک تخته یا سینگل:

همانطور که از نام این هتل ها مشخص است، تنها یک تخت دارند و برای اقامت یک نفر مناسب هستند. مساحت میانگین این اتاق ها ۳۷ تا ۴۵ متر مربع می باشد و برای کسانی که تنهایی سفر سیاحتی دارند یا با قصد کار مسافرت کرده اند مناسب خواهند بود. 

اتاق دو نفره تویین یا دابل:

اتاق های دونفره یک هتل به نام تویین یا دابل شناخته می شوند که معمولا ظرفیت پذیرش ۳ مسافر را دارند. گاهی یک مبل تخت شو نیز در مبلمان آنها طراحی می شود. اتاق های دابل یک تخت دونفره بزرگ هم دارند اما اتاق های توئین دو تخت یک نفره مجزا دارند. TWN نماد اتاق های توئین و DBL نشان دهنده اتاق های دابل می باشد. 

اتاق سه تخته:

این اتاق ها نیز برای اقامت سه نفر مناسب هستند. در این اتاق ها ممکن است ۳ تخت یک نفره و یا یک تخت دو نفره با یک تخت تک نفره وجود داشته باشد. این موضوع را باید با کانتر پذیرش هتل هماهنگ کنید تا به مشکل خاصی برنخورید. 

اتاق چهار نفره:

از بزرگترین اتاق های هتل اتاق های ۴ نفره هستند که برای اقامت ۴ نفر مناسب می باشند. تخت های این اتاق معمولا به صورت دو تخت دو نفره، ۱ تخت دو نفره و ۲ تخت ۱ نفره و یا ۴ تخت ۱ نفره است. نوع تخت هایی که در اتاق وجود دارند از جمله نکاتی است که در هنگام رزرو باید به آن دقت کرد. 

راهنمای رزرو هتل,نکات رزرو هتلراهنمای رزرو هتل؛ رزرو اتاق های چهار نفره

سوییت ‌یک خوابه:

در واقع سوئیت ها نوعی اتاق محسوب می شوند که در قسمت ورودی دارای پذیرایی هستند و پشت پذیرایی اتاق خواب واقع شده است، علاوه بر این مانند یک خانه واقعی دارای سالن غذاخوری و آشپزخانه نیز هستند. این نوع از اتاق ها غالبا هزینه ی بالاتری دارند و برای افرادی که به صورت خانوادگی یا دست جمعی سفر می کنند ایده آل خواهند بود. این نوع اتاق ها با یک یا چند اتاق خواب در دسترس هستنند که نوع یک خوابه شان سینگل سوییت نام دارد.

سوییت دوخوابه:

مدیوم سوییت یا سوییت دوخوابه دارای دو اتاق خواب بزرگ با تخت هایی دونفره یا دو تخت یک نفره هستند. این اتاق ها برای خانواده های پرجمعیت یا دوستانی که به صورت گروهی سفر کرده اند مناسب خواهد بود. 

سوییت‌ دوبلکس:

برخی از اتاق ها حالت دو طبقه دارند که به آنها سوییت دوبلکس گفته می شود، این سوییت ها معمولا در طبقه پایین دارای سالن پذیرایی، آشپزخانه و سرویس بهداشتی هستند و اتاق خواب سالن نشیمن و سرویس بهداشتی فرنگی به همراه حمام در سالن بالا قرار دارند. 

راهنمای رزرو هتل,پیگیری رزرو هتلراهنمای رزرو هتل؛ رزرو سوییت های دوبلکس

نکاتی که درباره تحقیقات رزرو هتل:

تفاوتی ندارد که شما قصد دارید سفر خارجی داشته باشید یا داخلی، برای بیزینس سفر کنید یا خوش گذرانی، در همه این موارد باید نکاتی را مدنظر داشته باشید تا بعد از رزرو هتل به مشکلی برخورد نکنید. این نکات در همه نقاط دنیا کاربرد دارند:

قیمت‌ها را مقایسه کنید:

همانطور که همه می دانیم وبسایت های مختلف ممکن است برای اتاق های یک هتل نرخ قیمت متفاوتی را در نظر بگیرند، در نتیجه قبل از رزرو اتاق باید اطلاعات کاملی از اختلاف قیمت ها در سایت های مختلف بدست بیاورید. سایت به سایت را برای بررسی سر بزنید، از تخفیف های احتمالی که ممکن است ایجاد شده باشد، غافل نشوید، در نهایت بهترین اتاق را با پایین ترین قیمت رزرو کنید. 

قوانین لغو رزرو هتل را بررسی کنید:

در یک مسافرت ممکن است هزاران اتفاق غیرمنتظره رخ دهد، درنتیجه ممکن است برنامه شما به هر دلیلی تغییر کند یا بعد از سفر تصمیم میگیرید هتل را لغو کنید. در صورتی که می خواهید پول را در این مواقع نجات دهید یا در وقت صرفه جویی کنید بهتر است قبل از رزرو هتل تمامی قوانین لغو رزرو هتل را موبه مو مطالعه کنید. 

برای برخی از هتل ها امکان لغو اتاق تا ۲۴ ساعت و برخی دیگر تا ۷۲ ساعت بعد از رزرو به شکل غیرفعال وجود دارد. برخی از هتل ها نیز به ازای لغو اتاق جریمه دریافت می کنند، البته برخی از هتل ها هم با اما و اگر فرآیند لغو را بدون هیچ جریمه ای انجام می دهند. 

راهنمای رزرو هتل,بررسی قوانین لغو اتاقراهنمای رزرو هتل؛ بررسی قوانین لغو اتاق

نظر دیگران راجع به هتل را مرور کنید:

یکی از راه های کسب اطلاعات درباره هتل مطالعه کامنت های مردم درباره اقامت در آن است، در صورتی که با دقت مطالعه کنید می توانید از تجربه مسافران استفاده کنید. باید مطمئن شوید که فرد یک شخص حقیقی باشد، برای این کار کافی است پروفایل او را بررسی کنید. حداقل باید ده تا دوازده کامنت را مطالعه کنید در صورتی که تصویر خوبی از سرویس‌رسانی، تمیزی، رفتار کارکنان و اتمسفرش نمایش داده شد، رزرو را با خیال راحت تری انجام دهید.

مطمئن شوید که صبحانه رایگان است:

غالبا هتل ها همراه با اتاق یک سرویس صبحانه رایگان نیز به مسافران ارائه می دهند. از آنجای که هزینه رستوران در هتل بسیار بالا است، داشتن یک صبحانه رایگان می تواند در هزینه های شما صرفه جویی کند، این موضوع برای سفر به آمریکا و فرانسه اهمیت بیشتری دارد. 

محل استقرار هتل را بررسی کنید:

هرگز نباید در رزرو هتل عجله کرد، به خصوص اگر هتلی ارزان قیمت مدنظر دارید. محلی که هتل در آن بنا شده است در هزینه های اجاره اتاق های آن تاثیر بسیار زیادی دارد. بی شک اگر هتل در مرکز شهر باشد نسبت به حومه شهر قیمت بالاتری خواهد داشت. با استفاده از ابزارهای اینترنتی از محل هتل مطمئن شوید زیرا اگر هتل در مکانی دور از شهر باشید مجبور خواهید بود برای رسیدن به مقصد خود از سرویس های گران قیمتی مانند اوبر استفاده کنید، علاوه بر این زمان شما تلف خواهد شد. 

از طرفی باید از امنیت و آرامش محل مورد نظر هم اطمینان کسب کنید. شما می توانید با استفاده از گوگل استریت Google Street حال و هوای حاکم بر خیابان‌های اطراف هتل را بررسی کنید.

راهنمای رزرو هتل,نکات مهم برای رزرو هتل,رزرو هتلراهنمای رزرو هتل؛ بررسی محل استقرار هتل

مطمئن شوید که اینترنت رایگان در دسترس است:

زندگی بدون اینترنت برای هیچ کس آسان نیست، بنابراین دسترسی به اینترنت یکی از نیازهای اصلی هر مسافری محسوب می شود. در صورتی که ماموریت کاری دارید یا برای تفریح به این شهر و آن شهر می روید باید هتلی را انتخاب کنید که دسترسی مناسب به اینترنت داشته باشد. در این میان بعضی از هتل‌ها یک اینترنت اشتراکی دارند و در بعضی از هتل‌ها، علی‌رغم ارائه‌ی سرویس، میزان دسترسی بسیار ضعیف است.

زمان ورود و خروج هتل را چک کنید:

درصورتی که زمان رسیدن به هتل نصفه شب و صبح زود است، باید از باز بودن پذیرش هر زمانی از شبانه روز مطمئن شوید. بعضی از هتل‌ها حاضرند این کار را برای شما به صورت رایگان و بدون جریمه‌ی دیرکرد انجام دهند؛ البته اگر اتاقی که قصد دارید در آن ساکن شوید آزاد باشد.

راهنمای رزرو هتل,تحقیقات رزرو هتلراهنمای رزرو هتل؛ اطلاع از قوانین ورود و خروج

مطمئن شوید عکس‌های هتل واقعی هستند:

گاهی عکس برخی هتل ها که در سایت ها بارگزاری می شوند واقعی نیستند و یک ترفند جلب مسافر محسوب می شود، تا مسافران را مجاب کنند اتاق رزرو کنند. درست است که هتل داران کار خود را ادامه می دهند اما مسافران هم باید هشیار باشند، می توانید با استفاده از نرم افزارهای گوگل‌استریت و گوگل‌مپ از واقعی بودن تصاویر مطمئن شوید. 

گردآوری: بخش گردشگری سرپوش

  • 11
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش