شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳
۲۱:۴۶ - ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۲۰۳۱۱۸
اشتغال و تعاون

معاون وزیر کار:

هر ١٠٠ میلیون دلار سرمایه گذاری ۷۵ هزار شغل ایجاد می کند/ حدود۲میلیون اشتغال خالص درسه سال فعالیت دولت یازدهم

اخبار اشتغال و تعاون,خبرهای اشتغال و تعاون,اشتغال و تعاون,عیسی منصوری
 معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیرتعاون ، کار و رفاه اجتماعی می گوید، به ازای هر ۱۰۰ میلیون دلار سرمایه گذاری ۷۵ هزار شغل در کشور ایجاد می شود. 

به گزارش ایرنا،« عیسی منصوری» عصر چهارشنبه در نشست خبری برنامه های اشتغال دولت ( آموزش های مهارتی ، رفاه و تعاون) که با حضور علی ربیعی وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی ، احمد میدری معاون رفاه اجتماعی وزیر تعاون ،کار و رفاه اجتماعی و برخی مدیران و مشاوران وزیر کار در محل این وزارتخانه برگزار شد، به برنامه های دهگانه اشتغال اشاره کرد و گفت: تمامی مصوبات شورای عالی اشتغال در سال ۱۳۹۵ به صورت پایلوت در کشور اجرا شده و آماده اجرای فراگیر است.

 

وی با بیان اینکه در طرح اشتغال عمومی نیروی بیکار در برابر دریافت حداقل‌حقوق از طریق فعالیت‌های عمومی وارد بازار کار می‌شود، تصریح کرد: همچنین در دوره پس از رکود، ظرفیت ایجاد اشتغال در کارخانه بلافاصله بالا نمی رود؛ بنابراین باید در بخش خدمات اشتغال ایجاد کنیم و در این مدت نیز در بخش خدمات رشد قابل توجه اشتغال داشتیم. همچنین بخش قابل توجهی اشتغال در بنگاهای غیر رسمی صورت گرفته است.

 

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه به آمار اشتغال در دولت یازدهم اشاره و اظهار کرد: در سال ۱۳۹۵ حدود ۶۱۶ هزار نفر، در سال ۱۳۹۴ حدود ۶۶۷ هزار نفر، اما در سال ۱۳۹۳ آمار قابل قبول نداشتیم و در سال ۱۳۹۲ حدود ۷۱۲ هزار اشتغال خالص داشتیم. این اشتغال بر اساس کار یک ساعت در هفته و براساس استانداردهای جهانی تعیین شده است. چرا که کسی که حتی یک ساعت در هفته کار می‌کند به تولید ناخالص ملی کمک می‌کند.

 

منصوری در ادامه با بیان اینکه ما در بررسی افراد شاغل، اشتغال را دو روز کار در هفته محاسبه کردیم، خاطرنشان کرد: اما وقتی نرخ بیکاری را براساس یک ساعت در هفته و سپس دو روز در هفته بررسی کردیم دیدیم تفاوت نرخ بیکاری باهم بین ۹ دهم درصد است.

 

وی افزود: همچنین براساس تحلیل داده‌های دقیق ۸۳ درصد نیروی کار شاغل کشور بالای ۲۵ ساعت در هفته کار می کنند و ۷۲ درصد بالای ۴۰ ساعت کار می‌کنند و تمرکز ساعات کار برای کار بالای ۴۰ ساعت است.

 

وی تصریح کرد: همچنین براساس آمار مرکز آمار، بعد از محاسبه مشاغل رسمی و غیر رسمی سه میلیون و ۲۰۰ هزار نفر نیروی آماده به کار داریم و کسانی که اشتغال ناقص دارند ۲ میلیون و ۲۰۰هزار نفر هستند.

 

منصوری با تاکید بر اینکه سه محور برای کاهش اشتغال کار در نظر گرفته می‌شود، تصریح کرد: مبنای ما برای عوامل تعیین کننده کاهش اشتغال قانون، برنامه و بودجه است. براساس برنامه ششم باید سالانه ۸ دهم درصد کاهش نرخ بیکاری داشته باشیم، این محاسبات مبتنی بر ظرفیت‌های اقتصادی ماست. لازمه این ظرفیت این است که ۹۸۰ هزار اشتغال جدید داشته باشیم برای این مهم نیز نیازمند ۱۰ برنامه هستیم.

 

معاون اشتغال و توسعه کارآفرینی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به طرح مهارت آموزی تصریح کرد: برای حضور در بازار کار یکی دیگر از طرح‌های ما طرح کارورزی است. ۱۵۰ هزار نفر از این طرح وارد بازار کار می شوند. در این طرح در صورت ورود به کارورزی یک سوم حداقل حقوق با بیمه حوادث پرداخت می شود، در صورتی که کارورزی تمام و به استخدام آن واحد درآیند تحت عنوان مشوق کارفرمایی معادل سهم بیمه کارفرمایان دوسال پرداخت می شود و اگر آزاد وارد واحد کارگاهی شوند تا یک سال حق بیمه پرداخت می‌شود. ارزیابی ما برای این طرح نیز ۲۰۰ هزار نفر است.

 

وی خاطر نشان کرد: ارزیابی ما برای این طرح یک میلیون نفر در سال است. براساس آنچه در سالهای اخیر اتفاق افتاده سالانه یک میلیون وارد شونده به بازار کار داشتیم . در طرح توسعه پایدار نیز برخی رشته‌ها که در استانها دارای اولویت است مد نظر قرار دادیم. صنایعی مانند صنعت پوشاک، صنایع دستی، صنعت خودرو همچنین بخش کشاورزی، گیاهان دارویی و در صنعت خدمات نیز در حوزه ورزش و سلامت برنامه داریم.

 

معاون اشتغال و توسعه کارآفرینی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه در این طرح به فرد بیکار پول پرداخت نمی‌شود، بیان کرد: روش ما این نیست که پول توزیع کنیم، بلکه دانش بنیان کردن مشاغل برنامه‌ای است که ما در پیش گرفتیم.

 

منصوری گفت: در گام اول در صنعت پوشاک کمک کردیم تولید برند در بازارهای جهانی و ملی توسعه پیدا کند.

وی در خاتمه گفت: البته ما مشاغلی هم داریم که تولید آنها افزایش پیدا می‌کند، اما افزایش نیروی کار در آن‌ها نداریم، مانند صنعت فولادسازی که می‌تواند افزایش سالانه داشته باشد، اما فرصت شغلی در کنار آن ایجاد نمی‌شود.

 

 

 

 

  • 19
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش