چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
۰۸:۳۶ - ۱۸ آذر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۹۰۴۵۷۱
اشتغال و تعاون

۱۰نشانە مهم برای اینکه بفهمید کارمندتان آمادە مدیر شدن است

کارمندان آماده مدیر شدن,اخبار اشتغال و تعاون,خبرهای اشتغال و تعاون,اشتغال و تعاون
 همیشه این شانس وجود دارد که چند نفری در تیم کاری شما باشند که علی رغم داشتن توان رهبری هنوز به پست های مدیریتی دست پیدا نکرده اند.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از اکونومیست، برخی از آنها ممکن است بی اینکه عنوانی به آنها اعطا شده باشد خودشان نقشی مدیریتی به عهده گرفته باشند اما برخی ممکن است فقط نشانه هایی گنگ از داشتن توان مدیریت بروز دهند.

 

 همانطور که استخدام نادرست افراد هزینه زاست انگیزه دادن به آنها برای انجام کاری که توانش را ندارند هم هزینه بر است. در ادامه یازده دلیل برای اثبات آمادگی مدیر شدن کارمندان را آمده است:

 

*تغییرادبیات خودمحور به ادبیات جمع محور

تبدیل شدن از کارمند به مدیر زمانی اتفاق می افتد که کارمندان کم کم می توانند از نقطه نظر یک مدیر به مسائل نگاه کنند. برای شناسایی این تغییر باید تغییرات گنگی را که در عملکرد کارمندان اتفاق می افتد دنبال کرد. ممکن است این تغییر شامل تغییری ساده در انتخاب کلمات باشد.

 

*خودشان را مدیریت می کنند

کارمندی که برای مدیریت آماده شده قادرند خودشان را مدیریت کنند یکی از دلایل رشد کاری کارمندان این است که هرچه می‌گذرد نیاز کمتری به زمان برای مدیریت کارهایشان پیدا می کنند. آنها دیگر حالا می دانند که چه کارهایی ضروری است که صورت بگیرد و از انجام آنها مطمئن می شوند، موقعیت ها را به خوبی شناسایی می کنند و هر کاری که لازم است برای بهره برداری از این موقعیت ها انجام می دهند. تنها راهی که کارمندان می توانند از توان مدیریتی خود مطمئن شوند این است که اطمینان پیدا کنند می توانند در وهلە اول خود را مدیریت کنند.

 

*آنها به فکر موفقیت دیگران هم هستند

 اگر کارمندی دغدغۀ موفقیت دیگران را هم به اندازە دغدغۀ موفقیت خود یا تیم کاری خود داشته باشد معمولا به این معناســت که شما کارمندی آمادە به عهده گرفتن مدیریت در اختیار دارید. مدیران بزرگ رهبران وارسـته ای هستند که تنها به فکر موفقیت گروهی هستند.

 

*مسئولیت پذیرند

 یکی از نشانه های مدیران بالقوه این است که حاضرند مسئولیت خود و تیم کاریشان را به عهده بگیرند. اگر شما مسئولیت تصمیماتتان را به عهده بگیرید افراد تحت امرتان به شما احترام خواهند گذاشت.

 

*عملکرد آنها فراتر از انتظارات است

 اگر شخصی دائم در عملکردش اوج داشته باشد معمولا نمی تواند مدیر خوبی باشد. اگر کارمندی دائم در کارش در حال رشد است و فراتر از انتظارات شما عمل می کند وقت ارتقاء او فرار رسیده است. بهتر است چنین کارمندی را از دست ندهید تا مدیری دیگر فرصت ارتقاء دادن او را بعد از شما پیدا نکند.

 

  * درخواست ارتقا به سمت مدیر را دارند

 یکی از ساده ترین نشانه های تشخیص کارمندی که لیاقت مدیریت را دارد این است که خودش چنین تقاضایی را با شــما مطرح می کند. احتمال زیادی وجود دارد که چنین شخصی واقعا آمادگی مدیریت را داشته باشد.

 

  * حس مالکیت از خود نشان می دهند

 یکی از نشانه های توانایی مدیریت این است که کارمندی غرور و نوعی حس مالکیت از کار در شرکت از خود نشان دهد. مدیریت یک تیم کاری لازمه اش این است که شما همواره تصویری جامع از کارتان داشـته باشید و نه تنها بدانید چطور می خواهید آن تصویر را واقعیت ببخشید بلکه باید بدانید که چطور با ابزارهایی که در اختیار دارید در مسیر تحقق اهدافتان حرکت کنید.

 

*شکست یا موفقیت آن، شکست یا موفقیت خودشان است

 این گروه در مسیر مدیر شدن قرار گرفته اند. آنها مدیریت می کنند بی آنکه خودشان بفهمند اگر کارمندی برای قبول مدیریت آمادگی داشته باشد خودش از پیش به طور ناخودآگاه مسئولیتی مدیریتی را قبول کرده است. اینجور کارمندان بی آنکه وظیفه ای داشته باشند  به کارمندان دیگر در برنامه ریزی بازاریابی کمک می کنند یا به همکارانشان در مورد سروکله زدن با مشتریان بدقلق مشاوره می دهند یا به کارمندان تازه وارد کمک می کنند که با محیط جدید اخت شوند. اگر کسی واقعا بخواهد مدیر شود پیش از اینکه به مدیریت منصوب شود خودش این کار را به نحوی به عهده خواهد گرفت چون از آن لذت می برد.

 

* برای شغل شان به هر کاری متوسل می شوند

 وقتی کسی هر کاری از دستش برمی آید برای انجام وظایف و تعامل با همکارانش انجام می دهد دارد پیامی روشن به ما می دهد. اگر کسی چنین سازگاری ای با این نوع کار داشته باشد حتما برای مدیریت گزینە مناسبی است. آنها ابتکار به خرج می دهند یک مدیر برجسته مدیری است که نه تنها مسئولیت های خودش را به خوبی به انجام می رساند بلکه کارهایی دیگر را هم بر عهده می گیرد تا امورات شرکت بهتر پیش برود.

 

* برای نقش های مدیریتی داوطلب می شوند

 آنها عضو از یک تیم کاری که در یک پروژه شـصا داوطلب می شود و مدیریت را می پذیرد قطعا آمادە مدیر شدن است. این موقعیتها معمولا پیش می آیند و کسی که در این مواقع پا پیش می گذارد و داوطلب می شود معمولا مدیری بالقوه است.

 

 

 

  • 15
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش