چهارشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۳
۰۸:۵۷ - ۲۰ خرداد ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۳۰۴۹۶۶
اشتغال و تعاون

طرح جدید مشاغل خانگی آغاز شد

مشاغل خانگی,اخبار اشتغال و تعاون,خبرهای اشتغال و تعاون,اشتغال و تعاون
رئیس دبیرخانه ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی، از اجرای الگوی جدید مشاغل خانگی در ۸ استان خبرداد وگفت: متقاضیان ساکن در این استانها می‌توانند در سامانه www.inhb.ir ثبت نام کنند.

مهناز امامدادی در گفتگو با مهر، از آغاز اجرای «طرح ملی الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی» با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان تجای‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان جهاددانشگاهی خبرداد و گفت: در ادامه تصویب الگوی توسعه مشاغل خانگی و تصمیماتی که پیرامون اجرای این الگو گرفته شد، این طرح به صورت پایلوت در ۸ استان خراسان رضوی، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، کردستان، کرمانشاه، لرستان، چهارمحال و بختیاری و آذربایجان غربی آغاز شد که در مرحله نخست در سال گذشته مقدمات اجرا، بسترسازی و ایجاد زیرساختهای طرح در دستور کار قرار گرفت.

 

وی ادامه داد: در گام دوم توانمندسازی اشخاص برای ورود به مشاغل خانگی در دستور کار بود که خدمات مشاوره، آموزش، راهنمایی، شبکه سازی و تیم سازی را شامل می شود؛ همچنین در مرحله سوم نیز اتصال به بازار به عنوان یک اصل برای ورود به مشاغل خانگی مورد تاکید بود چراکه عمده مشکلات متقاضیان ورود به این نوع مشاغل عدم توانایی در بازاریابی و رنجیره فروش محصول است.

 

رئیس دبیرخانه ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی وزارت کار افزود: در سال گذشته در گام نخست مرحله اول طرح شامل شناسایی مشاغل مورد نیاز، متناسب با ظرفیت هر استان و نقش آفرینان در اجرای این طرح به صورت کامل انجام شد؛ همچنین  هماهنگی های مرحله دوم اجرای طرح که توانمدسازی و زیرساخت های آموزشی بود صورت گرفت و فیلم های آموزشی به زبان های لری، کردی، آذری و فارسی برای این ۸ استان نیز تهیه شد.

 

امامدادی با تاکید بر اینکه در الگوی جدید مشاغل خانگی متقاضیان می توانند از خدمات و امکاناتی نظیر آموزش و مشاوره و نحوه اتصال به بازار پیش از ورود به شغل بهره مند شوند، گفت: در راستای این تمهیدات، برای اجرای طرح ملی الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی سامانه https://www.inhb.ir/farakhan.html راه اندازی شد و متقاضیان راه اندازی مشاغل خانگی طرفا در هر یک از استان های مذکور می توانند با اطلاع از شرایط عمومی و اختصاصی با ورود به سامانه پس از انتخاب استان مربوطه نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

 

فروش برخی محصولات مشاغل خانگی توسط برندهای صاحب نام

وی ادامه داد: همچنین در قالب سومین هدف طرح ملی الگوی توسعه مشاغل خانگی که موضوع مهم «اتصال به بازار» و «شناسایی نام تجاری» است، با تعدادی از برندهای محلی، استانی، ملی صاحب نام و حتی برندهای بین المللی هماهنگی های لازم به آمده تا محصولات با کیفیت تولید شده توسط صاحبان برخی مشاغل خانگی را عرضه کنند.

 

رئیس دبیرخانه ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی وزارت کار، با بیان اینکه نقطه قوت الگوی جدید توسعه مشاغل خانگی، کاهش وابستگی به تسهیلات است، تاکید کرد: در نظر داریم افراد با اتصال به بازار به مرحله ای برسند که نیازی به تسهیلات نداشته باشند.

 

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر فقط متقاضیان ۸ استان مذکور می توانند در سامانه اعلام شده ثبت نام کنند، گفت: اجرای طرح در حال حاضر وارد فاز عملیاتی شده است و متقاضیان در صورت تمایل پس از ثبت نام در سامانه، از خدمات و مزایای مشاوره ای و استعداد سنجی بهره مند می شوند و بعد موضوع تیم سازی و شبکه، ارتقای کمّی و کیفی و استاندارد سازی محصولات در دستور کار قرار می گیرد.

 

این مقام مسئول در وزارت کار با بیان اینکه پس از اجرای طرح آزمایشی در ۸ استان مذکور، به تدریج مشاغل مورد نیاز در سایر استان‌ها شناسایی و طرح به سایر مناطق نیز تعمیم داده می‌شود، درباره متقاضیان راه‌اندازی مشاغل خانگی در خارج از این ۸استان افزود:سامانه قبلی مشاغل خانگی برای افراد متقاضی ساکن در خارج از این استان‌ها نیز به نشانیhttps://www.mashaghelkhanegi.ir فعال است و درخواست ها طبق روال گذشته البته با نظارت‌های بیشتر برای جلوگیری از انحراف منابع مورد بررسی قرار می گیرند اما تمرکز در حال حاضر تغییر رویکر به الگوی جدید و توسعه مشاغل خانگی در استان ها متناسب با ظرفیت های استانی است.

 

امامدادی با اشاره به اهمیت مقوله توزیع و بسته بندی محصولات، از مشارکت با چندین شرکت فعال در عرصه بسته بندی محصولات در قالب الگوی جدید خبرداد و گفت: با این اقدام متقاضیان مشاغل خانگی با نحوه توزیع و بسته بندی محصولات خود آشنا می‌شوند چراکه در حال حاضر بسیاری از فعالان مشاغل خانگی به رغم تولید محصولات با کیفیت اما با مشکلات نحوه بسته بندی و نوع ارائه محصول شکیل و به اصطلاح مشتری پسند مواجه هستند.

 

پایداری شغل و پرهیز از وابستگی به وام در الگوی جدید

رئیس دبیرخانه ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی وزارت کار ادامه داد:تلاش می کنیم موضوع تیم سازی و شبکه سازی را مد نظر قرار دهیم چراکه در حال حاضر متاسفانه غالب علاقمندان راه اندازی مشاغل خانگی به دنبال انجام فعالیت به صورت انفرادی هستند که بسیاری از آنها حضور موفق در بازار ندارند. ضمن اینکه غالبا این افراد وابستگی زیادی به تسهیلات بانکی دارند و برای پایداری در شغل خود با مشکلات زیادی مواجه می‌شوند که با تغییرات کوچک در فعالیت خود و نگاه جدید می‌توانند درآمد خود را افزایش دهند؛ به عبارتی ما به دنبال نگاه جدید در مشاغل خانگی هستیم و از نگاه وابستگی به تسهیلات پرهیز خواهیم کرد.

 

آموزش‌های مهارتی رایگان اتصال به بازار  

وی همچنین با اشاره به ارائه آموزش‌های مهارتی رایگان به متقاضیان واجد شرایط گفت: ممکن است بسیاری از افراد مدارک آکادمیک یا مهارتی داشته باشند اما شیوه بکار گیری و کسب درآمد از حرفه مدنظر را نداشته باشند بنابراین واجدین شرایط استعداد سنجی می شوند و مهارت‌های کاربردی و شناخت بازار در قالب آموزش‌های کوتاه مدت به آنها ارائه می شود که بسیاری از این دوره‌ها غیرحضوری است. هر چند ممکن است برخی متقاضیان در روند مشاوره تشخیص داده شود نیاز به آموزش نداشته باشند که این افراد نیاز به شرکت در این دوره ها ندارند.

 

این مقام مسئول در وزارت کار تاکید کرد: در حال حاضر الگوی جدید مشاغل خانگی در ۸ استان مذکور که غالبا در نوار مرزی شرقی و غربی کشور قرار دارند، به دلیل نرخ بیکاری بالا و ظرفیت های اشتغال، به عنوان پایلوت در اولویت قرار گرفتند و در مرحله بعد با اولویت سایر مناطق مرزی این طرح اجرا می شود تا به تدریج در کل کشور اجرایی شود.

 

 

  • 19
  • 0
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۱۳
غیر قابل انتشار: ۱۵
جدیدترین
قدیمی ترین
اقااداره کاررفتم میگویدبروصنایع ومعادن صمت انجارفتم می‌گویند بودجه نیست.اگربودجه میلیاردی اعلام میکنیدپس به چه کسانی پولها امیدهندمن ارسال قبل مجوزگرفتم ولی شمارابه قرآن مردموسرکارنگذارید
با عرض سلام، من خیاط خونگی هستم به دلیل مشکلات ویروسی نمیتونم کار کنم هیچ درآمدی ندارم،میتونم گان ولباس بیمارستان و ماسک بدوزم لطفا ما را راهنمایی کنید،ممنون.
با عرض سلام، من خیاط خونگی هستم به دلیل مشکلات ویروسی نمیتونم کار کنم هیچ درآمدی هم ندارم،میتونم گان ولباس بیمارستان و ماسک بدوزم،لطفا ما را راهنمایی کنید،ممنون.
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش