چهارشنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۳
۱۹:۰۸ - ۰۲ اسفند ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۲۰۰۴۱۶
اشتغال و تعاون

شریعتمداری: عمده بیکاران کشور مهارت کافی ندارند!

محمد شریعتمداری,اخبار اشتغال و تعاون,خبرهای اشتغال و تعاون,اشتغال و تعاون
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به همکاری دولت و مجلس برای حل مشکل مهارت‌افزایی جوانان، گفت: مهارت‌افزایی بین جوانان در عرصه‌های گوناگون کامل نیست و به همین دلیل عمده بیکاران افرادی هستند که مهارت کافی ندارند.

به گزارش فارس، محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ظهر امروز در مراسم کلنگ زنی پتروشیمی کیمیا در اندیمشک با اشاره به این‌که خوزستان پیشانی ایران در دوران جنگ بود، اظهار کرد: در خوزستان و کشور با مشکلات متعددی مواجه هستیم. ایران یک کشور جوان است. در سال ۵۷ حدود ۱۶۰ هزار نفر در دانشگاه‌ها تحصیل می‌کردند و امروز ۴.۵ میلیون دانشجو درحال تحصیل هستند و نیازمند کار و اشتغال در پایه تحصیلی مرتبط هستند.

 

وی افزود: با بیکاری قابل ملاحظه‌ای از جوانان دانش‌آموخته دانشگاهی مواجه هستیم. همچنین جمعی از جوانان که به دلایلی از رفتن به دانشگاه محروم می‌شوند نیز نیازمند کار و اشتغال هستند.

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به همکاری دولت و مجلس برای حل مشکل مهارت‌افزایی جوانان، عنوان کرد: مهارت‌افزایی بین جوانان در عرصه‌های گوناگون کامل نیست. عمده بیکاران افرادی هستند که مهارت کافی ندارند. مجلس در سال ۹۶ قانون بسیار خوبی را برای مهارت‌افزایی تصویب کرد و یک شورای عالی برای هماهنگی بین نظام آموزشی و سازمان فنی‌وحرفه‌ای به منظور حل مشکل مهارت‌افزایی دانش‌آموختگان مشخص کرد.

 

وی افزود: نظام سلطه با هدف‌گذاری علیه ما در حال کار است و منابع ارزی کشور، تبادل سرمایه و نیروی انسانی ماهر را محدود می‌کند. هدف دشمن افزایش مجموع نارضایتی در کشور است.

 

شریعتمداری با اشاره به کلنگ‌زنی پتروشیمی اندیمشک، اظهار کرد: این پروژه در اوج نقص ما در سرمایه گذاری انجام می‌شود. قرار بود بر اساس قانون برنامه پنج‌ساله ششم در سال ۷۷۰ هزار میلیارد ریال در کشور سرمایه گذاری انجام شود که رشد اقتصادی متوسط ۸ درصد ایجاد شود. اگر  محقق شود هر سال ۰.۸ درصد نرخ بیکاری در کشور کاهش پیدا می‌کند.

 

وی افزود: با فشار نظام سلطه رشد اقتصادی کشور از ۸ درصد مدنظر کاهش پیدا می‌کند و در سال جاری به حدود یک درصد کاهش پیدا کرد، در سال گذشته هم رشد اقتصادی ۳.۶ درصد بود و باعث می‌شود نرخ بیکاری کاهش پیدا نکند.

 

میزان درخواست اشتغال بیش از اشتغال ایجاد شده است

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان این‌که درخواست به اشتغال بالاتر از اشتغال ایجاد  شده است، عنوان کرد: وام ۱.۵ میلیارد دلاری با نرخ ۴ درصد برنامه‌ریزی شد، تا کنون ۷۵۰ میلیون دلار آن در کشور توزیع شده و مرحله دوم شروع شد و قسط اول آن دیشب واریز شد. مجددا مرحله دوم را برای ۷۵۰ میلیون دلار دوم آغاز کردیم.

 

وی گفت: ۱۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان یعنی معادل نیمی از بودجه عمرانی کل کشور در روستاها، شهرها و بخش‌های زیر ۱۰ هزار نفر توزیع می‌شود. هیچ محدودیتی در پرداخت منابع وجود ندارد.

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان‌ این‌که کنترل‌های دقیقی در پرداخت وام و وضعیت پروژه‌ها صورت می‌گیرد، عنوان کرد: پروژه‌هایی که پشت آن اشتغال جدید باشد مورد حمایت قرار می‌گیرد. به دلیل این‌که در گذشته پرداخت وام‌های خوداشتغالی به اشتغال واقعی منجر نشد و یک پول‌پاشی در کشور بود، این بار کنترل‌های دقیقی را انجام می‌دهیم که این پروژه‌ها به اشتغال واقعی و پایدار ختم شود.

 

شریعتمداری با اشاره به این‌که تولیدات محصولات پتروشیمی در چهل سال انقلاب از یک میلیون تن به بیش از ۶۰ میلیون تن رسید، اظهار کرد:در زمان پیروزی انقلاب اسلامی تنها یک مرکز درمانی بیمارستانی و چند مرکز معدود متعلق به سازمان تامین اجتماعی به صورت ملکی در کشور وجود داشت، درحالی‌که امروز در ۳۷۰ نقطه کشور مرکز درمانی وجود دارد و بیش از ۸۰ بیمارستان و تعداد زیادی درمانگاه و کلینیک تخصصی در کشور است.

 

وی افزود: جمعا ۶ میلیون نفر از پشتیبانی سازمان تامین اجتماعی در چهل سال پیش استفاده می‌کردند، اما امروز ۴۲‌.۵ میلیون نفر در کشور تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند. پوشش بیمه‌ای پس از انقلاب با رشد ۶.۲ درصد دارای رشد غیرقابل انکاری است.

 

شهید رجایی آغازگر بیمه روستایی بود

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان این‌که شهید رجایی آغازگر بیمه روستایی بود، عنوان کرد: صندوق بیمه روستاییان و عشایر را در کشور تاسیس کردیم و تا امروز یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر از روستایی‌ها تحت پوشش این بیمه قرار گرفتند و چند هزار روستایی در کشور از مزایای این صندوق بیمه روستایی درحال استفاده هستند.

 

وی گفت: برای پوشش بیمه‌ای در روستاهای کشور  ۲ میلیون ۵۰ هزارنفر بیشتر باقی نمانده است که با تحت پوشش قراردادن آن‌ها می‌توانیم ادعا کنیم در روستاهای کشور هیچ فردی نیست که تحت پوشش بیمه‌های تامین اجتماعی و دولتی نباشد.

 

  • 9
  • 8
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۱۱
غیر قابل انتشار: ۱۲
جدیدترین
قدیمی ترین
قطعا همینطور هست جناب شریعتمداری. جنابعالی که تنها در دولت تدبیر و امید دلالان تعطیلی کارخانجات ارج، آزمایش، روغن نباتی قو، چیت ری، پارس الکتریک، فولاد سهند، کاشی کف قند ورامین، و کلا تعطیلی و ورشکستگی بیش از ۱۷ کارخانه کاشی و سرامیک در کشور در کارنامه تان درج شده، حتما «تخصصی» داشته اید که به رغم این همه افلاس مجددا «ابقا» شده اید. جنابعالی که بخاطر عدم کنترل و مدیریت بازار و افزایش بی‌رویه قیمت‌ها و احتکار کالا، عدم مدیریت صحیح بر تأمین مواد اولیه واحدهای تولیدی، عدم پیشگیری از گران‌فروشی محصول واحدهای صنعتی بزرگ که به نوعی وابسته به دولت هستند، عدم انجام کامل وظایف قانونی در مبارزه با قاچاق کالا و ارز، وجود فساد و رانت در واردات خودرو و ثبت سفارش برای دریافت ارز و عدم نظارت بر صنایع خودروسازی کشور که سبب گران‌فروشی، احتکار خودرو و به هم ریختگی بازار شده و… تا مرز استیضاح پیش رفتید حتما «تخصصی» داشته اید که مجددا «ابقا» شده اید. لابد از همان زمانی که واگذاری فله ای صنعت و معدن به یک بخش خصوصی ورشکسته و اجرای موبه موی فرامین سازمان تجارت جهانی و صندوق بین المللی پول داخل تعریف مدیریت شده، بی تردید تعریف «تخصص» هم تغییر کرده. اما باید دست مریزاد گفت به «دست هایی» که شما را با این سیاهه رنگارنگ افلاس صالح تشخیص داده اند.
خودت تخصص داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خودت تخصص داری تخصص پارتی تی بازی ورانت
کارندارین به جوونابدین دیگه چرت وپرت نگواخه خودت که۳۰ساله وزیری جزلابیگری اشنابازی چه تخصصی داری که چرت میگی حالاتخصص هم داشته باشندبیشترصنایع وکارخانجات خوابیده اونم اگرتک وتوک مونده باشه باماهی یک میلیون بایدبرن سرکارپول۴کیلوپسته خودت باشی میری لامصب بی انصاف
واقعا درست میگه همش تقصیر این بیکارهاست که وزیر و رییس جمهور نیستند تا درستش کنند و همشون بروند سر کار!؟!؟!
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش