به گزارش ایلنا، جمشید تقیزاده در نشست صمیمی با کانونهای بازنشستگی استان چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه با رایزنیهای فراوان این طرح پس از تصویب در مجلس از سال ۹۸ اجرایی میشود، گفت: تا یک و نیم سال آینده، ۵۰۰ هزار نفر دیگر به مجموع بازنشستگان این صندوق اضافه میشود. هماینک ۹۵.۵ درصد از بازنشستگان کشوری زیر سه میلیون تومان حقوق دریافت میکنند.
وی ادامه داد: همسانسازی حقوق بازنشستگان و رساندن دریافتی آنان به ۸۰ درصد حقوق افراد شاغل، از مهمترین اهداف صندوق بازنشستگی کشوری است.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری افزود: برای همسانسازی حقوق یک میلیون و ۴۲۰ بازنشسته کشوری که کمتر از دو میلیون تومان حقوق دریافت میکنند، ۱۵ هزار میلیارد تومان برای سال آینده لازم است و این در حالی است که برای اجرای کامل این طرح ۳۰ هزار میلیارد تومان نیاز است.
تقیزاده اضافه کرد: خانههای امید مراکز و کانونهای دورهمی بازنشستگان تحت پوشش صندوق هستند و بازنشستگان در شهرهای مختلف کشور میتوانند از امکانات خانه امید در راستای آموزش، پژوهش، همفکری و تشکلهای مرتبط استفاده کنند.
وی با بیان اینکه سیاست ما سپردن فعالیتهای اجرایی خانههای امید به کانونها و خود بازنشستگان است، اظهار داشت: این مراکز ظرفیتهای بالقوهای هستند که با تدبیر، برنامهریزی مناسب و ایجاد امید در میان بازنشستگان که سبب حضور موثر و با نشاط این عزیزان میشود، به شکل بالفعل درآمده و به پویایی و اثرگذاری بازنشستگان در سطح جامعه کمک میکند.
این مقام مسئول در این نشست تصریح کرد: موضوع سلامت سالمندان از موضوعات دارای اولویت و اهمیت برای حال و آینده کشور ما و دیگر کشورهای در حال توسعه است.
تقیزاده ادامه داد: سند سالمندی در چهار کارگروه کمیته رفاه و حمایتهای اجتماعی، منزلت و حرمت سالمندان، سلامت و توانبخشی و آلزایمر تدوین شده و همین موضوع اهمیت بخش سلامت و رفاه سالمندان را بیشتر و بیشتر روشن میسازد.
وی افزود: امسال صندوق بازنشستگی کشوری با افزایش ۳۰ درصدی سقف بیمه تکمیلی در تلاش است تا خدمات بیشتر و با کیفیتتری به گروه هدف خود ارائه کند و امیدوارم که با این تدابیر بتوانیم رضایت خاطر بازنشستگان عزیز را فراهم کنیم.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه دولت دوازدهم و بهخصوص شخصیتی چون وزیر رفاه گفتوگوی اجتماعی با بخشهای مختلف را در دستورکار قرار داده است، خاطرنشان کرد: جوانگرایی، شفافیت، شایستهسالاری و گفتوگوی مداوم با مردم در کنار تعامل با مجلس و سایر نهادهای حساس از روشهای کاهش مخاطرات پیشرو است.
- 15
- 2