به گزارش ایسنا، سید میعاد صالحی با اشاره به سیاست خروج از بنگاهداری که در صندوق بازنشستگی کشوری دنبال می شود اظهار کرد: تا بحث خروج از بنگاه داری زیان ده مطرح شد، یک عده گفتند اینها میخواهند بنگاهها را بفروشند و حراج کنند. چرا دل مردم را خالی میکنید؟ اصلاً اینطور نیست.
وی افزود: بنگاههایی داریم که سوء مدیریت، فساد، عدم دقت و ضعف تکنولوژی منجر به زیان دهی آن شده است. وقتی تکنولوژی منسوخ شده باشد، دیگر بنگاه نمیتواند ادامه کار بدهد، یا باید تکنولوژی و ماشین جدید وارد کنیم، یا مسیر را به سمت دیگری تغییر دهیم زیرا اگر بنگاهی امسال ۵۰۰ میلیارد تومان زیان بدهد، سال بعد ۷۰۰ میلیارد تومان میشود.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری که در یک برنامه تلویزیونی حضور یافته بود، با تاکید بر اینکه باید بنگاههای زیانده را تعیین تکلیف کرد و معنای آن چوب حراج زدن به داراییها نیست گفت: آنچه دنبال میکنیم حرکت به سمت بنگاههایی است که سود بالاتر دارند.
به گزارش ایسنا، صالحی همچنین در صفحه اینستاگرام خود توضیحات بیشتری در این باره ارائه کرد و نوشت: پس از آنکه اعلام کردیم قصد خروج از بنگاهداری زیان ده و ورود به سرمایه گذاری در حوزههای با ارزش افزوده بالا و پر سود را داریم، عدهای اینطور وانمود کردند که انگار ما خدای ناکرده قصد چوب حراج زدن به اموال و سرمایههای بازنشستگان را داریم.
وی افزود: چرا به دروغ حرفهایی میزنند که دل بازنشستگان عزیز را خالی میکند؟ چرا حرفها و مواضع را به صورت وارونه منعکس میکنند؟ و البته چرا بعضیها به یک باره نگران اموال بازنشستگان شدهاند؟ این افراد، زمانی که با سوء مدیریتها و فسادها، صدها میلیارد زیان به اموال بازنشستگان وارد شد کجا بودند؟ آیا احتمالاً بین قطع دست مدیران فاسد از صندوق بازنشستگی که چند صدمیلیارد تومان فساد آنها را تاکنون شناسایی کردهایم، و فعالیتهای اخیر برخی که خود را بدون هیچ استنادی، نماینده بازنشستگان میدانند ارتباطی وجود ندارد؟.
- 15
- 5