دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۱:۴۲ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۳۲۳۷۷
جرم و جنایت

انتقام از شوهر خیانتکار با جنایت و خیانت

۲۱ تیرماه سال ۱۴۰۱ رسیدگی به قتل هولناک مردی به نام بابک با کشف جسد او در پارکینگ خانه‌اش واقع در محله جوادیه تهران در دستور کار بازپرس شعبه دوم دادسرای جنایی تهران قرار گرفت.

به گزارش ایسنا؛ ۲۱ تیرماه سال ۱۴۰۱ رسیدگی به قتل هولناک مردی به نام بابک با کشف جسد او در پارکینگ خانه‌اش واقع در محله جوادیه تهران در دستور کار بازپرس شعبه دوم دادسرای جنایی تهران قرار گرفت.

همسایه‌ها بعد از کشف جسد این مرد که خانه مجردی‌ای در آن ساختمان داشت موضوع را به مأموران پلیس اطلاع داده بودند اما پیش از آن صدای درگیری و نزاع به گوش آنها نرسیده بود.

در اولین قدم از تحقیقات دستور بازبینی دوربین‌های مداربسته موجود در محل صادر شد که تصویر ۲ مرد نقاب پوش در حال خروج از خانه مقتول در یکی از دوربین‌ها ثبت شده بود. مردان ناشناس بعد از خروج از خانه با یک موتورسیکلت پا به فرار گذاشتند.

بدین ترتیب ردیابی صاحب موتورسیکلت در دستور کار مأموران اداره دهم پلیس آگاهی تهران قرار گرفت.

بازداشت مرد دروغگو

مدتی بعد راکب موتورسیکلت در جریان تحقیقات پلیسی شناسایی و دستگیر شد. او که ابتدا ارتباط خود را با این پرونده جنایی انکار می کرد بعد از اینکه در برابر ادله محکم قرار گرفت راهی برای فرار از حقیقت پیش روی خود ندید و به قتل اعتراف کرد.مهرداد ۳۲ ساله در ابتدا انگیزه خود را از قتل مرد جوان به نام عماد اینطور بیان کرد:«من شناخت زیادی روی مقتول نداشتم. هم محلی بودیم و من می دانستم که خانه او کجاست ؟ چند روز قبل از حادثه بود که به خاطر جای پارک با همدیگر بحثمان شد. او به من فحاشی کرد و من از او کینه به دل گرفتم. برای همین تصمیم گرفتم از او انتقام بگیرم و با همدستی دوستم نقشه قتل او را کشیدیم.»

کلید رازگشا

بررسی‌ها حکایت از آن داشت که مهرداد و همدستش قبل از ورود عماد به خانه‌اش، وارد خانه او شده بودند و این نشان می داد که آنها کلید خانه او را داشتند. از سویی وارد کردن ضربات متعدد چاقو که مشخص بود با نیت قتل بر بدن مقتول وارد شده است نشان دهنده انگیزه‌ای قوی‌تر از انتقام به خاطر کل کل ساده بود.

همین ادله کافی بود تا مهراد و همدستش تحت بازجویی فنی قرار بگیرند تا راز ماجرا مشخص شود. به این ترتیب مهرداد لب به اعتراف گشود و گفت:«من مغازه قصابی دارم و حدود ۴ سالی می شد که عماد در نزدیکی مغازه من خانه مجردی اجاره کرده بود. می دانستم که او زن و فرزند دارد اما از سویی در خانه مجردی خود اعمال غیراخلاقی زیادی انجام می داد. به خاطر همین کارهایش هم بود که از او زیاد خوشم نمی آمد. یک روز وقتی همسرش برای خرید به مغازه من آمد سر صحبت باز شد و من سربسته از کارهای شوهرش برای او تعریف کردم. از آن روز باب آشنایی بیشتر بین من و همسر عماد باز شد و گاهی اوقات با من درددل می کرد. می گفت که از کارهای شوهرش خبر داشته اما نمی داند باید با زندگی‌اش چه کند. مدتی بعد به من گفت که می خواهد از شوهرش انتقام سختی بگیرد و نقشه قتل او را کشیده است.»

دستور قتل

متهم در ادامه گفت:«همسر عماد در فرصتی مناسب کلید خانه مجردی شوهرش را پیدا کرده و از روی آن ساخته بود. او از من خواست وارد خانه شوهرش شوم و وقتی او به خانه‌اش آمد، با ضربات چاقو او را از پای دربیاورم. من هم با همدستی دوستم در زمانی که همسر عماد گفته بود او به خانه مجردی می رود، وارد خانه اش شدیم و وقتی عماد وارد شد او را غافلگیر کرده و با ضربات چاقو از پای درآوردیم.»

بازداشت زن خیانتکار

با اعترافات مهرداد، دوستش و همسر عماد بازداشت شدند اما در برخورد ابتدایی با بازپرس در جلسات بازجویی صدور فرمان قتل همسرش را انکار کرد. زن جوان گفت:«مهرداد از کسبه محل بود و ۱۴ سال از من کوچکتر است. مدتی قبل اتفاقی او را در خیابان دیدم و از من خواست سوار خودرویش شده تا من را به خانه مان برساند. من هم قبول کردم. در طول مسیر از رفتارهای غیراخلاقی عماد برایم تعریف کرد و من هم به او گفتم که نشانه‌هایی از این رفتارها در زندگی ام دیده بودم و می دانستم که شوهرم این رفتارها را دارد.از آن روز من و مهرداد با هم صمیمی تر شدیم. او می گفت باید درسی به عماد بدهیم تا سرش به زندگی اش باشد. من هم کلید خانه شوهرم را در اختیار او قرار دادم. اما قرار نبود شوهرم را بکشد و من چنین چیزی از او نخواسته بودم.»

بر خلاف انکارهای زن جوان اما ادله موجود در پرونده نشان می داد که او گناهکار است. به این ترتیب بازپرس محمدحسین زارعی بعد از بررسی محتویات پرونده قرار تأمین را صادر کرد. بر این اساس مهرداد متهم به مباشرت در قتل عمدی شناخته شد، رفیق او و همسر عماد هم متهم به معاونت در قتل عمدی شدند. پرونده با صدور کیفرخواست به زودی در نوبت محاکمه قرار خواهد گرفت.

  • 9
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش