یکشنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۳
۰۷:۴۶ - ۰۴ دي ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۰۰۰۸۹۵
جرم و جنایت

تلاش پلیس برای برملاشدن راز جنایت میدان رشدیه

نسخه مرگبار در خانه پدری

پدر سنگدل دو دخترجوانش را کشت. این جنایت هولناک صبح روز دوشنبه درحوالی میدان رشدیه تهران رخ داد. بررسی‌های ابتدایی پلیس و تیم جنایی نشان می‌دهد مسمومیت شدید دارویی عامل مرگ این دو خواهر بوده است. پدر جنایتکار با صحنه‌سازی سعی داشت راز این قتل را مخفی نگه دارد؛ اما هوشیاری مأموران اورژانس دست او را رو کرد. این معلم بازنشسته، در همان مراحل ابتدایی بازجویی لب به اعتراف گشود و انگیزه‌اش را اختلاف شدید خانوادگی با دخترانش عنوان کرد. بنابر اعلام پلیس، مادر این دو دختر به قتل رسیده هم در بازداشت است و تحقیقات درخصوص پرونده جنایی ادامه دارد.

دقایقی از ساعت هفت نگذشته بود، که صدای جیغ و شیون، سکوت صبحگاهی محله خدایاری را شکست. زنی هراسان، درحالی ‌که اشک می‌ریخت، با صدای بلند کمک می‌خواست: «بیچاره شدم، به دادم برسید، مهسا و مهنازم نفس نمی‌کشند، کمک کنید.» لحظاتی بعد از ضجه‌های این زن میانسال، اورژانس به محل حادثه رسید. در همان معاینات اولیه مشخص شد که این دو دخترجوان جان‌شان را از دست داده‌اند. مادر خانواده از شدت ناراحتی از حال رفته بود و تعدادی از همسایه مراقب او بودند. پدر خانواده اما درحالی‌ که گریه می‌کرد، مدعی بود که گازگرفتگی باعث مرگ دو دخترجوانش شده است. اما این ادعای پدر با شواهد و شرایط پیکرهای بی‌جان این دو دخترجوان همخوانی نداشت. اصرار پدر بر این ادعا هم شک مأموران اورژانس را بیشتر کرد و درنهایت، موضوع به پلیس اعلام شد.

وقتی مأموران کلانتری ١٢٩ جامی به محل حادثه رسیدند، تیم پزشکی اورژانس موضوع اصرار پدر دو دختر فوت‌شده به گازگرفتگی را با آنها درمیان گذاشتند و به صراحت اعلام کردند که علت مرگ هرچه باشد؛ گازگرفتگی نیست. همین اظهارنظر کافی بود تا پلیس هم به پدر خانواده مظنون شود. به گفته سرهنگ مجتبی شمس بیرواند، رئیس کلانتری ١٢٩ جامی پلیس در بررسی‌های اولیه و صحبت‌های ردو‌بدل‌شده با پدرخانواده متوجه تناقض‌گویی‌هایی شد و در ادامه هم بازپرس کشیک قتل تهران در جریان این حادثه قرار گرفت. به دستور مقام قضائی و با اعزام تیم جنایی و کارآگاهان اداره آگاهی شرایط به کلی تغییر کرد. دیگر موضوع مرگ معمولی یا گازگرفتگی در میان نبود. حالا یک پرونده جنایی پیش‌روی مأموران قرار داشت، با یک مظنون اصلی. پدرخانواده اصلی‌ترین متهم این پرونده از سوی پلیس بازداشت شد، بعد از آن هم نوبت به مادر این دو مقتول رسید تا در بازداشت پلیس قرار بگیرد.

پدر بازداشت‌شد اما وقتی در برابر سوالات کارآگاهان قرار گرفت، چاره‌ای به جز اقرار نداشت. او در اعترافاتش به مأموران گفت: «من مهسا و مهناز را به قتل رساندم. شب قبل از حادثه مقدار زیادی دیازپام در شربت ریختم و به هردوی آنها دادم. مطمئن بودم که این مقدار قرص کار آنها را تمام می‌کند.» او درباره انگیزه‌اش از این جنایت را هم اختلاف خانوادگی اعلام کرد و گفت: «مدت زیادی بود که با آنها مشکل داشتم. دیگر نمی‌توانستم کارها و رفتار آن دو را تحمل کنم، همین شد که تصمیم به کشتن آنها گرفتم.»

اینکه دلیل اصلی این اختلاف چه بوده، به درستی روشن نیست. حتی همه همسایه و نزدیکان این خانواده هم از وجود چنین اختلافی اظهار بی‌اطلاعی می‌کنند. درست مثل مرد جوانی که در همسایگی خانه پدری «مهسا» و «مهناز» زندگی می‌کند و آن‌طور که خودش می‌گوید، هنوز از شنیدن این خبر در شوک است:  «من چند‌سال است که آنها را می‌شناسم. خانواده بی‌آزاری بودند، پدرشان فرهنگی است و معلم بازنشسته است. مرد محترمی است. همسر و دخترهایش هم معقول بودند. من هنوز باور نمی‌کنم که چنین اتفاقی افتاده است.» او ادامه می‌دهد: «خانه آنها اجاره‌ای است، اما صاحبخانه هم دلش نمی‌آمد آنها را از دست بدهد. به همین دلیل هم چند‌سال است که در این کوچه زندگی می‌کنند.»

با اعتراف متهم، درحال حاضر پلیس تحقیقات خود از همسایگان و آشناهای این خانواده آغاز کرده تا راز این جنایت خانوادگی به‌طور کامل فاش شود.

اما این برای نخستین‌بار نیست که در پایتخت چنین جنایت‌هایی رخ می‌دهد. تقریبا دو‌سال پیش بود که مشابه همین حادثه در محله تهران پارس رخ داد. در آن حادثه هم یک پدر میانسال دو دخترجوانش را با چاقو سلاخی کرد. البته او پس از ارتکاب به جنایت خودکشی کرد و به زندگی‌اش پایان داد. از آن پدر جنایتکار اما دست‌نوشته باقی ماند که در آن به اختلاف شدید خانوادگی با همسرش و علاقه شدید دخترهایش به مادرشان اشاره شده بود.

متهم :  «شب قبل از حادثه مقدار زیادی دیازپام در شربت ریختم و به هردوی آنها دادم. مطمئن بودم که این مقدار قرص کار آنها را تمام می‌کند.» او درباره انگیزه‌اش از این جنایت را هم اختلاف خانوادگی اعلام کرد و گفت: «مدت زیادی بود که با آنها مشکل داشتم. دیگر نمی‌توانستم کارها و رفتار آن دو را تحمل کنم، همین شد که تصمیم به کشتن آنها گرفتم.»

shahrvanddaily.ir
  • 15
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

چکیده بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید

نام کامل: هیثم بن طارق آل سعید

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش