شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳
۰۹:۰۸ - ۰۸ دي ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۰۰۱۷۸۷
جرم و جنایت

مأموران کلانتری، دزدان خانه‌ها را در حال بالارفتن از دیوار گیر انداختند

مرگ سارق با شلیک پلیس

سارق,اخبار حوادث,خبرهای حوادث,جرم و جنایت
۲سارق سابقه‌دار برای دستبرد به خانه‌ای از دیوار بالا رفتند، اما وقتی پلیس سر رسید، پا به فرار گذاشتند. فرار آنها اما عاقبت خوشی نداشت و یکی از آنها در درگیری مسلحانه با پلیس کشته شد.

به گزارش همشهری، شامگاه جمعه ۲۹آذر‌ماه امسال، مأموران کلانتری گاندی هنگام گشتزنی در خیابانی حوالی ونک به یک خودروی پرشیا که خلاف خیابان و به‌صورت کج پارک شده بود، مشکوک شدند. یکی از مأموران از ماشین پیاده شد و به سمت خودرو رفت، اما هیچ‌کس داخل آن نبود. به‌نظر می‌رسید سرنشینان آن عجله داشته‌اند که خودرو را در آن وضعیت پارک کرده بودند. در این شرایط مأمور دیگر به استعلام شماره پلاک خودرو پرداخت و معلوم شد که صاحب این پژو یک دزد سابقه‌دار منزل است.

ماموران که به ماجرا مشکوک شده بودند و حدس می‌زدند که صاحب ماشین در حال سرقت از یکی از خانه‌های اطراف است، شروع به جست‌وجو در آن حوالی کردند تا اینکه چشمشان به ۲جوان افتاد که از دیوار ساختمانی قدیمی در حال بالا رفتن بودند؛ خودروی پرشیا در نزدیکی همان ساختمان قدیمی پارک شده بود و مأموران کلانتری با دیدن این صحنه به دزدان دستور ایست دادند. دزدان اما با دیدن مأموران تصمیم به فرار گرفتند. آنها به‌دنبال راهی برای فرار از دست مأموران بودند که مأمور پلیس اقدام به تیراندازی کرد. ۳تیر از اسلحه او شلیک شد که دو تای آن به دیوار برخورد کرد و تیر سوم به پای یکی از دزدان. دزد جوان زخمی و نقش زمین شد و به این ترتیب نخستین سارق به دام افتاد اما متهم دوم وقتی دید همدستش زخمی شده و خودش در یک‌قدمی دستگیری است اسلحه کلتش را از جیب کاپشنش بیرون آورد و به سمت مأموران نشانه گرفت.

او پلیس را تهدید به شلیک کرد و قصد داشت از طریق پشت‌بام فرار کند. با این حال مأمور پلیس اسلحه را به سمت او نشانه گرفته و از متهم خواست تسلیم شود. دزد مسلح اما به جای تسلیم اقدام به تیراندازی کرد و مأمور پلیس نیز یک تیر به سمت دزد مسلح شلیک کرد. گلوله سارق خطا رفت، اما گلوله‌ مأمور پلیس به قفسه سینه او برخورد کرد. او نقش بر زمین شد و لحظاتی بعد به‌دلیل شدت جراحت جانش را از دست داد. همین کافی بود تا موضوع به قاضی جنایی اطلاع داده شود که با دستور وی جسد به پزشکی قانونی انتقال یافت. از سوی دیگر مأموران در بازرسی از جیب سارقی که کشته شده بود و همدستش مقداری طلا کشف کردند که نشان می‌داد آنها در جریان دستبرد به خانه‌ای دیگر اقدام به سرقت آن کرده بودند. بررسی‌ها نشان می‌‌داد که آنها برای انجام دومین سرقت قصد داشتند وارد خانه قدیمی شوند اما درست لحظه‌ای که در حال بالارفتن از دیوار بودند لو رفتند و نقشه‌شان نافرجام ماند.

سرقت‌های سریالی 

پرونده دزدان پس از این ماجرا به ۲ بخش تقسیم شد و بخش نخست که درباره مرگ یکی از سارقان بود در دادسرای جنایی تهران تحت رسیدگی قرار گرفت. بخش دیگری از پرونده که رسیدگی به اتهام سرقت دزد دستگیر شده بود به دادسرای ویژه سرقت فرستاده شد و این سارق زخمی پس از بهبودی به شعبه دوم دادسرای ویژه سرقت انتقال یافت و پیش روی قاضی بهشتی به ارتکاب سرقت‌های سریالی با همدستش که کشته شده، اعتراف کرد. او پس از اعترافاتش، برای انجام تحقیقات بیشتر و شناسایی جرایم احتمالی در اختیار مأموران پلیس آگاهی تهران قرار گرفت.

گفت‌وگو

تازه‌داماد توبه‌اش را شکست!

سارقی که دستگیر شده ۳۰ساله است. او پیش از این ۴بار توسط پلیس دستگیر شده و به زندان رفته است. اتهامات قبلی‌اش سرقت بوده و درگیری. او می‌گوید که با همدستش که توسط پلیس کشته شد، در زندان آشنا شده بود و پس از آزادی توبه کرده و دور خلاف را خط کشیده بود، اما عاشق که شده و پای سفره عقد با دختر موردعلاقه‌اش نشسته به‌خاطر جورکردن پول عروسی و تهیه خانه توبه‌اش را شکسته و بار دیگر قدم در راه دزدی گذاشته است.

چند وقت بود که سرقت می‌کردید؟

تازه شروع کرده بودیم. هنوز به تعداد انگشتان یک دست هم نرسیده بود، اما بد آوردیم.

همدستت که بود؟

با او هم‌سلولی بودم. دفعه قبلی که دستگیر شدم حدود ۴سال زندان بودم و در آنجا با وی آشنا شدم. بعد از آزادی ارتباطی با او نداشتم تا اینکه در قهوه‌خانه‌ای حوالی قلعه‌حسن‌خان وی را دیدم. پاتوقمان همان قهوه‌خانه بود و آخرین بار در همان قهوه‌خانه نقشه دزدی کشیدیم. قبل از آن خودم تنهایی سرقت می‌کردم.

از خانه‌ها سرقت می‌کردی؟

بله. تنهایی وارد خانه‌های شمال تهران می‌شدم و هرچه پول، طلا، سکه و دلار بود را سرقت می‌کردم، اما پس از یکی از سرقت‌ها نمی‌دانم چه شد که اضطراب هولناکی به جانم افتاد. دیگر می‌ترسیدم تنهایی بروم. حتی یادم است یک شب وارد خانه‌ای شدم اما از شدت ترس و استرسی که به جانم افتاده بود، سرقتی انجام ندادم و از آنجا خارج شدم. این شد که وقتی در قهوه‌خانه مجید را دیدم به او پیشنهاد دادم تا با هم به سرقت برویم. دلم می‌خواست یک نفر همراهم باشد. هم اعتماد به نفسم بیشتر می‌شد و هم دلهره‌هایم کمتر. از طرفی ریسک دستگیری‌اش هم کمتر بود. چون یک نفر زاغ‌زنی می‌کرد و دیگری سرقت. اگر هم هردو وارد خانه می‌شدیم باز هم برای من قوت قلب بود. چون واقعا می‌ترسیدم تنها باشم. مجید هم مثل من سابقه‌دار بود و به تازگی از زندان آزاد شده بود. خدا بیامرزدش. خودش باعث مرگ خودش شد. اگر مثل من تسلیم می‌شد، زنده می‌ماند.

ماشین پرشیا برای تو بود یا همدستت؟

برای مجید بود. آن روز عجله داشتیم چون یک شب قبل از یلدا بود و هردو دعوت بودیم. من باید به خانه نامزدم می‌رفتم و او به خانه یکی از اقوامش. آن روز وارد خیابانی حوالی ونک شدیم. یک خانه را خالی کردیم، اما پیش از اجرای نقشه دومین سرقت، گیر افتادیم و آن اتفاق تلخ افتاد. ماشین برای مجید بود و چون جا پارک نبود خلاف گذاشت و او بد پارک کرد، اما فکرش را نمی‌کردیم که همین بد پارک کردن کار دستمان بدهد.

با چه شگردی سرقت می‌کردید؟

زنگ خانه را می‌زدیم اگر کسی باز نمی‌کرد، وارد می‌شدیم. پس از آن با دیلم در را تخریب می‌کردیم و وارد خانه می‌شدیم. البته من آخرین باری که آزاد شدم، توبه کرده بودم که دیگر در زندگی خلافی مرتکب نشوم. چون به‌تازگی با دختری که عاشقش بودم عقد کرده بودم و به‌خاطر او به‌خودم قول داده بودم که دزدی نکنم اما توبه گرگی مثل من مرگ است؛ واقعا مرگ است.

چرا توبه‌ات را شکستی؟

من سابقه دارم و جایی به من کار نمی‌دهند. از سوی دیگر باید خرج عروسی و اجاره ‌خانه را تهیه می‌کردم. همه اینها وسوسه به جانم انداخت تا جایی که ناچار شدم برای رسیدن به پول، توبه‌ام را بشکنم. حالا اما حسابی آبرویم رفته است، حتی به مراسم شب یلدا هم نرسیدم و نمی‌دانم چه آینده‌ای در انتظارم است.

  • 11
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش